Szörnyű dráma rázta meg a napokban a világot: egy Jermaine Ruiz nevű 24 éves New York-i néger törzsi kegyetlenséggel végzett egész családjával, mivel az anyuka, Jessica Ybe szerette volna, ha előző kapcsolatából született gyerekei találkoznak néha édesapjukkal, Jermaine azonban őrületesen féltékeny volt az „exre”. A nigger vadállat saját két - Jessicával közös - gyereke előtt végzett párjával és annak kicsinyeivel.



A 22 éves anya, Jessica Ybe korábban soha nem panaszkodott párja brutalitására, azt azonban a szomszédoknak már korábban is elmondta, hogy a férfi betegesen féltékeny természetű, és napi szinten mániákusan ellenőrizte és zsarolta őt. Jessica nem mehetett egyedül a boltba sem, mert Jermaine azt vallotta, hogy „az ördög soha nem alszik, a kísértés folyton ott van”. Saját tulajdonaként tekintett Jessicára, aki mindig hűséges volt hozzá és igyekezett betartani a férfi utasításait.

Jessica fő bűne - ami tulajdonképpen halálát is okozta - az lett, hogy volt két, előző kapcsolatából született gyereke, és szerette volna, ha a kicsik az apjukkal is tartják a kapcsolatot. Erre egyébként a törvény is kötelezte a nőt, hiszen a bíróság kéthetenkénti látogatást határozott meg Jessica volt párja számára. A niggerből viszont egy reggelen előtört a dzsungel.

Először üvöltözött a nővel, majd ütlegelni kezdte, végül pedig megragadta a legélesebb konyhakést és leszúrta barátnőjét. A nő sokáig vérzett tehetetlenül a földön, miközben a gyerekek pánikban sírtak és apjuk nevét kiáltozták. Jermaine ekkor a két gyerek torkát is elvágta, hogy azok ne vágyhassanak apjukhoz többé - mindezt pedig két saját, Jessicával közös gyereke szeme láttára.

Az igazi vérfürdő azonban csak ezután következett. A holttesteket Jermaine igyekezett minél kisebb darabokra vágni, hogy beletunkolhassa őket az udvaron álló szeméttároló konténerbe. Közben saját gyerekeire parancsolt, hogy feküdjenek - a vérrel borított - padlóra és maradjanak csendben, majd elhagyta a házat.

Ruizt elfogták és életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.
(Neon nyomán)
Kapcsolódó: