"Nem csak fogyasztották, terjesztették is a kábítószereket

Az ügyiratok szerint az első rendű vádlott 2005-től folyamatosan szerzett be — főleg Pest megyéből — különböző fajtájú kábítószereket, melyeket elsősorban a fiatalok körében Szolnokon terjesztett. Az első tárgyalási napon elhangzott, a fogyasztói kör a Törteli út környékén működő két szórakozóhelyen szerezte be a drogokat. Közülük is többen nem csupán használták, hanem továbbértékesítették a kábítószereket — ketamint, marihuanát, kokaint."
(szoljon; kommentálható)

Kuruc.info: A Törteli út környéke kátrányos helyzetű telep. Gyengébbek kedvéért: a drogmaffiát nálunk is, akárcsak oly sok cigányfertőzött országban (Finnország, Szlovákia stb.), c-típusúak tartják a kezükben. És még van pofájuk a fajvédőknek arról pofázni, hogy a drogkereskedelem is tipikusan fehér elfoglaltság...
******************
 
"Újabb ítélet várható a csatázó romák perében

Még ebben a hónapban, október 29-én ítélethirdetés várható a megyei bíróságon egy három évvel ezelőtt Törökszentmiklóson történt tömegverekedés kapcsán.

Mint arról a tárgyalássorozat közben folyamatosan írtunk, 2005. augusztus 24-én, a Jókai utcában egy férfi halálával és legalább húsz ember sérülésével végződött két romacsalád viszálya. A felek kardokkal, egyéb vágó- és szúrószerszámokkal, botokkal, kiegyenesített kaszákkal, kapákkal, kövekkel, valamint lő- és robbanófegyverekkel estek egymásnak.

A családi háború közepette az 51 éves F. Sándor egy felrobbant gránáttól (Kuruc.info: megkérdezhetjük, hogy a rendőrség miért nem tart razziákat a cigányoknál, hogy az ilyen és hasonló fegyvereket megtalálja? Hiszen a tarnabodi lövöldözés és gyújtogatás során is kiderült, hogy az idén már a sokadik eset volt. Mégsem vonult ki a rendőrség, mégsem kereste meg a mokkák fegyvereit. Vajon miért? Csak egyetemi jegyzet-fénymásolókat baszogatnak, őket perlik be, a c-típusúakhoz nem mernek nyúlni?!) meghalt, többeknek pedig a szétrepülő repeszdarabok okoztak súlyosabb és jelentékenyebb sérüléseket. Az első számú vádlott, ifj. R. Antal ugyan még nem volt büntetve, kilenc vádlotttársa azonban mindannyian büntetett előéletűek.(Kuruc.info: szép arány... számoljuk csak ki, még ha negyedeljük is ezt az arányt, hány százalékos átlagos priuszarányt kapunk a putris népesség körében... igen, világosan látszik, hogy a hivatalos finnországi cigánybüntetettségi arányok [50% ült már sitten, 62%-ot elítéltek már és 92%-nak volt már rendőrségi "ügye", pl. bevitték] Magyarországra is simán vonatkoznak. A cigányság mindenhol ugyanaz és az is marad, még az integrálásukra [feleslegesen] hihetetlen sok pénzt elpocsékoló, szupergazdag Finnországban is.)  A büntetőper közben fogták el az addig szökésben lévő egyik vádlottat, a Colombo néven ismert R. Bélát.

A cigány famíliák közötti konfliktus évekre visszavezethető, régóta elmérgesedett már. Az okok között korábban kialakult sérelmek, megszúrt sértettek, bírósági perek, de még lányfuttatások is szerepelhetnek. Eközben a megyei bíróság már hozott egy nem jogerős ítéletet ugyanezen családok korábbi vitás ügyében. Abban emberölés bűntettének kísérletében kaptak szabadságvesztést a vádlottak, nem jogerősen."
(szoljon; kommentálható. A mostani egyetlen komment a köv.képp hangzik: senor Bela Ramos alias Kálámbó,testvérem,muro prhal,tartsál ki,majd kűggyük a csomagot.Az összes börtönökben nem törtek meg.Tudom te bírod,csak a falak bírják...:DDD ja,és csí darav mert avel a pápa hatodikán...:DDDD)