A Fidesz által delegált dunakeszi járási hivatalvezető, a fiatalkorú prostituáltakat használó Cs. Bíró Attila nehezen viseli, hogy lelepleztük hivatali gépjárművel elkövetett kerülő útját: feljelentést tett a valóságot feltáró cikkünk miatt a Váci Rendőrkapitányságon.
Ebben eddig semmi kivetnivaló, hiszen a pedofil hajlamú kujon járási hivatalvezetőnek tartania kell magát saját sztorijához, hogy valójában ő nem fiatalkorú kurvákra költi az adófizetőktől kapott fizetését, természetesen a jogtalanul magáncélra igénybe vett hivatali gépjárművel. Ez mondhatni kötelező volt számára, hogy fedezze magát fiatalka felesége előtt.
A pintéri rendőrség eljárása ugyanakkor nem marad el a történelemből képzetlen Orbán-testőr, Hajdú János TEK-vezér emlékezetes megkeresésétől, mikor is levelet írt Ostenburg-Moravek Gyulának, Sopron hősi védelmezőjének, hogy távolítson el bizonyos képeket a Szent Korona Rádió honlapjáról.
A történelem ismétli önmagát. Most a Váci Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője, Görgei Attila r. alezredes írt levelet Esze Tamásnak, Rákóczi kuruc serege első ezredesének, a tarpai jobbágyból lett katonai zseninek, hogy nevezze meg, ki volt az a galád, aki le merte leplezni a pedofil hajlamú járási hivatalvezetőt (ráadásul mindezt a "kurucinfo.hu internetes oldalon"). A levelet a váci rendőrkapitány fiókjából küldték el a hatásosság kedvéért...
Zoom
Nos, hogy a helyzet még érdekesebb legyen, eredeti cikkünkhöz (mely az egyértelműség kedvéért alább található) mellékeljük azt a magánnyomozói jelentést is, amelyben részletesen leírják Cs. Bíró Attilának munkaidőben, a Gyámhivatal szolgálati gépjárművével eltöltött pásztoróráját.
Vajon a bukott hivatalvezetőnek lesz még bőr a képén feljelentése kiegészítéséhez? Nem mi tehetünk róla, hogy Cs. Bíró huszonéves fiatal neje már túl öregnek számíthat a hivatalvezetőnél, és fiatalabb húsra vágyik folyton-folyvást, még ha picit füstösebb is a másik...
Tisztelt Kapitány Úr és Osztályvezető Úr!
Magánnyomozókkal figyeltették a kujont, mert az Istent játszó fideszes kiskirályt sokan utálják, sok terrorizált embernek csípte a szemét, hogy Cs. Bíró Attila semmilyen törvényt és szabályt nem tart be, másokkal pedig intoleráns - finoman kifejezve. Magánnyomozók készítették a fényképeket és ezt a jelentést is. Hinnének önök egy magánnyomozónak, aki eskü előtt elmesélné a "hamis vagy hamisított fotó"-k történetét? (Mellesleg a jelentésben szereplő időpontok és helyszínek ismerete alapján ellenőrizhetnék Bíró cellainformációinak összevetésével az esetleges egyezőséget is.)
Az alkalmat megragadva afelől is szeretnénk érdeklődni, hogy tett-e valaki feljelentést Cs. Bíró úr ellen, mondjuk hivatali visszaélés, szexuális zaklatás, csalás, sikkasztás, stb. bűncselekmények miatt. Állítólag létezik egy hangfelvétel is, amit nagyon várunk, és amin Cs. Bíró szexuálisan zaklat egy fiatal hölgyet.
Emlékeztetőül pedig: tudjuk, hogy nagy a nyomás önökön, védeni kell a rohadt narancs testét legalább a kívülről jövő behatások ellen. Azonban önök nem Orbán csapatának védelmére esküdtek fel, hanem a törvény betartatására, mindenkivel, még Cs Bíró Attilával is!
Ha ennek szellemében működne a rendőrség, bizonyára más lenne a megítélése.
A magánnyomozó figyelési információja:

A szóban forgó korábbi cikkünk, mely miatt a feljelentés született:
Őszinte törődés - a Fidesz térségi főtanácsadójának, a dunakeszi járási hivatal vezetőjének "szolgálati  útjai" ifjú cigánylányokhoz
Mialatt a Fidesz a Kovács Béla-sci fi újabb és újabb fejezeteit gyártatja sajtójával, mi megpróbáljuk szemléltetni, hogyan is éldegélnek és dolgozgatnak a kormánypárti kiskirályok.
A mai főszereplőnk tipikus fideszes karriert futott be, az alsó mutyiszintről egyre feljebb kerülve, térségi főtanácsadóvá (értsd: fő mutyiszervező), a Dunakeszi Járási Hivatal vezetőjévé tette őt a Fidesz.
