Olvasónk levele következik: Tisztelt Szerkesztőség, kedves Olvasók!

Hivatalos helyről még nem hallottuk de az a hír járja a Kiskunlacházán hogy megtalálták a meggyilkolt Nóra fülbevalóját. Mégpedig úgy hogy a kiserdőnél valaki vagy valakik kidobták azt, akik fekete terepjáróval érkeztek. Ezt valaki látta és megtalálta a fülbevalót, amiről értesítette a rendőrséget. Nem tudom, mennyire életszerű a dolog, de annyi igaz, hogy azokban a napokban én magam is láttam a bűntett helye felől kifordulni helyszínelő autót az 51-es útra. Az is igaz, láttam hogy azon ahelyen ahol megtalálták Nórát, elhányták az ágrakást ami alá rejtették. Valószínű hogy az újbóli helyszínelés során.

S még egy szösszenet az üggyel kapcsolatosan a Célpontban (Kuruc.info: ERRE a műsorra céloz olvasónk, és arra, hogy a különben segílyes és papíron munkanélküli Sztojka-családnak “valamiért” telik a legmenőbb luxuskocsikra) bemutatott egyik cigánygyerek sokoldalúságáról.

December 30-án a 74 éves édesapám azt vette észre hogy valaki járkál az udvaron. Ez azért is volt furcsa mert a kapu be volt zárva. Kiment és kérdőre vonta az illetőt, hogy mit akar. Azt mondta a dossziét szorongató figura, hogy a villanyhálózatot jönnek majd 5-én szerelni, és a szerszámokat akarják itthagyni náluk. Mivel apám már sokat látott, s felismerte a vendég fajtáját is, rövid úton kitessékelte a kapun kívülre. Megfigyelte a sötét színű és üvegű autót is.

Amikor a testvérem hazaért, elmondta neki, valamint azt is hogy jó nagy orra volt az ipsének. Az öcsém számára világos lett, hogy ki volt az. Rögtön elvitte apánkat egy helyre, ahol az rögtön felismerte az autót. Ez után kinyomtattunk egy képet az említett Célpont című műsorból, amin apánk rögtön fölismerte a hálózatszerelőt. A személy nem volt más, mint a Lakatos Gjulió néven nevezett személy, aki még az általános iskolában Sztojka Gyula néven futott.
Jól meghúzták magukat igaz? (Kuruc.info: nagyon. Különösen, hogy finoman szólva nem zárható ki, hogy a legújabb ráckevei gyilkosság – amelyben a rendőrség pofátlanul hazudott a sajtónak, valszeg cigányvédelemből – elkövetői is ugyanők… Ahogy a fenti videóban is a HírTV ugyan elmondhatta, hogy úgymond "fölakasztotta magát” az a 16 éves roma fiú, aki jóban volt Sztojkáékkal. A HírTV kiderítette, hogy tényleg volt egy ilyen halálaeset, de azt már nem mondhatta el,  hogy az nem öngyilkosság volt, hanem gyilkosság. Valószínűleg a rendőrségi hablatyot kellett eldarálnia.)
Frissítés (dec. 31. 16.10): a kiskunlacházi Peth üzenőfalán levő, jelenlegi, alább tükrözött (mert az eredeti oldalról egy idő után eltűnnek) és kissé összeszerkesztett (ugyanakkor nem lejavított – bocs, erre nincs kapacitásunk) üzenetek mind a kiskunlacházi fülbevaló-bedobós, mind a ráckevei gyilkossággal foglalkoznak. Különösen az ez utóbbival kapcsolatos üzenetek érdemelnek figyelmet: ugyanazzal az érveléssel jutnak el arra a következtetésre a helyiek (ráckeveiek és kiskunlacháziak), hogy a rendőrség hazudik, mint mi. Ráadásul az is kiderül, hogy a ráckevei gyilkosság “hiányos ruházata” igazából deréktől lefelé meztelenséget jelent. Igen, meg akarták erőszakolni… Lehet, hogy eközben kapott infarktust ijedtségében? Vagy fojtogatták? Ki tudja. Plusz, a cigánytanya "Pokolhegy" tövében találták meg a holttestet (Figyelem: az üzenetek időrendben visszafelé haladnak. A beszélgetést onnantól idézzük, hogy megjelent a sajtóban a ráckevei gyilkosság híre, ill. hogy bedobták Nóri fülbevalóit a kerítésen.)

20:16 Peth: Én a megtalálótól hallottam amit írtam, ígyhát kerekedik a kocka. A zsarukról meg annyit, hogy azt sem hiszem, amit kérdeznek!

18:22 fox001: Most akkor mi vaaaaaaaan? Miután a "pokolhegy" tövében találták meg a holttestet,nehogy a szerencsétlen romákra terelődjön a gyanú? Vagy csak szerencsétlen véletlen,hogy épp ott találták meg? Már megint ködösít a rendőrség?

