Barack Obama demokrata elnökjelölt május 26-án, a "megemlékezés napján" a következőket mondta: "Volt nekem egy nagybátyám, aki annak az amerikai egységnek volt a katonája, amelyik elsőként jutott be az auschwitzi koncentrációs táborba, és társaival együtt felszabadította azt... amikor később hazajött, ki sem mozdult a szobájából 6 hónapon át".
Ez szép. Kár, hogy Auschwitzot nem az amerikaiak, hanem a szovjetek szabadították föl. Bár nem sokan maradtak ott, akiket fel lehetett volna szabadítani, mert különös módon a tábor lakóinak többsége az őket állítólag legyilkoló és elgázosító németekkel együtt Nyugatra menekült. Mint arról a neves holocaust-túlélő, Elie Weisel is beszámol.
Kb. 3000, többségében beteg, illetve öreg ember várta meg a felszabadítók érkezését. Ezekről az éhségtől elgyengült emberekről a németek valahogyan elfelejtkeztek, hiszen azt mondja a hivatalos holocaust-történetírás, hogy a gyengéket, betegeket, öregeket kíméletlenül elgázosították. Azok, akik kényszerűségből a táborban maradtak, ráadásul szemtanúi is voltak az elgázosításoknak, amelynek állítólag minden nyomát eltüntették a németek. Oly gondosan, hogy pl. egyetlen dokumentum sem maradt, amely a zsidók tömeges kiirtását rendelte el. És éppen a szemtanúkhoz nem nyúltak volna?
Na de nézzük, mit zagyvált még össze korábban ez a szerencsétlen Barack Obama, hogy a cionisták kegyeit elnyerje?
Íme, 2002, Chicago, Illinois: " Az én nagypapám önként lépett be a hadseregbe a Pearl Harbour-i támadás napján. Patton hadseregében harcolt. Rengeteg szenvedést látott Európa harcterein. Hallott azokról a csapategységeinkről is, amelyek elsőként léptek be az auschwitzi és a treblinkai táborok területére".
Tehát a nagybácsi mellett van egy nagypapa is, aki ezek szerint hallotta, hogy amerikai katonák - köztük Obama nagybácsija - felszabadították Auschwitzot. Ami Treblinkát illeti, a tábor 1945-ben már nem létezett, mivel 1943 októberében végleg bezárták! Hol tanulta a történelmet ez az Obama? Treblinkát tehát senki nem szabadíthatta föl 1945-ben, mert akkor már nem létezett. Obama azt is mondta még, nagypapája a "szabadság nevében harcolt, amely végül győzött az ördögi erők felett". Nyilván a nácikra gondolt, bár megjegyzem, néhány évtized múlva az egyik amerikai elnök épp azt az országot nevezi a "gonosz birodalmának", amellyel szövetségben győzték le azt a másik "gonoszt "az amcsik. Sok "gonosz" van ezek szerint ezen a világon, és időnként némelyikkel barátkozni kell, hogy legyőzhessük a sok "gonosz" közül az egyiket. Roppant fárasztó lehet amerikainak lenni, állandóan küzdeni kell a világot elárasztó gonoszok ellen. Szegények.
Na de mi az igazság Obama rokonainak hőstettei körül? Az amerikai újságírók között nem mindenki szívbajos, és egyesek legott elkezdték kutatni, mit tett Obama nagybácsija vagy nagyapja. Nos, mint kiderült, semmit sem: nem a nagybácsi, és nem is a nagypapa harcolt a "szabadságért" Európában, hanem nagypapájának a testvére! Aki természetesen nem "szabadította fel" Auschwitzot, és nem is hallott amerikaiakról, akik beléptek oda. Auschwitzba ugyanis a szovjetek jutottak el, hiszen Lengyelországot Sztálin katonái foglalták el!
De mit tudja ezt Barack Obama! Elvégre nem is élt akkor! Obama hívei azzal védték meg bálványukat, hogy túlságosan fáradt volt, amikor rokonai háborús élményeit ecsetelte. Fáradt volt 2002-ben és fáradt volt 2008-ban is? És annyira fáradt volt, hogy összekeverte Auschwitzot Buchenwalddal, ahova viszont tényleg eljutott a nagypapa testvére. Persze már az is elég ciki, ha valaki annyira tájékozatlan a holovallás alaptételeit illetően, hogy összekeveri Auschwitzot Buchenwalddal. De mit mondjunk egy olyan emberről, aki összekeveri nagybácsiját, nagypapáját és nagypapája testvérét?
Vagy nincs ki a négy kereke, vagy hallgatóságát gondolja nagyon ostobának. /Amiben, meglehet, nem sokat téved./ Vagy pedig nagyon, de nagyon igyekezik megfelelni valakiknek. Bármelyik eset forogjon is fönn, semmi kétség, amerikai elnöknek tökéletesen alkalmas.
P.O.

Kapcsolódó