Mulat a magyar: 72 éves agyonvert férfi a szilveszteri buliban címmel közölt hírt a faji előítéletet egyébként mélyen elítélő Hírszerző, persze csak akkor, ha cigányokról vagy a fajtájukról esik szó. Hogy azt miből állapították meg, hogy magyar verte agyon a 72 éves idős embert, nem közlik. Az ilyen erőszakos bűncselekmények elkövetői - nem mellékesen - 99 százalékban mindig cigányok. A cionista szennysajtó természetesen ilyenkor mindig eldugul, csak nem fog magyarokkal szembeni rasszista előítéletről értekezni. Álláspontjuk szerint ugyanis mindig és kizárólag fasiszta magyarok követnek el tisztességes cigányok és talpig becsületes zsidók ellen ehhez hasonló soviniszta bűncselekményeket, fordítva ilyen szóba sem jöhet. 

Belehalt sérüléseibe az az idősebb férfi Zalavégen, aki szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egy szilveszterező társaságban - tájékoztatta kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

A négyfős társaság a zalavégi hegyen, egy pincében töltötte az újévre virradó éjszakát. Két férfi nézeteltérésbe keveredett egymással, a szóváltás végül tettlegességig fajult - közölte Takács Csaba.

A verekedés során a 28 éves helybéli férfi olyan súlyosan bántalmazta vitapartnerét, hogy a 72 éves, zalabéri férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A bántalmazót a rendőrök a lakásán fogták el és vették őrizetbe. Ellene halált okozó testi sértés miatt szakértő bevonásával indult eljárás - tette hozzá a sajtóreferens.

(Hírszerző nyomán)