Sziasztok

Ezt kellene valahogy megszerezni, ez a sittes cigány arról beszél, hogy a Magyar Gárda cigány kölyköket gyilkol (!) és házaikat ( helyesen: mások háza amibe önkényesen beköltöztek) gyújtogatják, a műsorvezető egy kérdést sem tesz fel ezzel kapcsolatban csak bólogat. hihetetlen.

Sajnos nekem nem sikerült megszereznem, nektek hátha.

Honfitársi üdvözlettel:

Vilmos

V i s s z a n é z ő

2008. június 27.

"Meg kell akadályozni, hogy bűnbak váljon a cigányságból..."

- Kolompár Orbán (az OCÖ elnöke)

Kuruc.info: ITT van a videó. Valóban: érdemes megnézni!

***

Kesznyéten friss hír!!!! (Júl. 1. délelőtt)

Ebben a pillanatban érkezett a hír, hogy Kesznyétenben egy magyar állampolgár megelégelve a folyamatos lopást (amit persze nem cigányok csináltak!!!) áramot vezett a kerítésébe. Ma reggel 1 cigány meghalt, kettőn túlóráznak a miskolci kórházban. A tiszaújvárosi, és a miskolci rendőrség nagy erőkkel vonult ki kesznyétenbe.

***
Jó lenne már észhez térni! 

Sziasztok Kurucok! 

Nem tudom, hogy ki mit szól a TV2 reggeli (júl. 1-i a levél), Mokka c. adásában nyilatkozó Kolompár Orbán hazugságaihoz, de nekem lábrázást okozott! A "kiváló", képzett roma vezető végig akkora hülyeségeket és hazugságokat mondott, hogy majd félrenyeltem reggeli közben, mint pl., hogy : "...a  FIDESZ küldi a Magyar Gárdát a cigányok megfélelmlítésére!", "...a három jelentkező romát a Gárda tagjai félemlítették meg, ezért nem léptek be végül is a Magyar Gárdába" stb.! Nem értem (persze igen), hogy ilyenkor egy olyan intelligens műsorvezető, mint Azurák, hogy a fenébe tudja megállni, hogy ne gyalázza le ezt a hazugládát? (Kuruc.info: azért, mert fajvédő, ahogy a "köztévé" is az – lásd pl. a tegnapi Mohácsi-benyalást.)

Gusztustalan, hogy a Magyar Gárdát folyamatosan besározó, arról hazudozó OCÖ-vezér mellé miért nem hívták meg, mondjuk magát a Gárda vezetőjét, vagy esetleg Vona Gábort?

Persze ez egy hülye kérdés volt, hiszen tudjuk, hogy akkor kapásból lehetett volna megcáfolni a hazugságait, ami a politikai "elit"-nek éppen hogy nem érdeke.

Én azért megkérdeztem volna az Azurák helyében, hogy "kedves Kolompár Orbán, nem gondolkoztak még el azon, hogy érdekes módon a Magyar Gárda tagjai miért csak azok házai környékén vonulgatnak, akik állandóan rettegésben tartják a környezetükben élőket (pl. lopnak, fenyegetnek, verekednek, garázdálkodnak, rabolnak, ölnek stb.) és nem mondjuk Gáspár Laci, Bódi Guszti, Mága Zoltán, Oláh Ibolya, Emilió, Caramel stb. házai előtt, pedig ők is cigányok? Érdekes, akkor csak van különbség cigány és cigány között is? Akkor ebből adódóan még sem az egész cigányság ellen irányulnak a megmozdulások, hanem csak a tetves bűnözőik ellen?

Akkor ezek szerint mégis csak van valami abban, hogy létezik az ő életvitelükből, életfelfogásukból  fakadó viselkedésforma, vagyis "cigánybűnözés"?

Hogy miért nem hallottunk még olyanról sohasem, hogy mondjuk magyarok bandái dézsmálták meg a romák javait, hogy mondjuk szlovákok csoportosan raboltak ki a nyílt utcán cigányokat, hogy mondjuk svábok ötven fős csoportja kapákkal, kaszákkal támadta meg az őket igazoltatni akaró rendőröket, hogy mondjuk magyarországi horvát nemzetiségű tanulók és szüleik sorozatban félelmlítik, verik meg a tanáraikat, hogy mondjuk a déli országrészen az egyik faluban szerb nemzetiségű lakosok harminc fős csoportja rugdosott halálra egy arra autózó és kisebb balesetet okozó tanárt, hogy mondjuk hetente vernének meg, fosztanának ki és ölnének meg tisztességben megőszült nyugdíjas cigányokat stb?

