A Hungarica együttes neve összefonódott a nemzeti jogvédelemmel. A zenekar Szabadság betűi című dala rövid idő alatt a magyarok jogainak sárba tiprása ellen küzdők himnuszává vált. Az együttes 2010. március 20-án már második alkalommal szervez nagyszabású rendezvényt a nemzeti jogvédelemért, amely Nincs más föld, nincs más ég című, megjelenésének hetében a Mahasz lista csúcsán nyitó CD-jük lemezbemutató koncertje is egyben. Fővédnökök: Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás.
Ezúttal a helyszín is szimbolikus jelentőséggel bír, hiszen a Petőfi Csarnokban két évtizede nem játszhatott nemzeti rockot játszó csapat, de a nemzeti jogvédelem erősödését jelzi, hogy a cenzúra most meghátrálásra kényszerült. A zenekar a rendezvény tiszteletére karácsonyra elkészítette „BALLADÁK” című akusztikus lemezét, ami egy kilenc számot tartalmazó válogatáslemez, amely a Hungarica egy vadonatúj és összes eddigi balladáját tartalmazza.
A jegy+CD személyesen megvásárolható a Turul Márkaboltban (Budapest, XI. kerület Móricz Zsigmond körtér 16.), további értékesítési helyeket itt talál. A jegy+CD ára március 1-től 3490 forint. Fontos: a koncert estéjén a helyszínen vásárolt jegyekhez (3490 forint) már nem jár ajándék Balladák CD!
Az este vendégei lesznek: Varga Miklós, Kalapács József, Gőbl Gábor, a Palmetta, valamint Gaudi-Nagy Tamás és zenekara. A koncertjegy illetve a CD megvásárlásával a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot is támogatod.

Kuruc.info