Finnországban megint áll a bál: a kétségkívül igen naiv és jóakaró, jóhiszemű finnek nagyon keményen ráfáztak mind a svéd halálbüntetés elől menekülő cigányok évszázadokkal ezelőtti, mind a mozlimniggerek mostani befogadásával. Mindkét népcsoport úgy próbál keresztbe tenni a finneknek, ahogy csak tud. (Az más kérdés, hogy a derék, túlnyomórészt katonaviselt és szabadon fegyvert tartó „halszagú rokonság” se rest, ha mondjuk oda kell pörkölni a büdöscigánynak: szó nélkül lelövik őket, ha megtehetik, és ebben sok esetben hallgatólagos segítséget is kapnak a legalábbis vidéken még hazafias rendőrségtől. Ilyen esetekkel foglalkozó hivatkozások ITT, a bevezetőben.)

Most egy tetves, természetesen nigger származású nő találta ki azt a jó kis játékot, hogy minél több fehér embert fertőzzön meg AIDS-szel. Az ember alatti lény igazoltan tizennyolc férfival hágott. Bár tudott betegségéről, azt egy szóval sem említette senkinek, és óvszert sem használtatott. Szerencsére úgy néz ki, hogy 18 áldozatából „csak” egy ember kapta el tőle a kórt; ezért is a viszonylag enyhe büntetés: a finnek négy év letöltendőre ítélték. Minderről a mai Helsingin Sanomatban (cikk ITT; Google „fordítás” ITT), az Iltalehtiben (ITT; „fordítás” ITT), ill. az Ilta-Sanomatban (ITT; Google ITT), Finnország három legnagyobb példányszámú (!) lapjában (nem tehát valami náci zuglapban) olvashatunk.

Jellemző a niggert védőre, hogy arra hivatkozik, idézem (forrás: Ilta-Sanomat), „[Az, hogy maximum veszélyeztetésről van szó], azon alapul, hogy igen alacsony a fertőzés veszélye, valamint, hogy Rachel [a nő beceneve] kultúrája más, így másképp is viszonyul az ilyen dolgokhoz.” (- Käsitys perustuu häviävän pieneen tartuntariskiin ja lisäksi siihen kulttuurilliseen eroon, mikä Rachelin ajattelussa voi olla suhtautumisessa tämän tyyppisiin asioihin.) Értsd: fehéren-feketén kimondja a védő, hogy a nigger „kultúrában” egyáltalán nem nézik rossz szemmel azt, ha valaki tudja magáról, hogy AIDS-es, de csakazért is, védekezés és partnerei figyelmeztetése nélkül lefekszik azokkal... és még mondja valaki azt, hogy ezek a primitív, ősemberi, nemcsak hogy bármilyen modern technológiát kifejleszteni nem képes, de még magát eltartani sem tudó „kultúra” egyenrangú a mieinkkel, európaiakéval... Hát nem! Egy maximum a fejen egyensúlyozás „tudományáig” eljutott „kultúra” soha nem lesz egyenértékű egy olyannal, amely például űrhajókat küld a világűrbe. Egyszerűen az európai és az afrikai kultúra nem ugyanazon értékű.



A miénknél sokkal szabadabb finn sajtó, természetesen, megírta a némber származását és leközölte teljes(!), származására egyértelműen utaló nevét és kitakaratlan(!) fotóját, ahogy az mindhárom(!) fenti cikkben is ellenőrizhető. Talán mondanunk sem kell, ez az eset is igazolja (a temérdek hasonló mellett, lásd legújabb cikkünket ITT), hogy mennyivel nagyobb a sajtószabadság a világ legcivilizáltabb, legiskolázottabb, legélhetőbb országában, mint a mi jó kis (banán)köztársaságunkban, ahol a cigókat a politikum, a sünök, a „jogszolgáltatás”, ill. a zsidómédia a legmesszebb menőkig védi. Olyan szinten, hogy a jogerős büntetést kapó cigányokkal kapcsolatos összes hírt kőkeményen cenzúrázzák: se teljes név, se kitakaratlan kép, sőt – „jó” esetben még kitakart sem...