Jó lenne már észhez térni, amíg nem késő és végre elérni azt, hogy ebben az országban többé ne tudjanak az ilyen félművelt, tudatlan kolompárorbánok lovat adni a cigányság alá, mert akkor azzal a lóval előbb-utóbb elindulnak a háborúba...

Üdv Nektek! 

Tökös Tóni
***
CB: csepeli rablógyilkosság 

Sziasztok!

Aki esetleg nem látta volna a Híradó21-et, ITT megnézheti a HírTV felvételét egy a Fővárosi Bíróság szerint "közérdeklődésre nem számottartó" perről. A 2006-os esetről se nagyon lehetett hallani a médiában.

Az elkövetőket elkísérte feketeláb a törzs többi tagja is. Az azért érdekes, hogy egy gyereket miért vitték megukkal egy ilyen szörnyű ügy tárgyalására. Bár lehet, hogy az ítéletet hallva a hátul ülő kissrác kétszer is meggondolja, hogy valaha is bicskát ragadjon. Az meg egy vicc, hogy egy életfogytos 10 év múlva már szavazhat is...

Üdv,
P

***

Cigányok MyVIP-en

Tisztelt Kurucinfo Szerkesztőség!

Az ITT csatolt Word dokumentumot egyik barátom küldte nekem,aki még regisztrált tag a MyVIP nevű közösségi portálon. Amint láthatják, az oldalak legalján egy magyar lány írta le (egyébként teljesen pozitív) véleményét a cigányokról hazánkban, és körülbelül 60 cigány a legundorítóbb és legmocskosabb dolgokat írták vissza neki. És még mondja valaki nekem,hogy a magyarok rasszisták...Ez a levél engem annyira felháborított,hogy úgy döntöttem, elküldöm Önöknek is. Egyébként linkek mutatnak a cigányokra,és képek is láthatók róla. Szegények, bizonyára nagyon ki vannak rekesztve, és mi rettentően gyűlöljük őket, pedig látszik, hogy mennyire próbálnak beolvadni a magyar társadalomba. A színvonalon, a helyesíráson is látszik,hogy bizony magas IQ-val rendelkeznek. A magyaroknak meg kell szervezni egy még hatékonyabb önvédelmet,mert ez így nem mehet tovább. Bővüljön a Magyar Gárda,minden falu magyar közösségének szintén meg kell szervezni az önvédelmüket,és megpróbálni visszaszorítani ezeket a visszataszító mocskos orkokat,különben sajnos több magyar vér fog folyni,mint cigány....

Tisztelettel:

szekelykutya

***

A cigányokkal buzikkal kapcsolatban. Moldova György elvtárs a 80-as években irt egy érdekes riportkönyvet „Bűn az élet" címmel.

A megfelelő fejezetben igen keményen beszélnek az akkori rendőri vezetők a cigányokról,a cigány bűnözésről.

Már abban az időben megdőlt, a most újra előtérbe került gondolat, cigányokat a rendőrségbe.

A buzik esetében sem leginkább a nemi identitásról van szó, hanem a köré-rárakódó bűncselekmények az igazán veszélyesek (fajtalankodás,kerítés,megrontás,kábszer stb.).

Ha esetleg van kedv, és idő, remek idézeteket lehetne a honlapra tenni a könyvből. Érdekes hogy az elvtársak a 80-as években mennyivel másképp gondolkodtak.

Kuruc.info: Köszönjük, már többször hivatkoztunk a könyvre, idéztünk abból. Természetesen aki vállalja, hogy begépeli / OCR-ezi, szívesen közreadjuk a gyűjteményét.

***

Következő levelünk az ITT közzétett, "Libera nos, Domine!" személyazonosságának felderítését célzó felhívásunkra érkezett válaszként. Kaptunk egy olyan fülest is, miszerint Libera Kende Péter lenne. Ennek kis valószínűségét látjuk, mert Kende nem csupán másod/harmadvonalbeli írócska a balibib oldalon.

Tisztelt Szerkesztőség!

Az Indexen "Libera nos, Domine!" nick-kel fórumozó személyt Rózsa Mihálynak hívják. Második vonalbeli SZDSZ funkcionárius és újságíró. Állítólag az IWIW-en is megtalálható.

Üdvözlettel,

Nemo

Kuruc.info: Köszönjük az infót. Komolyabban utánanéztünk ennek a Rózsa Mihálynak. Meglehetősen kizárt dolognak tartjuk, hogy ő lenne az – már ha ez a Rózsa Mihály ugyanaz, mint aki a 168 Tóra fórumát moderálja, ill. a kapcsolat.hu-n blogol. "Libera nos, Domine!" ugyanis magyartanár, és nagyon jó helyesírású. A blogjai, hozzászólásai viszont botrányosan rossz nyelvhelyességűek. Nézzük meg például az ITTENI,  “Létezik e cigány kérdés” írását. Ez már a címében is két vaskos hibát tartalmaz. A cikk maga meg szinte olvashatatlan azok miatt. A tartalmán meg csak röhögni lehet: a szokásos cigányfajvédő panelek egymáson. Kizárt dolog, hogy ezt Libera írta volna.

Természetesen, ha Rózsa Mihály másvalaki (csak a fenti Rózsa Misit találtuk meg Google-val), szívesen várjuk az ezirányú infókat.

***

Kedves Címzett!

XY az alábbi cikkünket ajánlja figyelmébe: "Romának drágább a sör"

Kuruc.info: Igen, megint 1 milkóra megbüntettek egy kocsmát, mert nem volt hajlandó deviáns, verekedő cigányokat kiszolgálni. Érdemes elolvasni a cikket és a hozzá fűzött olvasói kommentárokat. Kapcsolódó cikk, plusz, hasonló eseteket tárgyaló linkekkel: Kétmillióra büntettek egy kft-t, mert nem akart cigányt alkalmazni + 3 olvasó

***

Pátka, péntek-szombat éjjel
Megint romboltak, ostromoltak a cigányok péntek-szombat éjjel. Infók erről ITTés ITT

Kuruc.info: Hát igen, ahogy az a HírTV kötelező jellegű Célpontjában is elhangzott, Pátkán már kitört a háború…

***

Üdv!

Okos fajvédő megállapította: többe kerül, ha a rétinéger közmunkát végez, mint ha csak simán megkapja a segílykét! Gratula! Csak így tovább! Nehogy szegények véletlenül megizzadjanak, pláne, isten ne adja elfáradjanak, vagy - még elgondolni is szörnyű !- belerokkanjanak a munkába.

Link ITT

***

Tisztelt kuruc.info!

EZT a linket találtam netezés közben 

Szebb jövőt!
egy olvasó

***

Együtt a cigánybünözés ellen (videoval)

Kurucok!

Bizonyára emlékeztek még, amikor a kézteresévek elején  Ausztráliában faji zavargások törtek ki. Értitek, Ausztráliában!!! A jólét, az anyagi biztonság és a nyitottság hazájában.

Egész egyszerüen a helyi, fehér, protestáns lakosságnak tele lett a töke, a muzulmán bevándorlók agresszivitásával és a sárga senkiháziak özönével!

Egész városok mozdultak meg, hogy a bevándorlók tudtára hozzák: Nem kelletek ide, elég volt belöletek, és nem türjük tovább a mocskos képeteket! Bünöztök, drogoztok, eröszakból éltek, kiraboltok minket, megeröszakoljátok lányainkat, majd tartjátok a markotokat a segélyekért!

Egyszóval kísértetiesen hasonlóan élnek, mint a magyarországi cigányok.

Mégegyszer hangsúlyoznám: Fehér öslakosok százai-ezrei fogtak össze, hogy rendre tanitsák a "szineseket"! Mert ezekkel csak igy lehet! A rendörség meg csak amolyan tessék-lássék módon intézkedett, hagyta hogy a fehérek elégtételt vegyenek.

Talán már nálunk is eljött ennek az ideje...

Végezetül ITT a video
üdv, Dengezik

***

A c-press szerint is "rengeteg" diplomás cigány van.

Ma reggel úgy éreztem alacson a vérnyomásom ezért megnéztem mit írnak az ork-press en,gondoltam az majd segít. Igazam lett de megláttam egy vicces című cikket. A kép amivel illusztrálták magáért beszél. XD

Bence

(Kép eredeti méretben ITT)

***

már mozdonyt is lopnak...

Magyarország, 2008

***

Hello Kurucosok!

