"Ments meg, szabadíts ki engem
az idegen népek keze közül,
akiknek ajka hazugságot beszél."
(143. zsoltár)
2008. november 10-én este a gödöllői Szent István egyetemen "Zöld mozgolódás" címmel részt vettem egy környezetvédő rendezvényen. Kiállítás, bio-ételek, szórólapok, mese (Berecz András) és előadás volt,
amelyre a most kinevezett a "jövő nemzedék" ombudsmanját, dr. Fülöp Sándort kérték föl.
A megnyitót a dékánhelyettes tartotta, aki röviden és okosan összefoglalta a környezetvédelem problematikáját. Elmondta, hogy a magyar föld ésszerű gazdálkodással 20-25 millió embert tudna eltartani és kiemelte a geotermikus energia (mint leginkább környezetbarát energiaforrás) kiaknázásának
fontosságát.
Ezután következett Fülöp Sándor, aki a felkért téma helyett (vizeink megóvása a jövő nemzedéknek) arról kezdett beszélni, hogy milyen nagy probléma a túlnépesedés, és meg kell adni az anyáknak azt a jogot,
hogy ők dönthessék el, hogy magzatukat megtartják vagy elvetessék.
Ekkor a dékán helyettes fölállt és: "Nem értek egyet, inkább kimegyek" - fölkiáltással sietve elhagyta a termet.
Az előadó ezután - magát ettől sem zavartatva - a nagycsaládok ellen kezdett beszélni - nyíltan kimondva, hogy most pszichológiai eszközökkel fog élni -:hogy milyen sanyarú a sorsuk; s már három gyereknek is milyen rossz, főleg a másodiknak; és hogy tönkremegy a hat gyereket szülő nők szervezete és milyen
korán halnak meg.
Az előadás végén módot adott a fölszólalásokra, "mert - mint mondta - mindenkinek igaza lehet."
Elsőként szót kapva kemény szavakkal figyelmeztettem, hogy eltévesztette a helyet - ez nem India vagy Kína -, és igazság csak egy lehet, ő pedig téved, sőt amit képvisel az népirtás és hazaárulás. Végül azt mondtam: "Ne felejtse el azt sem, hogy ezt az előadást csak azért tarthatta meg, mert az édesanyja, amikor várta Önt, nem élt azzal a "jogával", hogy megölesse!"
Egy idősebb hölgy - háromféleképpen is feltéve a kérdést - azt igyekezett megtudni, hogy Fülöp Sándor, mint ombudsman, mit akar tenni azért, hogy vizeink megmaradjanak a jövő nemzedék számára és ne jussunk Brazília sorsára. De egyenes felelet helyett csak mellébeszélést hallottunk, amiből kiderült, hogy semmit sem akar tenni ebben az ügyben.
A végén egy professzor még kifejezte egyetértését velem, és hozzátette, hogy nem a 10 milliós Magyarországon kell az abortuszt "népszerűsíteni", amikor úgyis évente egy gödöllőnyi város lakosságával fogyatkozik nemzetünk.
Azóta megtudtam, hogy ez az ember - akinek hivatalánál fogva is - a magyar jövőt kellene szolgálni, a médiumokban is terjeszti nemzetrontó ordas eszméit.
"Miért hagyjuk, hogy így legyen?" (Illés együttes)
(TAV)

Dr. Fülöp Sándor jövő nemzedékek ombudsmanja több zöld szervezet, többek között a Védegylet jelöltje volt. A Védegylet juttatta a köztársasági elnöki székbe Sólyom Lászlót és kezdeményezése alapján hozták létre ötpárti egyetértéssel az új intézményt. Részlet a Magyar Narancs 2007. áprilisból 12-i számából: "A jövő nemzedékek országgyűlési biztosának minden olyan ügyre kiterjed majd a figyelme, ami érinti az utánunk következő generációk életfeltételeit; nem szakági ombudsman, hanem az alkotmányból levezethető demokratikus alapelv megvalósítója lesz" - foglalta össze a tervezet lényegét lapunknak Jávor Benedek, az új intézmény felállítását szorgalmazó Védegylet környezetjogi szakértője.
A Tarka Magyarozó Védegylet legújabb politikai kezdeményezése (volt már néhány) a Lehet Más a Politika elnevezésű liberális politikai párt, vezetőik között található Jávor Benedek és Schiffer András a TASZ ügyvivője is, aki most éppen feljelentést tett és védelmezi a szarral leöntött, Madách Imre: Ember tragédiáját gyalázó, a zsidó színházban leledző Gecy Produkció tagjait. A Védegylet és a TASZ együttműködésének további magyarellenes megnyilatkozása a Magyar Gárda elleni uszító aláírásgyűjtési akciójuk.
Önéletrajza és a november 10-i „Zöld mozgolódás” elnevezésű rendezvényen tett nyilatkozata alapján igencsak elgondolkodtató, hogy vajon milyen nemzet életfeltételeiért akar munkálkodni Fülöp Sándor? Hogy semmi kétség ne maradjon irányultsága tekintetében a Zuschlag per során is említésre került, ma is nyíltan MSZP-s Táncsics Mihály Alapítvány rendezvényén vett részt egy nappal később. Az alapítvány kuratóriuma önmagáért beszél.
Tanulság. Mielőtt csatlakoztok valamilyen párthoz, szervezethez alaposan nézzetek körül!
Szebb Jövőt!
Gyilkosgalóca