Egy köpésre a haláltól – ezzel a címmel közölte a Blikk egy magyar rendőr történetét, akit az őrizetben levő nigger kis híján megfertőzött a HIV-vírussal. A „rasszista, fasiszta, náci” Magyarországon pedig nem indítottak semmilyen eljárást az alábbi történetben szereplő nigger ellen.
November 15-én este kopogás hallatszott a nyírbátori őrzött szállás egyik cellájából. Abból, ahol elkülönítve tartottak egy HIV-fertőzött beteget.
M. Szabolcs (35), a szolgálatot teljesítő őr kinyitotta az ajtót és belépett, a bent lévő afrikai férfi pedig azonnal arcon köpte a rendőrt. Tele volt a szája fertőzött vérrel, mert előzőleg elharapta a nyelvét. Szabolcs, noha a gyorsteszt negatív lett, megijedt.
Az alapos vizsgálat eredményére két hónapot kellett várni, és ez azt is jelentette, hogy Szabolcsnak még három gyermekével is óvatosabban kellett viselkednie. – Mi is fellélegeztünk, hogy végre megjött az AIDS-teszt végleges eredménye, és hogy az negatív lett – foglalta öszsze Kiss János, a Független Rendőr Szakszervezet (FRSz) régióelnöke (képünkön), mert Szabolcs továbbra sem kíván megszólalni.
Annyit megtudtunk, nem kérte áthelyezését, de az FRSZ kezdeményezte, hogy helyezzenek kamerát az idegenrendészeti őrizetesek szállására, mert továbbra is védtelenek a rosszindulatú HIV-fertőzött betegekkel szemben. A rendőrség nem tett feljelentést. Az ügyészség álláspontja szerint hivatalos személy elleni erőszak nem történt, csak becsületsértés.
Kérdéseink:
 - amennyiben mégis megfertőződött volna a magyar őr, akkor mi lenne az ügyészség álláspontja? Ha akkor sem indítanának eljárást, akkor egyértelmű a magyarellenességük.
-  amennyiben a történet negatív végkifejlete esetén a niggert eljárás alá vonják, akkor a kérdés az, hogy most miért nem? A szándék egyértelmű, a halálos veszély okozása így is fennállt, mint arra irányuló kísérlet.
 - mi kell ahhoz, hogy egy nigger ellen eljárás induljon? Fertőzze meg a HIV-vírussal az őröket? Öljön meg egy magyart?
 - mit keres nálunk egy nigger? Miért őrizzük (és vélhetően etetjük, fűtjük a celláját stb.) ahelyett, hogy visszatoloncolnánk oda, ahonnan jött?
(Blikk nyomán Kuruc.info)