Mit láttunk a tegnapi Metroban? Nem nehéz kitalálni, hogy cigányfaj- és bűnözővédőink nem hagyhatták szó nélkül a Metro újság pár napja megjelent, általunk is idézett olvasói levelét.




Talán nem kell hangsúlyozni, hogy mekkora hazugság az, amit a válaszlevél állít. Amely történetekkel, mellesleg, az összes cigány médium tele van. Hadd utaljunk pl. a L.I.F.E. oldalain található nevetségességig demagóg és életszerűtlen sztorikra (pl. erre), valamint arra, hogy amit ezek az oldalak magyar (fehér)bűnözésként próbálnak eladni, az maga is jórészt cigánybűnözés. Ha viszont megkérdezünk egy cigány(fajvédő)t, hogy ugyan már, említsen az elmúlt 17-18 évből egyetlen egy olyan esetet, amikor magyar ölt romát, mély kuss van. Egyetlen egy esetre nem tudnak hivatkozni, miközben ellenkező irányban (buckalakó öl magyart) hetente egy-két gyilkosság mindenképp történik, amelyek egy részéről ma már a balos (!) sajtó is megírja, hogy rétinégerek követték el. Nem véletlen, hogy roma fajvédőink még mindig az (állítólagos) cigány Holocaustot hozzák fel, amikor ilyen kérdéseket kapnak, hogy mentegessék a fehérekénél nagyságrendekkel nagyobb, erőszakos füstösbűnözést.

Kicsoda Tini Chris?

Nézzük csak, mit kell tudni erről a Tini Chris nevű emberkéről, azaz a fenti hazugsággyűjtemény szerzőjéről. Ahogy önmaga megfogalmazta (nem mi írtuk!), félcigány és félzsidó, valamint piacképtelen lapjánál  (Cigány Élet) munkatársa szerint nem tud írni.

És tényleg nem! Olvassuk el például az itt található sirámait, és számoljuk meg, hány helyesírási (különösen szavak külön írása), szóismétlési és központozási hibát vétett. Hogy a luvnya címét és telefonszámát ne editáltathassa, valamint a hibákat ne javíttassa ki gyorsan, a teljes cikk képernyőmásolatával meglepjük a T. Olvasót:




Kedves Olvasóink! Gányi Miklósné alias Tini Chris szép díszpéldánya a kontraszelektált cigányoknak, zsidóknak, ugye? Ez a szánalmasan gyenge helyesírású és stílusú „újságíró“ hogy felkapja a vizet, ha valaki a pofájába mondja, amit minden, magyarul valamennyire is tudó olvasó maga is gondol: azt, hogy nem tud írni. Kezet a szívre! Most komolyan! Egy ilyen szintű írást újságíró termékének lehet nevezni? Egy  értelmes ötödikes általános iskolás sokkal jobb helyesírású, stílusú cikket ír. Persze a faji alapú kontraszelekció nagy úr – ezért lehetett ebből a félcigány, félzsidó, amúgy műveletlen bunkóból „újságíró“.

A C-PRESS általában

Nem, mintha ez a “színvonal” ne lenne általános a C-PRESS-nél. Se szeri, se száma az ilyen és ehhez hasonló hazugsággyűjteményeknek a honlapon, amelynek “színvonalát” remekül igazolja az is, hogy, a jobb oldalon, még a “music” angol főnevet, illetve a “magyar” szót melléknévként sem voltak képesek helyesen leírni:







Ott van már jó ideje a szemük előtt, minden áldott lapon ott látható ez a két komoly hiba, kiemelten, mégsem vették észre. Talán mondanunk sem kell, hogy általános iskolai tananyag az, hogy népneveket melléknévként kisbetűvel írunk; a music k-sítási hibáját meg bárki kiszúrja, akinek van egy vacak alapfokú angol nyelvvizsgája (vagy még annyi sem, mivel alapszó). Hogy a lap törzsolvasói és írói nem hogy idegen nyelveken, de magyarul se tudnak rendesen, csak őket minősíti. Iskolába kellett volna járni, ugyebár.

Még mindig a lapnál maradva, Száva Vince itt található, Nyírmihálydival foglalkozó, velejéig hazug cikkének borzasztó helyesírási hibáiról, műveletlenségről, iskolázatlanságról (pl. “médiák”, “éretségi”, “büntetés végrehajtó” stb.) árulkodó kitételeiről és logikai bukfenceiről meg szót sem érdemes ejteni. Ahogy a TV-beli megnyilatkozásaiban is rendszerint nem-e-zik (ahogy azt pl. a pártkeltés interjújában is elkövette), ami szintén műveletlenségre vall.

Értelmiség?

Igen, ez a cigány “értelmiség”. De mit is várunk tőlük, ha még a világszinten a topon levő, legismertebb roma “értelmiségi”, Ian F. Hancock is meglehetősen gyenge angolsággal írja a hazudozásokkal teli fajvédő cikkeit?

Kuruc.info - Arppi S.