2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Anyaország ::

Takács: nem rajtunk múlik, de kivitelezhetetlen a kommunista cenzúra a Kuruc.info ellen

Reklám


A rendõrminisztérium azt fontolgatja, hogy elnémítja a haza- és nemzetáruló parlamenti egypárt magyarellenes ténykedésének kérlelhetetlen bírálóját, és korlátozza a Kuruc.info elérhetõségét – közölte Takács Albert a Ptk. "gyûlöletbeszédet" (értsd: nemzetféltõ õszinte magyar gondolatok kifejezését) érintõ módosítása kapcsán. A köztörvényes rezsim minisztere nem szólt arról, mi a teendõ a keresztények kiirtására jobboldali közszereplõk lemészárlására uszító Tilos Rádió és Paizs Miklós kapcsán.

A Párt-Kelte szerda reggeli mûsorában a totalitarista Takács "ha az igazmondás nem bûn, hát hozzunk törvényt ellene" Albert többek közt arról beszélt, hogy az IRM már dolgozott ki elképzeléseket, elvi és szövegszerû javaslatokat a kommunista cenzúrára, szakmai nyelven: az elérhetõség korlátozására.

Beismerte: „cenzúrára <hasonlít>, ha az elérhetõséget korlátozzák", ám egyértelmûvé tette, ez õket a legcsekélyebb mértékben sem zavarja.

Sajnálkozva, magában a kommunista diktatúra legszebb éveit felidézve megjegyezte azt is, hogy olyan politikai döntés sem született még, amely a jogalkotónak szabad kezet biztosítana.

A szakminiszter felhívta a figyelmet arra is: mivel a szerver külföldi, a magyar állam nem tehet olyan hatósági intézkedéseket, mintha belföldi szerverrõl lenne szó. Mûszaki számítógépes szakemberek szerint a hozzáférés korlátozása technikailag kivitelezhetetlen – tette hozzá.

(MTI érthetõvé téve)


Kapcsolódó

Igazságügyi tárca: marad a Kuruc.info
Takács: készül a cenzúratörvény
Takács elvtárs törvényt módosíttatna a Kuruc.info ellen - Hát mégis törvényes volt eddig?
A Kuruc.info levele Takács Alberthez a Gyurcsány elleni jogi fellépés lehetõségeirõl
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready