T. Szerk. !

EZT találtam nemrég a neten (Kuruc. info: lásd EZT - érdemes azért is elolvasni a belőle linkelt, kapcsolódó cikket, hogy lássuk, Nagy-Britanniában is nagyon nagy gondot okoz a cigánybűnözés. Tessenek erre hivatkozni akkor, ha esetleg a nagykövet úr keménykedne, és számon kérné rajtunk, miért vagyunk „rasszisták“. Tuti, hogy elkussol majd – hiszen a saját „rasszizmusukkal“ szembesítjük.). Részletek a levélből:

"Britektől kértek segítséget a romák
A Magyarországon tapasztalható szélsőséges megnyilvánulásokról, a Magyar Gárda mögött meghúzódó társadalmi jelenségről, valamint a roma fiatalok diplomáciai képzéséről folytatott rövid eszmecserét az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) Dohány utcai székházában Kolompár Orbán, az OCÖ elnöke és Gregory John Dorey, Nagy-Britannia nagykövete. "
Eddig csak egy hír. De lejjebb olvasva:
"Az OCÖ elnöke arra kérte Gregory John Doreyt, Nagy-Britannia és Észak-Írország Magyarországon akkreditált nagykövetét, hogy az angol kormány segítségével lépjen fel politikailag az egyre terjedő cigányellenesség és a szélsőséges megnyilvánulások ellen. "

Nem előítélet, Kolompár úr, TAPASZTALATOK TÖMKELEGE!!!

"Ma, a 21. században nem engedhetjük meg, hogy az emberi jogokat mások lábbal tiporhassák, a romák is az Európai Unió polgárai, egyenrangú állampolgárok Magyarországon, egész Európában" - fogalmazott Kolompár Orbán. "

A kurva anyját az ilyen mószerolós köcsög kancigánynak!

Arról is biztosan beszélt ez a vezérork, hogy az ő fajtársai követik el a fiatalkorúak által elkövetett gyilkosságok kb 80-90 %-át (Kuruc. info: ez az arányszám Budapesten hivatalosan (!) 82%; a (sokkal inkább) cigányfertőzött vidéken még sokkal rosszabb a helyzet; gyanítom, hogy ott 99%) hogy, hogy a vagyon elleni bűncselekmények hasonló arányban köthetőek e rasszhoz, öreg magatehetetlen, egész életüket becsületben leélt idős nőket erőszakolnak, becstelenítenek meg, szétlopják az országot(lásd hétfői kábellopás, két kerület maradt még mindig kábelTV, telefon, net, bank nélkül, ez persze nem terrorcselekmény HAHAHA) Az orkok bezzeg lábbal tiporhatják a nem bűnöző életvitelű magyar állampolgárok(magyar, sváb, szerb, szlovák, stb. és ide sorolom azt a kevés normális roma nemzetiségű polgártársamat is)jogait! Mert ugye az Alkotmányban benne foglaltatik, hogy minden Magyar állampolgárnak joga van a BIZTONSÁGHOZ!!! Személybiztonság, vagyonbiztonság, stb. JOGUNK VAN ÉLNI és nem túlélni!!!
Felháborító, hogy ennek a szemét redvásnak van pofája az angol nagykövethez rohanni szűkölve, amikor kezdi érezni, hogy szorul a hurok. Ugyanis a becsületes magyarok-és ide sorolok minden nemzetiséget a magyartól a cigányig-a lényeg hogy BECSÜLETES legyen, kezdik elveszíteni a béketűrésüket! ELÉG VOLT ABBÓL, HOGY MI TARTUNK EL BENNETEKET, A MI ADÓNKBÓL ÉS BEFIZETETT JÁRULÉKAINKBÓL FINANSZÍROZZÁK A TI ELLÁTÁSOTOKAT, A SEGÉLYT, A GYEST, MERT TI SEMMIVEL NEM JÁRULTOK HOZZÁ A KÖZÖSHÖZ! TI PEDIG HÁLÁBÓL MÉG AZT IS ELVESZITEK, AMIT A BEFIZETETT KURVA MAGAS ADÓNK UTÁN MEGMARADT PÉNZÜNKBŐL MEG TUDUNK VENNI MAGUNKNAK! ELÉG VOLT MEGÉLHETÉSI GYEREKGYÁRTÓK!!! A GYEREKET NEM GYÁRTANI KELL, HOGY TÖBB SEGÉLYT KAPJATOK, HANEM NEVELNI KELL!!! INGYENÉLŐ  PARAZITÁK VAGYTOK!!!
Az kellene, hogy nem Gárda szinten, hanem önszerveződve, minden falu, város, kerület legmarkosabb legényei összeállnának, és móresre tanítanának benneteket! Bár nem lenne könnyű dolguk, mert ti olyanok vagytok, hogy ha nem vagytok létszámfölényben, szűkölve menekültök! Lásd Olaszliszka afterparty... "Jáj, jönnek a szkinderek, gyerünk éjszaka nekivágni a Bodrognak, purdéstól, asszonyostól..."
Sunyi, gyáva népség vagytok!
Remélem egyszer megtudjátok, hogy hol a helyetek a társadalmi ranglétrán!!!”


Tisztelt Kuruc info!
Némi adaklék valamelyik orklevrovhoz. Ha gondolják kirakhatják az oldalukra. Az 5-ös csatorna honlapján találtam EZT a videót.

Lap alján a YouTube.
Tisztelettel: egy olvasó.

Ui. : Nevet és emailt kérem ne közöljenek. Köszönöm. ”


Nem én írtam, csak kaptam, gondoltam küldöm:
 
Baloldali, liberális körökben szokásos úgy beszélni a két háború közötti vagy az azt megelőző idők csendőrségéről, mint kegyetlen dúvadakról. A Horthy-éráról s csendőrségéről, mint a szélsőjobb-oldali erők tobzódásáról illik szólni. Tamási Áron másképpen látta a csendőrt. Noha a történet a Trianon utáni, Romániához került Székelyföldön játszódik, lehetne az csonka magyarországi is.

Ebben az országban nem rossz cigánynak lenni

Künn a határban javában folyik a tavaszi munka. Messze fehér pontokban mozognak az ökrök, közelben szántanak. Megenyhült székelyek hajadonfőtt fogják az eke szarvát, a gyermekek az ökrök előtt járnak, és bogarakat kergetnek a barázdában. Az asszonyok és a lányok krumplit ültetnek. Az asszonyok kettőt és hármat vetnek egy fészekbe, a lányok jobban szeretnek csak egy nagyot vetni. Alig van valaki a faluban.

Ilyenkor Isten őrzi tűzvésztől a házakat és a csűröket. Más elemi csapástól is az Isten őrzi. Általában sok az elemi csapás. Olyanok is vannak közöttük, mint a vándorcigány. Ezektől is az Isten szokta őrizni a falut, ma azonban rést találtak valahol. Talán átbújtak a nagy védőkéz két ujja között, és kiraboltak egy házat.

Hamar végigfut a falun a hír, aztán százfelé bomlik és a kis utcákon szalad a mezők felé. De a cigányoknak nyoma veszett. Két csendőr jön fel az utcán és szuronyos puskával mennek a ház felé, ahol a fehérneműt és az oldalszalonnát mozgósították a cigányok. Megnézik jól a helyet, valamint a nyomokat. A nyom azonban silány, mert könnyedén járó ember a cigány, és rendesen mezítláb illan a felszáradt tavaszi földön. De a csendőrök nem hagyják annyiban a dolgot. Üzennek és telefonálnak mindenfelé a környékre. Tudják, hogy nem szárnyas a cigány. Este csoportokba gyűlnek az emberek, és azt beszélik, hogy nem fogták meg a cigányokat. Némelyik tele van bizalommal, hogy holnap megfogják őket, mások nem hisznek ebben a dologban. A hívő emberé azonban a jövő, mert másnap csakugyan megfogják a cigányokat, valahol Udvarhely környékén. Megfogják szegény pereputtyos népet, és visszahozzák mindenestül a faluba.

Már ott állnak a csendőrök háza előtt. Három ernyős szekerük az út szélire állítva pihen. Maguk a cigányok az úton rajzanak, egyikük bent a csendőr-őrs udvarán. Kis gyermekecskék is vannak a karavánban. Az anyjuk szoptatja őket, hogy éles sírásukkal ne bántsák a csendőri füleket. Süldő leányocskák is vannak, cigánylegények is azoknak. Továbbá öregebbek és öregek, férfiúban és asszonyban egyaránt. Kicsike mozgó köztársaság az egész.

De az ellopott ruhának és oldalszalonnának nem kerül gazdája. Átkozódnak a cigányok és háborognak a gyanúsítás miatt. A csendőrök mindent kidobálnak az ernyős szekerekből, de az elveszett dolgokat nem tudják kidobálni, mert azok nincsenek ott. A siker makacsul elmarad. Hanem a nép kárpótolja a szemlélő embereket. Bent a tornácon lekuporodik a földre két cigány-lány, és cigarettát sodor. Gyufájuk azonban nincs. A csendőr üszköt hoz neki a konyhából, és úgy gyújtanak rá. Künn a cigányok lovai elégedetten hersegtetik a szénát, amit a csendőrök adtak nekik. Béke van és szeretet. Ebben az országban nem rossz cigánynak lenni.

Tamási Áron

 
Kerecsen”


Tisztelt szerkesztőség!
 
