Jana Shearer csinos, jószívű és életvidám texasi lány volt, aki azt tanulta a TV-ből, hogy a négerek is olyanok, mint mi, csak sötétebb a színük, így nem utasította vissza egy ilyen példány udvarlását. A hétvégén a törzsi brutalitás eme hordozója révén  az afrikai örökség, a kannibalizmus áldozata lett. A "magyar" sajtó elhallgatta az állat faji hovatartozását, nehogy "előítéleteink" legyenek a nálunk is egyre nagyobb számban előforduló ösztönlényekkel szemben.

Megölte, feldarabolta, majd megfőzte a barátnőjét egy férfi az Egyesült Államokban, aztán kihívta a rendőröket és bevallotta nekik, hogy mit tett - olvashattuk tegnap a hírekben (ezen idézetet az InfoRádió anyagából vettük, de ugyanígy szerepelt pl. a Stopon is nyilván az MTI jóvoltából). Elvégre férfiak szokták megölni, megfőzni és kóstolgatni a barátnőiket, hiszen ezt kapták örökségül Európa történelmétől. A hazai cionista sajtó - nem győzzük hangsúlyozni - rendszeresen elhallgatja a cigány, néger és zsidó bűnözők faji hovatartozását (a szerencsétlen, ezek utánzására tanított magyarokon viszont örömmel élcelődik), nehogy az átlag TV-néző magyar számára is leessen a tantusz: igenis van cigánybűnözés, nigger- és zsidóbűnözés, ami azt jelenti, hogy bizonyos bűncselekmények gyakrabban előfordulnak egyes fajoknál (ezt még Blair is elismerte, megállapítva, hogy kulturális alapja van a fekabűnözésnek).

Fehérellenes patkánymédia

Miután az amerikai, sőt a román média is bemutatta mind a gyilkos nigger, mind fehér áldozata fotóját, a judapesti talmudisták a lemészárolt lány és a feka bőrszínét elhallgatták, amit viszont soha nem tesznek meg azon ritka esetekben, amikor az áldozat néger/zsidó/cigány. A cionista rasszista, BBC híreket hamisító Hírszerző tegnap például azt a "hírt" közölte, hogy, idézzük: "Sok fekete aggódik amiatt, hogy meggyilkolhatják". Ravaszak voltak, mert amerikai niggeraktivista hamis siránkozását idézték, de ez nem mentő körülmény és mutatja, hogy a brutális bűncselekmények zömét elkövető fekák nemlétező fenyegetettsége kedves témája a fehér és keresztényellenes balbibsi sajtónak, míg a ténylegesen sokkal gyakrabban áldozatul eső fehérek sérelmei nem.

A négereknek leginkább a brutális, szinte mindig nemi erőszakkal együtt elkövetett gyilkosság a sajátjuk. Alább néhány ezt bizonyító írásunk.

Négy napig erőszakolták, levágták a mellét, megfojtották a niggerek: a cionista sajtó hallgat + amerikai olvasó
Erőszakhullám az USA-ban: kislányt gyilkoltak a niggerek
Ismét nagymamát mészárolt egy tizenéves nigger
Tolószékes dédnagymamát erőszakolt és ölt a mocskos nigger


A fajtajelleges vérengző
Nem hirtelen ötletként követte el Christopher Lee McCuin sem a mostani szörnyűséget - főleg hogy alapos, vélhetően jóleső tervezgetés kell hogy megelőzzön egy ilyen bűncselekményt -, fajtársaihoz hasonlóan neki is a vérében van ősi örökségként az életet nem tisztelő brutalitás. A feka agresszív viselkedése miatt régi ismerősük a helyi rendőröknek, s mint ilyen nem egyszer összetűzésbe került az igazságszolgáltatással. 2003 áprilisában halálos fegyverrel való támadás, májusban súlyos testi sértést okozó bántalmazás, augusztusban kábítószeres állapotban való vezetés - néhány mozzanat az "amerikai férfi" dicső életútjából.

Ezt követően megúszta a bűntettei miatti felelősségre vonást, de az is lehet, hogy a 2008 eleji iszonyatos gyilkosságra készülődött. Amit tudunk: szombaton a mészárlás után nyugodtan felhívta a 911-es segélyhívó számot, és elmesélte, hogy éppen a barátnőjét főzi - a szó szoros értelmében. (Előzőleg mintegy bemelegítőként pedig a lakásukon megkéselte külön élő feleségének barátját, de rátámadt annak barátnőjére és nővérére is.)

A hatóságok feltételezése szerint a lány kálváriája pénteken kezdődött, akkor hurcolta magával a dühöngő vadállat, s a késelés után így fejezte be törzsi orgiáját. Mint a hagyományokat szorgalmasan ápoló kisfiú, odahívta a szüleit és eldicsekedett tettével, azok viszont értesítették a rendőrséget - ennek hatására tárcsázta ő is a 911-et, tudatában annak, hogy ha önmaga feljelentése esetén enyhébb büntetésre számíthat.

A kiérkezett járőr elé borzalmas látvány tárult: a kályhán éppen a lány egyik füle sült, az asztalon pedig más testrészei voltak felsorakoztatva, egyikből egy villa meredezett.


A fekák barátnői korán halnak
Közeli ismerősei életvidám, jó humorú lányként jellemezték Janát, aki mindig feldobta a hangulatot, mikor társaságba ment, és a családja szeme fénye volt. Egész kicsi korától kezdve fontos volt neki a jó megjelenés, sokat ült a tükör előtt és a haját rendezgette, mesélte az édesanyja, hozzátéve: arany szíve volt, bárkinek bármit megtett volna.

Szerkesztőségünk nem szeretné ugyanezeket magyar anyáktól vett idézetekként is leírni. Vigyázzunk a gyermekeinkre, vigyázzunk magunkra!

(Kuruc.info - FoxNews - Ziua - AP - MTI - Stop - InfoRadió)


Kapcsolódó

Európa - és hazánk - kétfrontos háborúja a sötétség ellen
Olvasó: mi is a négerbűnözők által fojtogatott Nyugat felé tartunk