A Milla mint egyesület már régen megszűnt, az egész libsi hepajt elkezdő Facebook-oldaluk azonban máig üzemel. A szellemiségük azonban sajnos nem halott, tegnap ismét előbuggyant belőlük, hogy kívülállóként mit gondolnak a magyar nemzetről.
Zoom
Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet az  ún. demokráciáért nagy hanggal kiálló álcivilek valójában mit képviselnek. Az egymillió tetszikelésről nincsen szó, és valószínűleg sok kedvelő megfeledkezett már róluk, de az aggasztó, hogy valaha is 187 ezer követőt sikerült behülyíteniük. Arról nincsen információnk, hogy az egykori alapító, az Együtt belvárosi önkormányzati képviselője, Juhász Péter szerkeszti-e még kendermagos vagy anélküli pillanataiban az oldalt.
A Fidesz sem volt különb
A politikában azonban nincsen lehetetlen, Orbán is most szélsőjobboldali Brüsszel torz szemüvegén keresztül, pedig a Liberális Internacionáléban kezdte. Emlékeztetőül nézzük meg, hogy a Fidesz honnan indulva alakította meg a "nemzeti ügyek kormányát". Gyászolni már 1990. június 4-én sem akartak, a néma felállás helyett inkább későbbi gyakran gyakorolt jó szokásukhoz híven kivolultak a parlamenti ülésteremből.
ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Mindenekelőtt jelenlétellenőrzést tartunk. Kérem képviselőtársaimat, nyomják meg az "igen" gombot (308). A tábla 308 jelenlevő képviselőt mutat. A bejelentetten távollevő képviselő száma 13. ÁIlamtitkáraink közül többen feltartották kezüket. Kérem, ismételjék meg (6). Azokról az államtitkárokról van szó, akiknek jelenlegi ülőhelyén a képviselői gomb megnyomására nincs lehetőségük. Ezek szerint a jelenlevők száma 314-re módosul. Köszönöm. Tisztelt Képviselőtársaim? Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.) Köszönöm szépen.
(Kuruc.info)