Egy elszállt kendermagos
Új szemszögből közelítik meg idén a fővárosi drogosok büntethetőségük problematikáját: legutóbbi füvezésük során egyik zsidó aktivistájuk újra feltalálta a spanyolviaszt, mondván, be kell adni a birkáknak, hogy több pénzük lesz, ha ők nyugodtan szívhatnak. És persze erre taníthatják az iránytű nélkül felnevelt fiataljainkat, akiknek aztán teljesen törvényesen el is adják az anyagot. Az indoklás: az ország drogostanyává való változtatása hozna egy csomó pénzt adó formájában, ráadásul a rendőrségnek sem kell már vadásznia rájuk, amitől mindenki boldog lesz. Ne menjünk bele abba a matematikai játékba, hogy mennyi kárt okoz a munkahelyén a szétszívott fejű liberális, mennyi megy rá az elvonókúrára, miután átállt a kemény drogra vagy mennyibe kerül később a kórházi kezelése - ez nem számháború kérdése. Ez a nemzet egészsége, valamint tagjai értelmi és erkölcsi szintje megtartásának kérdése. Törekvésük pedig - a saját bőrük mentésén kívül - a magyarság további lezüllesztését szolgálja. Rajtunk áll, hagyjuk-e.
Kapcsolódó

Ő is a barátjuk
A Kendermag Egyesület május 18-án vasárnap 16:00 órakor a Pénzügyminisztérium (1051 József nádor tér 2-4.) előtt kezdi meg a Globális Kenderfelszabadító Tüntetés nemzetközi rendezvénysorozat magyarországi eseményét - adják hírül közleményükben.
Az egyesület aktivistái átadnak a minisztériumnak egy jelképes 60 milliárd forintos bankót: "becsléseik" szerint minimum ennyi kárt okoz a fűtilalom évente az adófizetőknek a be nem fizetett adók és a büntető-igazságszolgáltatás megnövekedett terhei miatt. A Pénzügyminisztériumtól a Parlament elé vonulnak az aktivisták, hogy a képviselőkkel ismertessék a legalizációs káté megvalósíthatósági tervét.
Álláspontunk szerint az állam nem azzal védi a polgárok egészségét, ha bünteti a fogyasztót és betiltja a füvet, hanem azzal, ha törvényesen szabályozza a termesztést, a forgalmazást és a fogyasztást, az adót pedig fogyasztóvédelemre, prevencióra és kezelésre fordítja - írják a polgárok egészségéért aggódó kendermagosok.
A nemzetközi példák tanúsága szerint a dohánytermékekre kivetett adók, a reklámok tilalma és a fogyasztási helyek korlátozása hatékonyan képes visszaszorítani a fogyasztást, anélkül, hogy betiltanák magát a dohányt - hülyítenek, elvárva, hogy elhiggyék nekik: a visszaszorítás céljából akarják törvényesíteni a kábítószerezést.
A világ 238 egyéb városában megtartott tüntetéshez hasonlóan mi is arra kérjük a kormányt, hogy adóztassa meg a marihuánát! - szól a felhívás. Ezzel a tétellel egyetértünk: mielőtt tíz évre lecsuknák a fogyasztót és villamosszékbe ültetnék a dílert, fizettessék be velük az eddig eladott drogokra kivethető adót pl. vagyonelkobzás formájában.
A rendezvény után este 8-tól ingyenes Kendermag-buli a Corvintetőn az RC Acoustic, az RC Soundsystem, a Csókolom és a ZuSammen fellépésével.
Kérdéseivel, javaslataival forduljon szóvivőhöz, Juhász Péterhez:
+36 20 368 1310

(Jelezzük az ÁVH-nak: így szerepel a közleményben, nem mi hoztuk nyilvánosságra a fő züllesztő számát.)
Ez pedig az emilcíme, bár telefonálni valószínűleg jobban szeret: juhasz.peter@kendermag.hu


A képek a Kendermag Egyesület honlapjáról
származnak. Ezek tehát tényleg ilyenek.
Kapcsolódó