A Jobbik két alelnöke, Novák Előd és Volner János tegnapi hírünkre, miszerint "Többezres kontinensfoglaló horda törte át a kordont a macedón-görög határon", kellően radikális javaslattal reagáltak: a hadsereg bevetését szorgalmazzák a kontinenshódítók visszaszorítására. A politikacsinálóknak lehet persze - Volner János szavaival élve - tovább töketlenkedniük, de ezt az áradatot a szokásos karhatalmi eszközökkel képtelenség lesz féken tartani. Ideje komolyan számításba venni a nemzetiek javaslatát.
Zoom
A határok után a politikai életben is meg kell történnie az áttörésnek
Novák Előd az alábbi gondolatok kíséretében osztotta meg cikkünket:
Mire ez a bevándorlócunami eléri a magyar határt, sokkal komolyabb védelemre volna szükség, mint amire a rendőrségünk képes. Ha a határőrség visszaállítására nem hajlandó a kormány, lehet, hogy el kéne gondolkozni a honvédségünk bevetésén.
Volner János írja Fb-oldalán:
Töketlenek
Hosszú ideje elhűlve nézem az unió vezető politikusainak töketlenkedését. Igen, azt. A tetterő nélküli, határozatképtelen bürokraták bénultsága már régen túljutott azon a ponton, amelyet az impotens jelzővel illethetnénk. Ezek zavart félmosollyal nézik végig, amint Európát gyakorlatilag megszállják a harmadik világból idesereglett, „eltérő kultúrájú” tömegek. A liberális Európa nem tudja eldönteni, mitévő legyen, hiszen a migránskérdés hatékony kezeléséhez szembe kellene kerülnie saját, liberális elveivel.
Mégis, mit gondolnak? Akik erővel áttörik magukat a határzáron, engedelmes kiskutyaként fognak eloldalogni, amint hazaküldik őket? Akik a habos-mázas lázálmaiknak engedve liberális ízléssel elfogadható rendezésben reménykednek, el vannak tévedve. A frissen érkezettekkel és a korábbi, eredménytelenül integrált bevándorlókkal együtt már most összeállt a kritikus tömeg, amit a szokásos karhatalmi eszközökkel képtelenség lesz féken tartani. Európa rövidesen szembesülni fog azzal, hogy a liberális elveket messzire dobva a hadsereget kell bevetni, mert a rendőri beavatkozás egyszerűen kevés lesz. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megerőszakolt nők, kifosztott üzletek és felgyújtott autók fényében lássuk a jövőt: a liberális elvekre épülő, jóléti társadalmat építő Európa végét…
(Kuruc.info)