Az előrehozott választásokért tart tüntetést a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt hegyvidéki villája előtt (XII. kerület, Szarvas G. u. 26/B, Dániel köz - a lakcímért köszönet a Kuruc.info hírportálnak) április 2-án, csütörtökön 18:30-tól. A Magyar Gárda által biztosított rendezvényen felszólal: ifj. Hegedűs Loránt református lelkipásztor, Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője, Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek főkoordinátora, valamint Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke - áll a párt honlapján megtalálható közleményben, melyet eredeti formájában közlünk.

Az állandó rendőri jelenlét mellett is becsöngethetett a Jobbik felderítője

Ne hagyjuk, hogy a választópolgárok megkérdezése nélkül ültessenek a nyakunkra bárkit kormányfőnek, és különösen ne egy népnyúzó rablóprivatizátort!
Kérjük a magunkfajtákat, a találó transzparenseken és postaládába helyezhető üzeneteken kívül térképet is hozzanak magukkal! A Bajnai-villa megközelíthető saját járművel és a Moszkva térről induló tömegközlekedéssel:
- a 156-os busszal a végállomásig, onnan 3 perc gyalog
- a 155-ös busszal a Fészek utcáig, onnan 5 perc gyalog
- a 128-as busszal a Fészek utcáig, onnan 8 perc gyalog
- 222 busszal Zalai útig, onnan 4 perc gyalog
- 22, 22E busszal Szépilona megállóig, onnan 8 perc gyalog
 
Kérjük, küldje el ismerőseinek ezt a hírt interneten és az alábbi szöveget SMS-ben:
Előrehozott választásokért tart tüntetést a Jobbik Bajnai Gordon villája előtt (XII. ker., Szarvas G. u. 26/B, Dániel köz) csütörtökön 18:30-tól. Küldd tovább!
Jobbik Magyarországért Mozgalom
(jobbik.hu)