Gondoltam megosztanám veletek és az olvasókkal a minap megesett történetet. Pár nappal ezelőtt egyik csoporttársammal betértünk a IX. kerület peremén lévő Medikus kávézóba. Nem sokkal utánunk érkezett egy csoport, amolyan che guevara népviseletbe öltözött csürhe és a mellettünk lévő asztalhoz ültek le. A fő hangadót mindketten egyből kiszúrtuk: a maszopós -feltételezem zsidó, talán homokos is- "úriember", torzsa sándor személyében. Menet közben a helyi fiatal baloldal vezére viccesen megjegyezte társainak, hogy legjobb szavazóik - így neki is- a cigányok, és minden területen támogatni fogják őket. Ebben nincsen semmi meglepő, hiszen minden parlamenti párt két kézzel kapkod a cigányok után. Pláne a balliberós pedofilpárt vezette Gegesy-féle kerületben. Ami azonban érdekes volt, hogy nem sokkal később, távozásukkor, nem a bejáratot, hanem a kávézó raktárát célozták meg, ahonnan egy rakat szórólapot (!) hoztak ki magukkal a díszcsicskások. Ebből azután barátnőmék is kaptak a postaládájukba még aznap. Tehát álraktárnak használják a Medikust. Gondolom van aki ezek után kedvet kap egy kis koktélozáshoz... Cím: Medikus Kávézó 1091 Budapest Üllői út 89. (Klinikák metrómegállóval szemben.) + gratis: egy sarokkal lejebb pinceiroda-katakombájuk az Üllői út és Thaly Kálmán utca sarkán... "Societas Ferencváros"... A che guevara párt buzivezér utánzata pedig minden szívből jövő gratulációt fogad iwiw-en telefonon és emailben is: 20/5500372

Molotovban gazdag nyarat kívánok!

Üdv.

Betti

ui. képet mindenképp tegyetek fel róla, elég szipus-bűnöző képe van... címnek pedig ha kérhetem: "cigányok homokos-zsidó díszcsicskása"

***

Sziasztok, természetesen a monoki példát látva én is munkához kötném a segélyt. Addig ameddig nem ez lesz az általános eljárás, én másként támogatnám a cigányságot! :)



***

Egy ötlet "munkáért segílyke" ügyben...
Jogi aggályoskodás van abból a szempontból, hogy a segélyért lehet-e dolgoztatni vagy sem.

Amennyiben nem lehet, más ötletem van: nem dolgoztatni kell őket, hanem más hasznos időtöltést kell nekik kitalálni, ami nem nevezhető munkának, sőt inkább azt kell hangsúlyozni, örüljenek, hogy ingyen kapnak ilyen lehetőséget!

Arra gondoltam, hogy egy erős idegrendszerrel és fizikummal bíró türelmes de szigorú személy naponta több órás KÖTELEZŐ OKTATÁST tartana a munkaképes segílykéért folyamodóknak. (Önkormányzat által finanszírozva - még így is megérné!)
Aki nem jár oktatásra (vagy ott van, de renitenskedik), az nem kap segélyt. (A lényeg, hogy akarja vagy sem, naponta X órát egy adott helyen kell lennie az élősködőnek, és azt kell tennie, amit parancsolnak neki. Ez az, amit nem képesek elviselni.)
Az oktatás témája szükségszerű és megtámadhatatlan: hogyan keressünk munkahelyet, követelmények a munkavállalóval szemben, az állampolgár jogai és kötelezettségei, a Munka Törvénykönyve, munkavédelmi oktatás, elsősegélynyújtási oktatás, pénzügyi alapismeretek, bankkártyahasználat, hogyan bánjunk a pénzzel (a segílykével), stb... a téma tetszés szerint bővíthető, sok-sok szemeszter kitelik belőle...

Szerintem jogilag kevésbé aggályos, másrészt ugyanolyan "elrettentő hatású", mint a "munkával való fenyegetés". És ha szerencsénk van, 1-2 nem reménytelen személy esetleg valóban feljebb kapaszkodik, és adófizetővé válik.

A kötelező oktatás alól mentesülne az a személy, aki sikeres írásbeli vizsgát tesz. (Egérút a normálisaknak, hogy ne kelljen együtt ülniük az alacsonyan kvalifikált néppel.)

Aki pedig az előírás ellenére nem jár oktatásra, attól nyugodt szívvel meg lehet vonni a segílykét.

üdv

Z.

***

Sziasztok kurucok!

Ma délután megnéztem az Echo TV felvételét a galgagyörki eseményekről. Felhívnám a figyelmet arra, hogy amikor a cigány piros Ladás férfi megfenyegette veréssel a videózó gárdistát, elkövetett egy bűncselekményt. 2008. január 01-e óta hatályos a Btk-ban a Zaklatás nevű bűncselekmény, a pontos paragrafust fejből nem tudom. Amikor azt mondta, hogy megveri a gárdistát, elkövette a bűncselekmény elkövetésével fenyegetve elkövetett zaklatás vétségét. Ajánlom eme kicsi információt a Magyar Gárda figyelmébe... És marha kíváncsi vagyok arra, hogy mi lenne a végeredménye az eljárásnak. Ennél a videónál jobb bizonyíték nem is kell, premierben követi el a cigó a bűncselekményt!

***

Kidöglött a ló a szekér elől Diósgyőrben

Sziasztok!!

Remélem ezt már leközlitek!!

Büdös tetvek és az állatkínzás!!!

Edyson

Kuruc.info: Az volt a legjobb, amikor aztán felpakolták a cigók a lovat, hogy elszállítsák. Valszeg megették…

***

Ez a valóság! 

T. Kuruc.info!

Összegyűjtöttem pár olyan eseményt, ami az elmúlt időszakban történt. Természetesen ezeket, mind magyarok követték el. Mármint magyar állampolgárságú cigányok. Igen, cigányok! Szeretném, ha az oldalt látogató magyarok, vérbeli magyarok, képet kapjanak arról, hogy az utóbbi időben mi minden történt hazánkban. Ezért szeretném, ha ezeket a videókat megjelentetnék az oldalon. Úgy gondolom, hogy a videó összeállítás eléggé velősre sikeredett!

Köszönöm,
truth hun

Magyarország manapság!
(sajnos)

Megdöbbentő kisfilm az olaszliszkai gyilkosságról:

Verik az iskolában EB boxbajnokunkat

Kamerák előtt verték meg az orvost

Blaha Lujza tér, Magyarországon

Egyetemet végzett családanya nyilatkozik

Nemzeti Múzeum 2008-03-15

És a plusz 1

Ezek után még hagyjuk magunkat?

***

stg az alábbi cikkünket ajánlja figyelmébe: "Halálosan megfenyegették a gazdákat a terménytolvajok"

Üzenete: vajon kik?

Üdvözlettel: A BEOL.hu szerkesztősége

***

A következőt tette ez a büdös oláh cigány nő tegnap Írországban Corkban.
Kilépett az egyik itt élő magyar hölgy a lakhelye ajtaján, az autója felé indult, mikor ez a tetves oláh oda ment hozzá, és szidni, lökdösni kezdte minden ok nélkül, és lehórdta minden k nak.

Kiderítettük, hogy ki ez, nem volt nehéz dolgunk, ugyanis nagyon sok magyarral és más állampolgárral volt már balhéja, és állandóan azt hangoztatja, hogy okádhatnéka van a magyaroktól.

A neve borcsa imola román (vagy erdélyi magyarul beszélő cigány? nem magyar az tuti, de nem is fehér!!), de ő azt mondja mindenkinek, hogy magyar állampolgár, de sosem volt az.

Állítólag a bevándorlási hivatalnál magyar állampolgárságot igényelt meg, csak ott nem valószinű, hogy tudják, hogy nem él Magyarországon.

Azt is megtudtuk, hogy mikor kijott, hogy könnyebben találjon melót magyarként töltötte ki az iteni dokumentumokat, tehát okirat hamisítást követett el.

Magyarországon is volt balhéja, pld amiről tudunk, csanádpalotán ahol élt menekültként, és még működött a CBA (ami sjnos már bezárt) 2 hét munka után nekiment az üzletvezetőnek, mert neki mindent szabad úgy gondolta, na de kibaszták onnan utána.
Magyarországról ki volt utasítva jó pár évig, azt sajnos nem tudjuk, hogy miért, bár sejteni lehet a múltjából adódóan.

Jó lenne ha feltennétek a tetvet az oldalatokra, hangsújozva, hogy ő nem magyar csak azt hazudja, és hogy ne a magyarokra hozzon szégyent hanem a fajtájsaira, akik messze nem magyarok.

Köszönettel

Sok-sok magyar

***

dalit az origoról

Kedves Kurucok,

EZEN a címen található címben gyomorforgató fejteget ésket atesznek a cigányokról az origós cionisták:

Tudom időbe nem fér bele, de ha lehet reflektáló cikket érdemes l enne írni, ugyanis ekkora irdatlan marhaságokat nem olvastam, ellenben írják, hogy közpénzből 3* 700 ezer Ft-ból utaztatgatják a faj védő-"szakembereket." indiába,

Üdv

Szebb jövőt!

Vandaru

***

Helló!

Ebbe botlottam az imént: rendőrségi ösztöndíj roma fiataloknak

***

Jó napot kívánok!

Névtelenül szeretnék írni egy kellemetlen esetről. Tiszavasváriban, a lakóhelyemen az elmúlt héten nagyon rosszul esett nekem, hogy egy roma származású asszony ellopta a házam udvaráról az egyik cserép dísznövényemet. Egyszerűen benyúlt a kerítésemen és kiemelte a dísznövényt. Sajnos hiába futottam utána, de már nem tudtam elfogni, úgyhogy a dísznövényemnek is nyoma veszett. Ezért védi őket ennyire a magyar állam, mert csak lopni tudnak.

Előre is köszönöm Önöknek, ha közzéteszik a levelemet a kuruc.info-n.