Újabb őszödi beszéd, ezúttal Polgár úr oldalán. Hát, hazudtunk, csaltunk, de aki leleplezett: az egy köcsög. És nem is mi vagyunk hibásak, hanem mindenki. Az egész politikai elit... - mintha csak Fletót hallanánk. Polgár úrék vérszemet kaptak, és lebuktatásukért a Jobbikon akarnak kicsinyes bosszút állni, miközben másra mutogatnak.
Blogin Polgár úrral egyetemben néz hülyének mindenkit, és próbálja a felszínen tartani a süllyedő hajót. Van Novák, akit már számtalanszor rágalmaztak meg alaptalanul. Amikor egy korábbi tézisük megdőlt vele szemben, mindig egy újabbat találtak ki. Nem is kívánjuk alaposan kivesézni a legújabb magyarázkodó írást, mert már a tökünk tele van a hazugságaik áradatával.
Polgár úr barátja és követője, Blogin legújabb hazugsága:
"Látjuk már, hogy a Jobbik kommunikációja miért érdekes? 13 érvényesről beszélnek, de a kiderült, hogy a határozatban nem ez van."
Alább a határozat. Igen, a Zöld Párt 13 érvényes cédulát produkált az Állami Nyomda szerint. Ugyanis ez minden korábbi döntést felülír, mivel csak az Állami Nyomdában kibocsátott cédula az érvényes.
" 50. § (1) Érvénytelen az az ajánlás, amelyet a) nem a hivatalos ajánlószelvényen adtak le" - bővebben a cikk alján.

A Jobbik átvett szelvényeiről szóló "cédulagyáros" hazudozást, valamit azt a rágalmat, hogy más szelvényeit nem vizsgálták meg, Novák alaposan helyretette legújabb közleményében (valójában eredetileg "félszáz" (tehát nem is elírható szám) céduláról szólt az egyik hírportálon megjelent hír, Blogin tegnapi cikke szerint már 500-at kapott a Jobbik, holnap nyilván 5000 lesz belőle minden gond nélkül).
Néhány agymosott, gondolkodni képtelen birka pedig a hazugság újabb kortyával elbódítva így szól a Cédulagyár blogjában: oh, már értem az egészet, végre tiszta víz van a pohárban! Tudtam én, hogy Tomcat becsületes, csak először még nem értettem... Köszönöm, hogy elmagyaráztad!
A szintén csaló MDF-fel együtt is elmagyarázhatnák, valahogy így: háááát az úgy volt, hogy jött egy ember, és bedobott a ládánkba csak úgy sok száz kopogtatócédulát. Különös ismertetőjegyei: nagy fehér szakáll, piros ruha, piros sapka, piros zsák. Abban hozta a cédulákat. Ja, hogy a Zöld Párt másolt szelvényein rajta volt a a 2003-ban elhalálozott G. Mihály és a 15 éves B. Anna adata is, meg több száz más érvénytelen, nem mai adat? Hát, ööö, Mihály feltámadt, kimászott a sírból, és aláírta nekünk gyorsan, Anna meg átvert, hisz ő még nem választópolgár, tessék őt felelősségre vonni! Mi csak áldozatok vagyunk, kérem! ÁLDOZATOK!!!
Kapcsolódó rész egy másik cikkből Tomcat brutális hazudozásáról:
Polgár úr teljesen hülyének nézi az embereket. A cédulagyáros szerint kopogtatót az interneten is le lehet tölteni - ám még a hülye is látja, hogy annak tetején ott virít a MINTA felirat. Szerinte fénymásolni, nyomtatni szabad, hisz így fogalmaz blogjában:
"Kedves Retardált! Egyszerű mondatokat írok. Azért, hogy megértsd. Ha nem megy, sajnállak.  Üres kopogtatócédulát nyomtatni nem bűncselekmény és nem csalás. Azért nem az, mert nem tiltja semmilyen törvény. Nem tiltja. Érted? Nem-tilt-ja. Akkor sem, ha egy jobbikos azt mondja neked. Érted?"
Tomcat égbekiáltó hazugságát számos ide vonatkozó jogszabály cáfolja, melyeket alább közlünk, mindenféle kommentár nélkül. Polgár úr beismerése után a bíróságnak már nem lesz nehéz dolga...
"A választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény
Érvénytelen ajánlás
50. § (1) Érvénytelen az az ajánlás, amelyet
a) nem a hivatalos ajánlószelvényen adtak le
59. § (1) Az ajánlószelvényekről másolatot készíteni tilos."
Egy másik részlet:
"46. § (1) Jelöltet ajánlani ajánlószelvényen lehet. Az ajánlószelvényt az értesítőkkel együtt kell eljuttatni a választópolgároknak."
Sőt, ha megsérült az eredeti kopogtató, akkor sem úgy van, hogy nyomtatunk egy másikat:
"Ha a választópolgár az ajánlószelvény kitöltését elvétette, a rontott szelvény leadásával egyidejűleg új ajánlószelvényt kérhet a HVI vezetőjétől, aki a csere tényének a névjegyzék jegyzői munkapéldányán történő jelölésével egyidőben új ajánlószelvényt ad a választópolgárnak és a rontott szelvényt megsemmisíti - forrás itt."
Tomcaték saját mocskukat gyurcsányi módszerrel kívánják szétkenni mindenkin, miközben azt mondják, rossz a kopogtatócédula-rendszer (ami önmagában igaz is, de ez nem mentség a hatalmas csalásra),  mindenki hibás (tiszta Gyurcsány-duma, mint az őszödi beszéd után), és azt sulykolják: vajon ez a rendszer kinek az érdeke? A lebukott cédulagyárosok legfőbb célja: Jobbikon kívánnak bosszút állni. Nevetséges mentegetőzés a cédula-hamisítással kapcsolatban, és Bloginék újabb hazugságokba másznak bele. Vajon van olyan naiv és buta ember, aki a fentiek ismeretében még hisz nekik?
(Kuruc.info)