Zoom
Cs. Bíró Attiláról írunk, aki indult már narancssárga színekben polgármester-választásokon is, az őrbottyáni polgári kör elnöke, de az új járási hivatal 2013-as megnyitása előtt a Dunakeszi Szociális, Egészségügyi Osztály és Gyámhivatal osztályvezetője is volt. Hivatalvezetőként szolgálati autót is használ munkája során, egy JOC-754 rendszámú Suzuki Ignist, persze csak "szigorúan" munkaidőben. Ebben a foglalkozáskörében tette meg az alsó képeken látható, teljesen egyértelmű „szolgálati utat”.
Polgármesteri és térségi főtanácsadóként Cs. Bíró Attila jelentős szerepet vállalt a Fidesz választási ígéreteinek helyi időarányos megvalósításában, azaz az (egyedül fideszeseknek járó) "egymillió" új munkahelyet teremtő programpont bevetésében. Mindenhol fideszes rokonok – haverok kerültek jól jövedelmező állásokba, közintézményekben és önkormányzati cégekben az utolsó WC-s nénit is lecserélték a saját kádereikre. Mutyiprojektek szervezésében, pályázatok elbírálásában(pl. trafikmutyi), EU-s és egyéb pályázati pénzek üzletszerű lenyúlásában is Cs. Bíró és bandája vitte prímet.
Lopóleonunk volt újságíró és pl. az MTI Elnökségi Titkárságának igazgatója is, mielőtt a pénzesebb politikai beosztásokat megkapta volna. Mondhatnánk úgy is, hogy Cs. Bíró a főbértolnoki munkásságával, az első Orbán-kormánynak tett szívességeivel, magas frekvencián rezgő hosszú nyelvecskéjével érdemelte ki a bizalmi, a rendkívül jól jövedelmező fideszes megbízásokat és állásokat. Abban az időben is nagy szerepet kaptak bértollnokok, akik a kisgömböcünk óhajának megfelelően segítettek kinyírni az akkori kormánykoalíció pártjait és teljesen szétverni a jobboldalt, a nemzeti érzelmű embereket meggátolni abban, hogy képviseletük legyen a magyar parlamentben nyolc hosszú éven keresztül. A mostani EP-választással kapcsolatban nyugodtan párhuzamot húzhatunk aközött ami a 2002-es választások előtt történt, és ami most mi zajlik: hogy mi a Fidesz kisgömböcének célja Kovács Béla és a Jobbik lejáratásával.
Cs. Bíró volt az egyik fő szervezője a dunakeszi ősláp - ipartelep - Auchan-mutyijának is, ami tömören arról szólt, hogy az Auchan környékén lévő kárpótlási földeket a fityisz-négyek bandája és hozzátartozóik megvásárolták, majd átminősítették. Néhány hét után több tízszeres áron értékesítették.
Na így kell milliárdosnak lenni Dunakeszin!
Cs. Bíró, míg az Egészségügyi Osztály és Gyámhivatal osztályvezetője volt, biztosan sok hátrányos és - mint az alábbi képeken is látható - kátrányos helyzetű gyermekkel kerülhetett kapcsolatba. Az új járási hivatalban is van gyámhivatali tevékenység, ami Cs. Bíró felügyelete alá tartozik természetesen. Ennek azért tulajdonítunk nagyobb hangsúlyt, mert az alábbi képek tanúsága szerint, szokásosan, kecskére káposztát bízott a Fidesz vezetősége, illetve a választópolgárok (sajnos) jelentős része a Fideszre való szavazással…
Cs. Bírót azzal vádolják a helyiek, munkából és éhbérből tengődő polgárok, hogy a milliárdokat elmutyizó fideszes a hivatal szolgálati autóját magáncélokra is folyamatosan használja, pedig az általa ellenjegyzett Gépjármű használati szabályzat (ld. itt. itt és itt) ezt kifejezetten tiltja. Úgy tűnik, a saját maga felállított szabályokat sem szereti betartani...
Szerencsétlen helyiek nem tudják, mert nem tudhatták cikkünk megjelenéséig, hogy Cs. Bíró rendkívüli munkabírású, olyan szorgalmas és felelősségtudatos tisztviselő, aki munka után hazafelé még egy kis túlórát is vállal, ránéz a rábízott fiatalokra, testi és szellemi fejlődésüket személyesen ellenőrzi, foglalkozik velük…
Nézegessünk képeket egy ilyen "kiszállásról". Információnk szerint Bíró urunk "gondozottjának" életkora 15 év körül van.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Na mi repült ki az ablakon?
Zoom
Cs. Bírónak nem ez volt az egyetlen olyan „szolgálati útja”, amivel megszegte a törvényeket. Megvárjuk az illetékes szervek reakcióját cikkünkre, dunakeszi járás lakosságának esetleges tiltakozását Cs. Bíró személye ellen, aztán eldöntjük, hogy lesz-e folytatás. Kíváncsian várjuk azt is, hogyan reagál a magyar kézi vezérlésű média cikkünkre, bértollnokaik rohannak-e Cs. Bíró után úgy, mint Kovács Béla után tették, lejáratási paranccsal a zsebükben...
Zoom
A pedofil hajlamú Cs. Bíró Attila mellesleg nős, egy fiúgyermek apja, Őrbottyánban van otthonuk, ott tengődnek, mikor éppen nem luxusutazásokon vesznek részt.
(Munkatársunktól)