Ha bárkinek kételyei lennének azzal kapcsolatban, miféle érdekeket is szolgál a Hír TV-nél pojácáskodó Csintalan Sándor – és a mögötte álló Zsidesz – érdemes nézni ennek az idiótának a betelefonálós műsorát. Most már az idő nagy része azzal megy el, hogy Csintalan szidalmazza a Jobbikot, viszont képtelen elviselni, ha bárki védelmébe veszi a nemzeti radikális pártot. De igazán akkor kap idegrohamot az elmebeteg Csintalan, amikor valamelyik betelefonáló szóba hozza Izraelt, a zsidókat vagy a hollókosztot. Ilyenkor lecsapja a telefont, és magából kikelve üvölt.



Tulajdonképpen vicces ez az egész. De nincs itt semmi meglepő. Egy országban, ahol köztörvényes bűnözők és elmebetegek szép számmal akadnak a politikusok között, miért ne vezethetne betelefonálós műsort egy súlyosan idegbeteg emberszabású? Aki egyébként minden jel szerint fanatikus híve Izraelnek és a zsidóságnak, mivel mindig akkor tör rá idegroham, amikor valaki bírálni merészeli a választott nép fiait. De mondom, inkább komikus, ami a műsorban zajlik.
A március 3-ai adásban például (ld. alább) előbb az egyik szerencsétlen betelefonálónak – akinek folyton a szavába vágott – azt magyarázta az öntelt és képtelenül agresszív műsorvezető, hogy milyen fontos lenne a civilizált párbeszéd és egymás meghallgatása, majd felhívta őt egy férfi, aki csupán azzal, hogy kiejtette száján az Izrael szót, az őrületbe kergette Csintalant. A telefonáló csupán annyit tudott mondani, hogy „Bajnai Gordon és Orbán Viktor is sokat járt az elmúlt időben Izraelben” – ezen a ponton Csintalan elvörösödött, a vonalat megszakította, és magából kikelve óbégatni kezdett. Ennyit a „civilizált vitáról” és „egymás érveinek meghallgatásáról”.
És volt képe Csintalannak ugyanebben a műsorban azt mondani, hogy ő soha, de soha nem szidalmazott és ócsárolt senkit. Az Izraelt említeni merészelő férfit azonban mindenféle hülyének lehordta. Ajánlom Csintalan műsorát azoknak az ingadozó fideszes szavazóknak, akik még gondolkodnak azon, hogy ne a Jobbikot támogassák-e? Csintalan szereplését látva ugyanis megfordul az ember fejében a kérdés: vajon a Fidesz vezetői és „médiamunkásai” között miképpen kaphat helyet egy ennyire elfogult, az ellenvéleményeket elfogadni képtelen, agresszív, bárdolatlan alak? Továbbá azoknak is ajánlom Csintalan műsorát, akik még mindig nem hiszik el, hogy a Fidesz valójában Zsidesz.
Azt gondolom egyébként, érdemes felhívni az egykori főkomcsit, és csupán annyit kell mondani: Izrael. Vagy: holokauszt. Előbb-utóbb élő adásban fog gutaütést kapni...
Perge Ottó
 
 
Kapcsolódó: