Értékes ajándékot ígértek, helyette az ovisok számára bizarr és használhatatlan dolgokat kapott húsvéti ajándékba egy pécsi óvoda a Tescótól. A karácsonyfadíszek és mikulássapkák mellett röviditalos poharakat és fingópárnát is kapott az intézmény.
Zoom
Az óvoda vezetése és a szülők is felháborodtak a méltatlan ajándékokon, amelyeket egy helyi újság internetes szavazásán nyert el a pécsi Majorossy utcai óvoda. A nyereményekért több pécsi és szekszárdi óvoda és bölcsőde versenyzett, a szülők két héten keresztül szavazgattak a saját óvodájukra. Az értékes húsvéti ajándék helyett aztán csupa haszontalan tárgyat kaptak. Megmaradt párnahuzatok, néhány mosópor, mikulássapka, karácsonyfadíszek, gipsz hóemberek, balesetveszélyes fodrászati kellékek alkották a csomagokat, amelyekben csak elvétve volt egy-egy hasznos ajándék, néhány játék és csokoládé.
Zoom
Zoom
Zoom
– Gondolom, amit nem tudtak eladni, azt adták nekünk. Ha hasznos dolgok lennének, még elnéznénk, de hogy pálinkáspoharat és fingópárnát is találtunk a csomagban, az felháborító – mondta az egyik óvónő.
Az óvoda a szülőkkel egyetértésben úgy döntött, hogy megköszönik a Tesco ajándékát, és visszaküldik a feladónak.
(Olvasónktól)