Holtan találtak egy idős asszonyt hétfőn reggel a főváros VIII. kerületében, a Bauer Sándor utcában. A 62 éves asszony halálát idegenkezűség okozta, a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.
A rendőrség elfogott két férfit, akiket a bűncselekménnyel gyanúsítanak, kihallgatásuk jelenleg is tart. Az ügyben emberölés miatt indult eljárás.
(HavariaPress)
Frissítés: Lánya ölhette meg
Az áldozat lányát és annak élettársát gyanúsítják a főváros VIII. kerületében meggyilkolt 62 éves asszony megölésével - közölte a rendőrség. A két embert a helyszínen őrizetbe vették.
A BRFK honlapján azt írja, hogy a jelenlegi adatok szerint F. Mária, a meggyilkolt nő 33 éves lánya és annak 59 éves élettársa, O. László ölte meg több késszúrással hétfő reggel a VIII. kerületi Bauer Sándor utca egyik lakásában - egyelőre ismeretlen okból - az asszonyt.
A kerületi rendőrkapitányságot az asszony élettársa értesítette telefonon, mert miután a munkahelyéről hazatelefonált, azt feltételezte, hogy a nővel valami baj történt. A rendőrkapitányság járőre a helyszínen elfogta a menekülésre készülő gyanúsítottakat.
A budapesti nőt és férfit őrizetbe vették, és emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellenük eljárást. A rendőrség kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.
(MTI)