Valószínűleg eltalálták a Kedves Olvasók: gyakorlatilag semmilyen büntetést nem kaptak azok a korcsok, akik a minap megvertek a villamoson egy miskolci fehér nőt, mert az nem volt hajlandó nekik átadni a helyét.

Felfüggesztettet kaptak csupán, azaz a nagy semmit. Ahogy az nálunk, Cigányisztánban szokás – ott, ahol a gyilkosok soha nem kapnak 6-7 évnél többet, ha cigányok, sőt – sok esetben (pl. a mi jó Kozák Rajmundunk) egyenesen fel is mentik őket.

Bezzeg ha „fordított” felállásban történt volna mindez – ha három fehér felszólít egy cigányt, hogy adja át a helyét, majd nemleges válasz után a magyarok ütni kezdik... Évek múltán is felemlegetnék a liberálisok az esetet, lenne kamukauszt, elnyomás, fajüldözés, wejmár meg minden hasonló. A büntetés is példás lenne – hiszen ne feledjük, hogy „Magyar”országon még azért is 2-3 éveket osztogatnak, ha valaki fel merészel pofozni egy cigányt (lásd a barcsi srácok ügyét). Szép dolog ez a „jogegyenlőség”, ugye? De sebaj – öröm az ürömben, hogy ebbe a pofátlan cigánypátyolgatásba kőkeményen bele fog bukni Orbán, ahogy az MSZP-SZDSZ „zakójának” is az volt az egyik fő oka. Legkésőbb 2014-ben.

A különösen „elrettentő” ítélet beszámolója:
Felfüggesztett börtön a villamoson verekedőknek

Mint korábban beszámoltunk róla (Kuruc.info: ejnye BOON, ti is azok között voltatok, akik libsimód tömegverekedésről írtak – szemben mondjuk a MiNap-pal...), hárman – egy 42 éves asszony, 24 éves fia és egy 38 éves nő – belekötöttek egy villamoson utazó nőbe; felszólították, hogy adja át a helyét a társaságukban lévő terhes asszonynak, ám a kipécézett hölgy nem engedelmeskedett a parancsnak, mondván, neki is fáj a lába, üljön le a máshová a terhes nő. A három követelőző ezen felbőszülve nekiesett a nőnek, és rángatni, ütni kezdték, a megtámadott hölgy végül nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett.

Az incidensre felfigyelt a villamos vezetője, aki értesítette a rendőrséget, és a Városház téren megállítva járművét, bevárta őket. A rendőrök előállították a három támadót, akiket kihallgatásuk után bűnügyi őrizetbe vették – ellenük csoportos garázdaság vétsége miatt indítottak eljárást, melyet pénteken kora délután bíróság elé állítással fejeztek be. A három támadót 8, 6 és négy hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság, melyet végrehajtásában felfüggesztett. Az immáron elítélt garázdák szabadon távoztak a bíróságról.
(BOON)