Miközben a kormánypárti sajtó a Jobbik kezdeményezésére létrehozott, fekete egyenruhás, Árpád-sávos címert viselő Magyar Gárdáról cikkezik, ismét náciveszéllyel riogatva a közvéleményt, Magyarországon számos olyan félkatonai szervezet létezik, fegyvertartási és használati engedéllyel és több ezer taggal, amelyek biztonsági cégek irányítása alatt tevékenykednek, sokszor együttmûködve a rendőrséggel. Mint ismert, még a Kormányőrségnél is többen panaszkodtak (majd kirúgták őket), hogy az In-kal nevû zsidó cég állam az államban, államtitkokba láthat bele stb. Nem mellesleg a Magyarországon törvénytelen tevékenységet folytató zsidó cégek és érdekcsoportok közt ott találhatjuk Pintér elvtárs magánrendőrségét is. Tudják, a drága jó Orbán belügyére volt. Ezt fontos említeni, és kivételesen megdicsérni az általában orbánista szócsőként viselkedő, jellemtelen és balról is pénzelt Magyar (Strabag) Nemzetet az infó közléséért. Mert bizonyítja, hogy az izraeli nyomulás a Fidesz-kormány alatt is zavartalan volt. És lesz, ha lesz még Orbán-kormány, ezért valódi hazafi nem szavazhat a szocikkal, szadistákkal együttmûködő "ellenzéki" pártra.



A "Biztos Vonal"

A Magyar Televízió (MTV) székházát az In-Kal Security nevû cég alkalmazásában dolgozó, fekete ruhát viselő „magánrendőrség” emberei védték a szeptember 18-i ostrom idején is. Az In-Kal héber kifejezés, a jelentése: biztos vonal. A nevet viselő magyar kft. Izrael minisztériumait és a világ nagy gyémánttőzsdéit védő cég magyarországi képviseleteként jött létre. Az In-Kal Security Kft. a rendezvénybiztosítás mellett mintegy kétszáz kiemelt objektum – köztük három minisztérium, számos állami vállalat és az MSZP ingatlanjai – védelmét látja el, de vállal magánnyomozást, lehallgatásmentesítést, még egy sor biztonságtechnikai feladatot és kiképzést is. A cég biztonsági őrei korábban több mint tíz évig őrködtek az MTK és az FTC futballmérkőzésein is. A Fradi-szurkolókkal való kapcsolat azért sem mellékes, mert a sajtóhírek szerint az MTV székházának ostromában részt vettek az úgynevezett „futballhuligánok” is. Az In-Kal Security biztosította a kormány rendezvényeit október 23-án, amikor egy másik helyszínen, a Deák tér környékén a rendőrség kardlapokkal, könnygázgránátokkal és gumilövedékekkel tört rá az utcán tartózkodókra. A cég és a rendőrség közötti „bandaháborúról” viszont azért nem lehet beszélni, mert a társaságnak kiterjedt kapcsolata van a rendvédelmi szervekkel.

Az alkoholista Garamvölgyi törvénytelen másodállása

A Heti Válasz információi szerint néhány éve a rendőrséggel közös bûnmegelőzési irodákat állított fel Budapesten, és kiképzési együttmûködésben áll az ORFK különleges szolgálatával. Az In-Kal szaktanácsadó testületében találni Garamvölgyi Lászlót (jogállamban ez törvénytelen, de minimum elképzelhetetlen - a szerk.), az ORFK kommunikációs igazgatóját és Sárkány Istvánt, a Rendőrtiszti Főiskola főigazgatójának helyettesét.

A NATO-beszállítói címet is megszerző, évi több milliárd forintos árbevételû, csaknem ezer „őrkatonát” foglalkoztató cég más szálakon is kapcsolódik a rendőrséghez. Alapító tagja a Szent György Közbiztonsági Alapítványnak – amely az Aral Hungária Kft., a Julius Meinl, Valenta László, Pintér Sándor egykori belügyminiszter volt kabinetfőnöke, Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek ügyvezető igazgatója és mások közremûködésével – a rendőrség támogatására jött létre 1999-ben. A vállalkozás szakmai főigazgatója 2003 óta Vágó Imréné, aki 1993-ban csepeli rendőrkapitány volt, de a cégben dolgozik Bökönyi István, a büntetés-végrehajtás korábbi országos parancsnoka is. A rendőrségtől sokan váltak félkatonai biztonsági szervezeteket irányító cégek vezetőivé a rendszerváltozás után. Bodrácska János volt budapesti rendőrfőkapitány például Reál-Véd Kft. néven hozott létre vagyonvédelmi céget, vaskos megbízásokat elnyerve a szocialista vezetésû angyalföldi önkormányzattól és a honvédségtől.
Czájder Gábor, a BRFK egykori gazdasági igazgatója jelenleg a Preventív Security Zrt. vezérigazgatója, Kecskeméti Sándor rendőrtiszt, a Belügyminisztérium KISZ-bizottságának volt titkára pedig a Group 4 Securicor Biztonsági Szolgálatok Zrt.-t irányítja.

Félkatonai szervezet felett őrködik az a Vörösmarti Mihály is, aki a nyolcvanas évek végén ráuszította a „Kádár-huszároknak” nevezett Forradalmi Rendőri Ezred tagjait a demokratikus ellenzékre. Vörösmarti Mihály Pajzs néven hozott létre biztonsági cégcsoportot.

Pintér elvtárs is benne van a buliban, ahogy Gyurcsányék

A biztonsági őrkatonák foglalkoztatásából nem maradt ki Pintér Sándor volt rendőrfőkapitány, az Orbán-kormány belügyminisztere sem, aki a Civil Biztonsági Zrt. tulajdonosa és alapítója. Gyurcsány Ferenc rokonsága sem tartózkodott attól, hogy a vagyonvédelmi üzlet örve mögött fegyveres őrkatonákat is alkalmazó céget alapítson. Az S–Komplex Vagyonvédelmi Kft. egyik vezetője a kormányfő anyósának testvére, ifjú Apró Antal.

Az előző cégektől némileg eltérő célokkal, nem profitorientált üzleti vállalkozásként, hanem civil egyesületként jött létre két félkatonai jellegû szervezet a közelmúltban: a Kárpát-haza Nemzetőrség és a Magyar Gárda. A Jobbik által életre hívott, fekete egyenruhát és Árpád-sávos címert viselő Magyar Gárda megalakulásának hírére fasiszta veszélyről beszélnek a kormánypártok. A Fidesz viszont az egyesülés szabadságára hívta fel a figyelmet, míg a KDNP unalmasnak nevezte, hogy a liberálisok évek óta fasiszta veszélyt kiáltanak. Az ember- és vagyonvédelmet, valamint a nemzeti kultúrát és hagyományokat is védeni szándékozó szervezetek hangsúlyozták: az alkotmányosság és a törvények betartásával kívánnak tevékenykedni.

(Magyar Nemzet)