Nem vagyok egy e-mail írogató típus, most azért írok mégis, hogy megkérjem önöket egy kis nyomozásra:
 
Budapesten lakom, de jelentős rokonságom van Miskolc környékén, korábban zömmel a Zempléni falvakban laktak, de a terület tönkrement, a fiatalok elköltöztek, az idősek egy része pedig a gyermekeik után ment. Az egyik rokonommal – konkrétan a nagynénémmel – beszélgetve jutott a tudomásomra a következő:

Az eset Gadnán történt. (Gadna egy falu Miskolctól északra, egy másodrendű út mentén fekszik, lakossága teljesen elcigányosodott, az interneten olvastam, hogy az ország legrosszabb közbiztonsága itt van. Kár értem mert gyermekkorom legszebb nyarait itt töltöttem, a helyi cigány kisebbség a falu melletti Akácosnak nevezett rezervátumban élt, és tudták hogy mi a rend, persze nem maguktól, de akkor még „segítettek” nekik észben tartani. )

2007 december közepén egy 21 éves halmozottan hátrányos helyzetű, munkanélküli magyar állampolgárságú férfi, egy baltával darabokra verte egy 80 év fölött  nyugdíjas idős hölgy fejét. Az elmondások szerint ennyi vért és ilyen borzalmat ritkán látni. Az idős hölgy természetesen elhunyt. Az elkövető megvan. Azt nem értem, hogy miért nem hallottam erről egyetlen médiumban sem.
 
Az elhallgatás okát szeretném tudni. És, ha egy mód van rá, jusson el az eset a nyilvánosságig, még ha utólag is. Az, hogy  a hírekben úgy szerepelnek a hasonlók, mint pl. C Tivadar, vagy K Róbert, nem zavar, mert az eszesebb magyar TV-néző, rádióhallgató, rájön a szituációra, de az esemény megtörténtét NE hallgassák el. Már csak az áldozat iránti tisztességből sem. ”

Kuruc.info: az esettel mi, valamint (jóval utánunk) a Magyar Nemzet is bőven foglalkoztunk; lásd az ITT található, kötelező jellegű cikket.

 
Nem kell elkeseredni ha nem szallitanak a finnek (Kuruc. info: lásd EZT). Megteszik a szingapuriak.

Itt van ni, lehet nincs olyan jo minosege mint a finneke, de harmadannyiba kerul, es hat ugyanazt mutatja. Kellemes vasarlast mindenkinek”

Kuruc. info: köszönjük. Természetesen arra figyeljen a T. Vásárló, hogy ez “fordított” horogkereszt. Viszont tényleg marha jól néz ki – eBay-re, magyar!
 
Sziasztok Kurucok!

Az ITTENI linken találtam egy megdöbbentő cikket a cigányok március 9. -ei szavazás részvételével kapcsolatosan.
Killer Ágnyeska megnyugtatta a rétiniggereket, hogy ezután is ingyen vehetik igénybe az orvosi ellátást. Nem elég, hogy parazita módon élősködnek rajtunk, de még csak vizitdíjat sem kell fizetniük.
Továbbá kolompárorbika sajnálkozását fejezte ki, hogy az orkok nem tudnak elmenni szavazni.

"Különben is, elképzelhető, hogy azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken, mert kezdődnek a tavaszi munkák. " (erdőirtás, vezetéklopás. . . )
Gépfegyvert ezeknek a rohadtaknak.
Kurucok! Magyarok! Gyertek el szavazni és mondjatok 3X IGEN-t!
Tegyetek eleget Budaházy felhívásának és ti is gyeretek el a szervezett demonstrációkra!

Szebb jövöt!

N. A. ”
Kuruc.info: ez is egy olvasói vélemény volt. Nem feltétlenül tükrözi a szerk. álláspontját (szabványszöveg, hogy ne tudják ránk húzni a gyűlöletbeszéd-dumát).

Kedves Kuruc infó!

A mai nap folyamán ismét bemutatta a kisebbségünk, hogy egy része mire hivatott. A szolnoki buszon történt az eset. Barátnőmmel utaztunk kb 30-40 ember társaságában. Három kis cigány lány (az egyik 130 cm, a másik kettő kb. 110 lehetett) belekötött három tinédzserkorú lányba. A buszon senki sem mert visszaszólni nekik. A (magyar) lányok a rendőrséggel fenyegetőztek, az orkok erre hangos nevetéssel válaszoltak. Lányaink már a sírás küszöbén álltak. Nem vagyok egy hirtelen haragú ember, de ez már nekem is sok volt. Odaszóltam a magyar lányoknak:

 -Ne féljetek, a történelem ismétli önmagát, fognak ezek még gázkamrában rohadni.

A cigó fattyak egyből elcsendesedtek, bár a legnagyobb még motyogott valamit. . . de a barátnőm lehúzott a következő megállónál és arról győzködött, hogy milyen kár volt visszaszólni nekik. Szerintem nincs így, nem lehet mindig csak hallgatni, mert a végén már ők lesznek többen a buszon. . .

Szebb jövőt!“