Verőfényes napsütésre és erős szélre ébredtünk március 28-án vasárnap. Egyre erősebb a szembeszél a Jobbik számára is a kampányban.

A jobb és baloldali médiumok szinte egymást múlják felül a Jobbik mocskolásában. Hála Istennek ezt egyre kevésbé hiszik el az emberek és egyre többen állnak a tiszta erő mellé. Nincs ez másként Mosonszentmiklóson, a Jobbik helyi képviselőjelöltjének, Takács Krisztiánnak szülőfalujában sem. A novemberi időközin a Jobbik jelöltje közel 32 százalékos eredmény ért el a 2400 lelkes községben. A település a közeli Lébénnyel és Mecsérrel együtt a körzet jobbikos bástyája, hiszen a novemberi időközi választáson mindhárom településen 30 százalék körüli eredmény született.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Mosonszentmiklósi alapszervezete és az Új Magyar Gárda Wass Albert Zászlóalja, egyedülálló meglepetéssel készült ezen a napon a falu és különös képen a helyi focicsapat számára.
Egy egyedi grafikájú, a Gárda egyenruháját idéző komplett futballmez garnitúrát ajándékoztak a Mosonszentmiklósi Sport Egyesület számára. A Wass Albert Zászlóalj részéről Fehér Zoltán, míg a Jobbik részéről Takács Krisztián képviselőjelölt, adták át a nem mindennapi ajándékot a vasárnapi mérkőzés előtt. A mezeket Németh József az Egyesület szakosztályvezetője vette át. Takács Krisztián szerint: „a Jobbik a sportpolitikában is radikális változást szeretne.

A leendő Jobbik kormány kiemelten fogja kezelni a magyar sportot.” Választási programjukra utalva elmondta: „ A jobbikos szemléletváltozás lényege,hogy a sportot nem felesleges luxusnak tekintjük, hanem az emberi élet szerves és nélkülözhetetlen részének, amelynek lehetőségéhez minden embernek– fiatalnak, idősnek, egészségesnek és fogyatékkal élőnek, férfinak és nőnek, gazdagnak és szegénynek – alkotmányos joga hozzájutni. Valljuk a klasszikus igazságot, amely szerint ép testben ép lélek lakik. A sport támogatása ezért a Jobbik számára olyan befektetés, amely segíti a társadalom lelki komfortérzését, erősíti a közösségek közötti kapcsolatokat, és erősebbé, egészségesebbé teszi az embereket. A versenysportban elért eredmények hozzájárulnak egy ország, egy nemzet büszkeségéhez, önmagáról alkotott pozitív vagy negatív képéhez.
A Jobbik a tömegsport lehetőségeinek szélesítése mellett segíteni kívánja a magyar versenysport nemzetközi tekintélyének helyreállítását”.
(Barikád, Kuruc.info)