A hazánkat tönkretevő (lásd 1.4%-os növekedés, 14 ezer milliárdos adósság, adóprés, iskola és kórházbezárások, magyar cégek körbetartozása stb.) judeonáci rezsim "igazságügyi" és rendészeti minisztere a hazug kormányfő felkéréséről azt mondta, hogy egyetért, sőt, törvénymódosítást helyezett kilátásba a Kuruc.info megsemmisítése érdekében. A gyûlöletkeltő Takács ezzel lényegében elismerte, hogy tavaly szeptember óta ők azok, akik törvénytelenül de sikertelenül próbálták felszámolni a Kuruc.info-t rendőri, titkosszolgálati és számítógépes betöréses módszerekkel.

A paksi atomerőmûben vizitáló Takács elvtárs szavaiból kiderült: NEM a Gyurcsány-rezsim választási csalásai, statisztikahamisításai, alkotménysértő döntései, emberiség ellenes, emberi élet kioltására alkalmas húzásai (gumigolyó-sortûz, rendőrterror), a törvénytelenül mûködő fegyveres zsidószervezetek, a cigánybûnözés, a pedofília vagy a keresztények kiirtására szólító Tilos Rádió, nem a sajtóhírek szerint hazánkban befektető calabriai olasz maffia, nem a régóta itt tanyázó zsidó maffia, nem a jobboldaliak seregét politkai alapon, személyiségi jogokat és alkotmányt sértve figyeltető NBH (És még ezek, emberek megvakítói sírnak személyiségi jogokról, gyûlöletkeltésről - a szerk.), nem a cigánybûnözőket futni hagyó rendőrség és a hazafiakat sorozatban jogellenes ítéletekkel sújtó bíróságok, HANEM a Kuruc.info ellen próbál fellépni. (A portál megsemmisítésére egyébként sem az amerikai, sem a magyarországi törvények (sem törvénymódosítás útján) alapján nincs esélye, így vélhetően ismét törvénysértő, alkotmányellenes módszerekhez kíván nyúlni az illegitim bûnözőkormány - a szerk.)

Takács Albert azt mondta (hazudta - a szerk.): a miniszterelnökben határozott a törekvés arra, hogy mindazokat a jelenségeket, amelyek a demokratikus alkotmányos rend keretei között megengedhetetlenek, amelyek félelemkeltésre, gyûlöletkeltésre, uszításra, emberek lejáratására alkalmasak, azt politikai eszközökkel, és ha kell az állam eszközeivel is korlátozni fogja. (Hazudott, mivel Gyurcsány és bagázsa mûveli aktívan a fenti tevékenységeket, maga ellen pedig nem fog fellépni - a szerk.)

"Igazságügyi és rendészeti miniszterként azt gondolom, hogy azokat az állampolgárokat, akiket ilyenfajta támadás, ilyenfajta atrocitás, ilyenfajta befolyásolás ér, az állam nem hagyhatja magára, és meg kell adni azokat a segédeszközöket ezen emberek, embercsoportok számára, amelyekre méltán, az alkotmány erejénél fogva igényt tarthatnak" - hangsúlyozta Takács Albert (A segítséget persze nem a rezsim áldozatai számára értve - a szerk.)

Mint mondta, munkatársaival mielőbb áttekintik, hogy ezeket a "nehezen ellenőrizhető médiaformációkat, internetes hírüzeneteket és az ezzel kapcsolatos sajtószabadságot milyen szabályok, milyen mértékben korlátozzák, és hogyan lehet ezeknek a jogszabályi előírásoknak érvényt szerezni".

Takács Albert szerint szükséges áttekinteni a nyomozó és bûnüldöző hatóságok ez irányú gyakorlatát, esetleg instruálását vagy újrainstruálását (de szép szó, úgy tûnik, Kondorosi elvtárs hiába instruálta az ÁVH-t), hogy hogyan tudnak hatékonyabban eljárni. A miniszter nem zárta ki, hogy jogszabályi változtatásokra is szükség lehet.

Kuruc.info kommentár: Takács ezzel egyben elismerte, kudarcot vallottak, amikor alkotmányellenesen próbáltak egy lapot becsukatni. Törvényt módosítani a Kuruc.info kedvéért?! Ennél jobban aligha növelhetné bárki súlyunkat. Mert bár olvasottságunk indulásunk óta nő, televíziós eszközök híján nem vagyunk abban a helyzetben, hogy döntő befolyással bírjunk a közvéleményre. De idővel, ki tudja, ez is bekövetkezhet.


A köztörvényes bûnöző és gyûlöletkeltő, Gyurcsány Ferenc arra utasította a törvénysértésre szintén kész Takács Albert igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy haladéktalanul vizsgálja meg, milyen – korábban nem alkalmazott – alkotmányos eszközök állnak a Magyar Köztársaság rendelkezésére ahhoz, hogy megvédje önmagát és polgárait a Kuruc.info "gyûlöletkeltő" gyakorlatával szemben.

(Jéney -Kuruc.info - A Takácsnak írt nyílt levelünket elhallgató Magyarországi Talmud Iroda szutyka korrigálva)

Kapcsolódó cikkeink:
A Kuruc.info levele Takács Alberthez a Gyurcsány elleni jogi fellépés lehetőségeiről
- Takács: készül a cenzúratörvény
- Takács: nem rajtunk múlik, de kivitelezhetetlen a kommunista cenzúra a Kuruc.info ellen
- Összedugja fejét a judeokommunista front Ptk-ügyben + Takács: tehetetlenek a Kuruc ellen