Egyre valószínűbbnek látszik, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere hazudott akkor, amikor azt nyilatkozta a sajtónak: ő nem füvezett sőt, soha nem használt semmiféle drogot.
A bejelentését amúgy is kétkedve fogadta a nemzeti sajtó, ma délelőtt egy Meggyes kirándulásáról készült felvétel került fel a világhálóra, ahol barátai társaságában látható a polgármester , amint füves cigarettát adogatnak körbe. (A korábban írtuk alcím alatt megtalálható.) Bár a felvételből nem derül ki teljesen egyértelműen, hogy szívott-e Meggyes vagy sem, most egy magát Meggyes Tamás ismerősének valló esztergomi férfi tett vallomást a videokamera előtt, azt állítva, hogy személyesen is jelen volt, amikor Esztergom fideszes polgármestere az általa üzemeltetett Maláta nevű bárban, zártkörű rendezvényeken füvet, sőt speed nevű anyagot is fogyasztott, mi több, ezzel társait is megkínálta.
Az ügynek várhatóan lesz még folytatása.
 
 
Korábban írtuk:
Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere mai napig tagadja a vádakat, miszerint marihuánát szívott volna, azaz drogozott. Az alábbi videofelvétel azonban nem erősíti meg a feleségverő városatya szavait.
Bár a felvételt utólag szerkesztők tévedtek, egyszer rossz személyt karikáztak be, mintha az illető lenne Meggyes Tamás, a videó vége felé látszik, amint Meggyes továbbadja a drogot a mellette ülőnek, majd orrát befogva tartja vissza a füstöt.Tipikus marihuánafogyasztói szokás…
 
 
Korábban írtuk: Sosem értettem egyet a kábítószerezés semmilyen formájával, és soha nem éltem kábítószerrel, hazudta Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere. A Piroslapok blogon megjelent videón Meggyes egy felvidéki sítáborozáson látható, ahol a sportemberek intenzív füvezés közepette pihenik ki fáradalmaikat.
„Politikai célzatú, hamis látszatot keltő kampányfogásnak” tartja Meggyes Tamás az MSZP mellett kampányoló Piroslapok blogon megjelent 1998-as videófelvételt. A felvételen pont az nem látszik, hogy Meggyes Tamás is szívna, "csak" az, ahogy kifújja a füstöt.
"Az ellenem folyó karaktergyilkosság újabb epizódja ez az erőtlen próbálkozás az interneten. Azt a látszatot próbálják kelteni, hogy marihuánát fogyasztottam. Ezt a hamis látszatot kelteni aljasság, azt állítani pedig, hogy valaha is fogyasztottam akár marihuánát is, hazugság. A sugalmazottakkal ellentétben az 1998-as felvétel éppen azt bizonyítja, hogy én itt sem fogyasztottam semmilyen tiltott szert" - olvasható Meggyes közleményében.
Az esztergomi polgármester közlése szerint a videó egy majd ötvenfős "szlovákiai" sítáborban készült. A társaság nagyobb része semmiféle szerrel nem élt, "csak jóféle helyi sört és Becherovkát ivott."
"1998 előtt és után is, azoknak, akikről tudtam, hogy ha ritkán is, de fogyasztanak marihuánát, mindig is azt mondtam, hogy ne tegyék. Ezen az estén is így történhetett. Valóban nem jutott eszembe, hogy ismerőseimre rendőrt hívjak 1998-ban, Szlovákiában, hajnali kettőkor" - magyarázkodik a feleségverő polgármester.
(Index nyomán)
Korábban írtuk: Időközben felkerült a YouTube-ra egy picivel többet mutató videó is. Az ezt nyilvánosságra hozó Barikád szerint külön érdekesség, hogy egy bírósági irat szerint egy rendőrtisztnek "Meggyes Tamás több alkalommal is adott információt arról, hogy kik terjesztenek a fiataloknak kábítószert, hol tartanak nagyobb drogos partikat". Nem mellesleg Meggyes '98-ban Esztergom fideszes alpolgármestere volt, nem pedig - tegyük fel - a liberalizmus szennyében fuldokló, tudatlan egyetemista.
 
 
Korábban írtuk: Az Egyenlítő TV birtokába került felvételen Meggyes Tamás, a feleségét verő, a házához közpénzből tavat építő esztergomi polgármester drogozik. Újabb jófej polgári.
 
 
Kapcsolódó: