A képeket tilos úgy felhasználni, hogy a rajtuk szereplő személyre rossz fényt vessenek, vagy oly módon ábrázolják, amit sértőnek találna, továbbá a képeket tilos politikai pártokkal kapcsolatba hozni - áll a Fotolia nevű cég felhasználási feltételeiben. Mint kiderült, tőlük vásárolta magyarellenes kampányához a gonosz Árpád-sávos neonácit ábrázoló képet az SZDSZ.
Feltételezzük, senkinek sem okoz nehézséget annak eldöntése, vajon kapcsolatba hozták-e a megvásárolt képet politikai párttal (sőt, pártokkal), és azt is sejtjük, a nagy antifasiszta agymosás következtében sértőnek találná-e a modell, hogy kigyúrt magyar nemzeti radikálisként, hungaristaként vagy neonáciként jelenik meg rajta. Nem kellene annak találnia, de ez már más kérdés.
Úgy értesültünk, Tito Ortiz ügyvédje a plakát eltávolításán dolgozik - talán jól jön neki ez a kis segítség, de olvasóink is felhívhatják a cég figyelmét a zsidó csalásra, itt lehet írni nekik. (És reméljük, ezt a felfedezést sem nyúlja majd le és tálalja sajátként egy nappal később a "Magyar" Hírlap.)

Világoskékkel húztuk alá a vonatkozó részeket, hogy a héber szemnek könnyebben olvasható legyen
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: