Kedvenc zeném az elkurvult, elgyúrcsányosodott, a megélhetési bûnözés kategóriába süllyedt N. Ferenctől, a 70-es évek végén megalkotott Gyere kislány, gyere… címû dizsi szám.
Anno, amikor a punk és a Sex Pistols megjelent 1976 körül Magyarországon, középiskolás diákként fejest ugrottunk az irányzatba, vécélánc nyakba, biztosítótû és egyéb kellékek, esténként a koleszban (Tatabánya-Geo) darabokra tépett seprő gitáros stb. UnPlug punk koncertek a szobánkban.
A Beatrice zenekar egy kimondottan diszkó, könnyed, megélhetési zenélésre alakult formáció volt, lemez megjelenési lehetőségekkel. Nagyon nem csíptem, majd 79-ben egy nyári délután pesti barátném hív, hogy menjünk el a Budai Ifiparkba, mert ott lesz a Beatrice… Ment a halál, bár én azt hittem, hogy a dizsit nyomják majd… De akkor már váltottak, és a „pirospöttyöskendős” zenét nyomatták.
Azóta is utálom őket, mert ugyanolyanok, mint a mai - egykori - kommunistáink. Anno dizsi és kommunista, ma punk és globalista. Amerre a szél fúj, úgy fordulnak ők a szag irányába. Nagy Ferenc Fletó Feró barátom, még egy F bötûvel kitoldva Nagy F@sz vagy te, így ott a helyed anno a „diszkó klubban”, és ma Kultiplexben. Az a néhány év, amit a kettő közt töltöttél, szerintem az tévút, akarom mondani azok számodra elveszett évek voltak.
Amikor néha a színpadon láttalak fetrengeni, mindig a „diszkó klubban szól már a zene” slágeredet hallottam belül, s nem értettem, szegény „csövesek” mit keresnek itt!!! Talán az almaboros-sósborszeszes delírium volt az oka? Ma persze más a narkó, ugye Fletó? (Bocs, de ezek a sorok 30 éve érlelődtek bennem.)

B. V.


Az 1977-es Tessék választani! címû mûsorhoz készült nagylemezen volt található az alábbi dal. Közremûködik "Kövér László" és Csuka Mónika (Feró akkori felesége). 

A Beatrice nőzenekarként indult


Kuruc.info kommentár: Persze ha arra használná fel (vagy legalább arra is) Tel-Aviv2-beli stb. szereplését Feró, hogy az ott tabunak számító témákról (is) szóljon, akkor még nem is várnánk el, hogy árváknak vagy éppen a forrdalom támogatására ajánlja fel a piszkos pénzt. De mostani szereplései sajnos kizárólag a kurválkodásról szólnak.
Emlékszünk arra is, amikor a Pepsi Szigeten énekelte: "Nem játékszer", s a színpadon fellépők a ballonkabátjukat széttárva pucér alsótestüket mutatták, farkukon egy zoknival...

Megjegyzés azon olvasóink számára, akik szerint a Ferót akkor sem szabad bántani, ha belép a Maszihiszbe vagy az SZDSZ-be, és Gyurcsótány Fletóról zeng dicsőítő áriát:
Ocskay László kiváló tábornoka (brigadérosa) volt Rákóczinak évekig, fényes győzelmei voltak, vitézül harcolt a hazáért az osztrák zsarnokság ellen. De egyszer aztán, 1708-ban, a súlyosan elkefélt trencséni csata után átállt a labanchoz, hazája ellen vetette latba haditudományát, Bécs zsoldjában húzott magára osztrák ezredesi egyenruhát. Ám a végsőkig ellenálló kurucok legjobbjai Jávorka Ádám vakmerő, az ellenséges vonalak mögötti portyája során - ez volt Ocskay kedves mûfaja is kuruc korában - végül elfogták, majd az érthető törvényszéki ítéletet követően Érsekújvár piacán, 1710-ben lefejezték. Pedig Ocskaynak vitathatatlan érdemei voltak korábbról. Csakhogy normális társadalomban ez sem adhat felmentést az árulás alól.
Ma minden hagyományos európai, emberi és keresztény emberi érték lábbal tiprása a zsidó média által sugárzott "értékrend" része. Mi azonban ne engedjük szétzülleszteni magunkat, ne mentegessük soha az árulókat és gazembereket, még akkor sem, ha azok színleg, vagy valóban velünk is voltak korábban!

Kapcsolódó cikkünk:
Frissítve: Elkurvult Nagy Ocskay Feró a zsidó drogtanyáért ajvékolt + képek