2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Anyaország ::

Takács elvtárs törvényt módosíttatna a Kuruc.info ellen - Hát mégis törvényes volt eddig?

Reklám


A hazánkat tönkretevõ (lásd 1.4%-os növekedés, 14 ezer milliárdos adósság, adóprés, iskola és kórházbezárások, magyar cégek körbetartozása stb.) judeonáci rezsim "igazságügyi" és rendészeti minisztere a hazug kormányfõ felkérésérõl azt mondta, hogy egyetért, sõt, törvénymódosítást helyezett kilátásba a Kuruc.info megsemmisítése érdekében. A gyûlöletkeltõ Takács ezzel lényegében elismerte, hogy tavaly szeptember óta õk azok, akik törvénytelenül de sikertelenül próbálták felszámolni a Kuruc.info-t rendõri, titkosszolgálati és számítógépes betöréses módszerekkel.

A paksi atomerõmûben vizitáló Takács elvtárs szavaiból kiderült: NEM a Gyurcsány-rezsim választási csalásai, statisztikahamisításai, alkotménysértõ döntései, emberiség ellenes, emberi élet kioltására alkalmas húzásai (gumigolyó-sortûz, rendõrterror), a törvénytelenül mûködõ fegyveres zsidószervezetek, a cigánybûnözés, a pedofília vagy a keresztények kiirtására szólító Tilos Rádió, nem a sajtóhírek szerint hazánkban befektetõ calabriai olasz maffia, nem a régóta itt tanyázó zsidó maffia, nem a jobboldaliak seregét politkai alapon, személyiségi jogokat és alkotmányt sértve figyeltetõ NBH (És még ezek, emberek megvakítói sírnak személyiségi jogokról, gyûlöletkeltésrõl - a szerk.), nem a cigánybûnözõket futni hagyó rendõrség és a hazafiakat sorozatban jogellenes ítéletekkel sújtó bíróságok, HANEM a Kuruc.info ellen próbál fellépni. (A portál megsemmisítésére egyébként sem az amerikai, sem a magyarországi törvények (sem törvénymódosítás útján) alapján nincs esélye, így vélhetõen ismét törvénysértõ, alkotmányellenes módszerekhez kíván nyúlni az illegitim bûnözõkormány - a szerk.)

Takács Albert azt mondta (hazudta - a szerk.): a miniszterelnökben határozott a törekvés arra, hogy mindazokat a jelenségeket, amelyek a demokratikus alkotmányos rend keretei között megengedhetetlenek, amelyek félelemkeltésre, gyûlöletkeltésre, uszításra, emberek lejáratására alkalmasak, azt politikai eszközökkel, és ha kell az állam eszközeivel is korlátozni fogja. (Hazudott, mivel Gyurcsány és bagázsa mûveli aktívan a fenti tevékenységeket, maga ellen pedig nem fog fellépni - a szerk.)

"Igazságügyi és rendészeti miniszterként azt gondolom, hogy azokat az állampolgárokat, akiket ilyenfajta támadás, ilyenfajta atrocitás, ilyenfajta befolyásolás ér, az állam nem hagyhatja magára, és meg kell adni azokat a segédeszközöket ezen emberek, embercsoportok számára, amelyekre méltán, az alkotmány erejénél fogva igényt tarthatnak" - hangsúlyozta Takács Albert (A segítséget persze nem a rezsim áldozatai számára értve - a szerk.)

Mint mondta, munkatársaival mielõbb áttekintik, hogy ezeket a "nehezen ellenõrizhetõ médiaformációkat, internetes hírüzeneteket és az ezzel kapcsolatos sajtószabadságot milyen szabályok, milyen mértékben korlátozzák, és hogyan lehet ezeknek a jogszabályi elõírásoknak érvényt szerezni".

Takács Albert szerint szükséges áttekinteni a nyomozó és bûnüldözõ hatóságok ez irányú gyakorlatát, esetleg instruálását vagy újrainstruálását (de szép szó, úgy tûnik, Kondorosi elvtárs hiába instruálta az ÁVH-t), hogy hogyan tudnak hatékonyabban eljárni. A miniszter nem zárta ki, hogy jogszabályi változtatásokra is szükség lehet.

Kuruc.info kommentár: Takács ezzel egyben elismerte, kudarcot vallottak, amikor alkotmányellenesen próbáltak egy lapot becsukatni. Törvényt módosítani a Kuruc.info kedvéért?! Ennél jobban aligha növelhetné bárki súlyunkat. Mert bár olvasottságunk indulásunk óta nõ, televíziós eszközök híján nem vagyunk abban a helyzetben, hogy döntõ befolyással bírjunk a közvéleményre. De idõvel, ki tudja, ez is bekövetkezhet.


A köztörvényes bûnözõ és gyûlöletkeltõ, Gyurcsány Ferenc arra utasította a törvénysértésre szintén kész Takács Albert igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy haladéktalanul vizsgálja meg, milyen – korábban nem alkalmazott – alkotmányos eszközök állnak a Magyar Köztársaság rendelkezésére ahhoz, hogy megvédje önmagát és polgárait a Kuruc.info "gyûlöletkeltõ" gyakorlatával szemben.

(Jéney -Kuruc.info - A Takácsnak írt nyílt levelünket elhallgató Magyarországi Talmud Iroda szutyka korrigálva)

Kapcsolódó cikkeink:
A Kuruc.info levele Takács Alberthez a Gyurcsány elleni jogi fellépés lehetőségeiről
- Takács: készül a cenzúratörvény
- Takács: nem rajtunk múlik, de kivitelezhetetlen a kommunista cenzúra a Kuruc.info ellen
- Összedugja fejét a judeokommunista front Ptk-ügyben + Takács: tehetetlenek a Kuruc ellen
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready