A bajor Alpok, a Saszfészek, szép nők, jó arcú férfiak. No és persze maga  Adolf Hitler és Eva Braun.
Jellemző a cionista terrorra, hogy Németországban az internetezők még egy ilyen dokumentumértékű történelmi filmanyag-részletet sem tekinthetnek meg.
Amennyiben németországi olvasóink a videóra, vagy annak YouTube-os linkjére kattintanak, a következő német nyelvű feliratot kapják az arcukba: "Dieses Video ist in deinem Land nicht verfügbar." Vagyis: ez a videó az ön országában nem elérhető.
Németországban (és Ausztriában) további filmek, könyvek ezrei vannak betiltva a "demokrácia" nevében. Tudni kell, hogy a totális izraelita irányitás alatt álló államban egy hollókosztviccért börtönbe lehet kerülni, illetve, hogy a YouTube, amit JewTube-nak is gúnyolnak, hivatalosan is együttműködik a Föld legocsmányabb zsidószervezetével, a héber gyűlöletvallásban fogant ADL-lel a videók cenzúrázásában. Közben a szemforgatók Kinát cseszegetik a cenzúráért. Csakhogy Kina soha nem is állitotta, hogy ő demokrácia lenne, ellentétben a nagyüzemi módon betiltó és cenzúrázó zsidó inkvizitorokkal.
Mindezért arra kérjük olvasóinkat, hogy töltsék fel e filmrészletet minél több videomegosztóra. Mi majd ezen letöltési linkekkel frissitjük cikkünket, s igy német és németországi olvasóink is megtekinthetik, mivel mindenhová még a zsiráfok keze sem ér el.
Kuruc.info