18:19 fox001: Hali! Ma du-n pont a legjobb helyről kaptam az info-t: A Ráckevén talált női holttest alulról meztelen volt. Valószű.hogy igaz.hiszen ő volt kint az orvosi ügyeletről!!! Szombaton még azt mondta egy rendőr haverom,hogy nem merűlt fel idegenkezűség.

12:34 Peth: A ruhája is beteg lehetett... attól szakadt szét! Egyébként állítólag valóban azonnal felboncolták, mobil eszközökkel. Mármost' olyat csak nagyon indokolt esetben csinálnak, mert nem olcsó. Egy rejtélyes-hirtelen betegség, nem tűnik ilyennek.

09:58 Dyen92: a ráckevei halálsesetről 26-án az Mtv röviden azt közölte,hogy valamilyen régebbi betegsége miatt megfulladt. Akkor miért mondták azt, hogy "valamilyen rejtélyes betegség" okozta halálát, a fulladás tüneteit meg lehett volna állapítani azonnal...

09:52 Dyen92: 3 nappal ezelőtt rendőrségi szóvivő még azt nyilatkozta, hogy lassan halad a tanúk kihallgatása, eddig 40-et sikerült, tegnap meg már 200-nál tartottak..."szorul a hurok"?

09:50 Peth: jutalmat, mert nagyon sok a bizonyíték: tudják kik a gyilkosok (ezt egyébként a Lacháza Honlapján elolvashatjátok), most meg, már egy hónapja semmit sem csinálnak? Fasza rendőrségünk van. A Franciák sem véletlen küldték a saját nyomozóikat a multkor.

09:48 Peth: Nóri gyilkosairól maga a rendőrség is megmondta: 5 féle DNS-t találtak a kislányban. Most meg ezzel jönnek? Már gyilkosokat keresni sincs kedvük, elég a magyarnak egy is. Kicsit ellentmondásos az is, hogy néhány hete azt mondták, nem ajánlanak fel

09:45 Peth: A zsernyákok azt mondanak, amit éppen mondatnak velük!  Időközben utánna néztem a múlt heti gyilkosságnak is. Aki megtalálta, azt mondta, "lehet, hogy valóban idősebb(30 körüli) volt a nő, de szakadt volt a ruhája, az pedig nem a betegségtől van

16:02 Jani: Nov. 23-án ölték meg Nórit! Még mindig nem tudjuk a gyilkosok nevét! Miért hagyjuk??

14:20 kriszta: Peth, azt biztosan lehet tudni hogy többen csinálták? Mert most elkövetőről beszél a zsernyák.

14:19 kriszta: MNO Rövidesen eredmény várható a kiskunlacházi gyermekgyilkossággal kapcsolatban – mondta Ármos Sándor, Pest megye rendőrfőkapitánya. A novemberben meggyilkolt kislány ügyében úgy fogalmazott: „szorul a hurok” az elkövető nyaka kör

13:14 speedracer: http://www.fn.hu/baleset_bunugy/20081229/ketszaz_tanut_hallgattak_ki/

09:42 Peth: Engem már az sem érdekelne, ha fegyvereket kapnának. Itt Lacházán egyébként még mindig viszonylagos kuss van, én egyel sem találkoztam nyilvános helyen... de az is biztos, hogy ha mellettem beszól valamelyik (akárkinek) akkor azon a szerencstelenen élem ki az utálatomat!

23:13 lszabi88: Megy itt a figyelem elterelés,ködösítés! Valamit rohadtul takargatni kell!Kíváncsi vagyok, hogy hamarosan mivel rukkolnak elő!Hány ember hal még meg azon a környéken??Érdekes ez a gyors boncolási eredmény is!A Nórinál bezzeg még mindig semmi eredmény!

22:33 kriszta: HOgy majd a világ ne háborodjon fel ha azt hallja hogy  magyarok ezreit öldösték le a cigányok rendőri segédlettel. Legutóbb a köztársasági elnökünk feketített be minket egy küldöldi lapnak adott nyilatkozatában. (Kuruc.info: arra céloz, hogy Sólyomnak [is] volt pofája azt hazudni, hogy nálunk a cigányok ellen követik el a legtöbb bűncselekményt, de persze nem tette hozzá, hogy ezen gyilkosságok 99,999%-át szintén mokkák [uzsorások, konkurensek stb.] követik el – azt a látszatot keltve, hogy a magyarok gyilkolják a cigányt)

22:32 kriszta: Csak én már attól félek, hogy ezek pont azt akarják kiprovokálni hogy lépjünk. Aztán majd nehogy általuk jól  felfegyverzett cigányhordákkal találjuk szembe magunkat. Szerintem ezért is terjesztik rólunk külföldön hogy üldözzük, öldössük a cigányokat

22:01 SlipVik: nem fog az üggyel foglalkozni.

22:01 SlipVik: Meglátásom szerint, ezek bármeddig el mernek menni. Amíg a nép nem tesz semmit, addig egyre bátrabbak lesznek a bűnözők és egyre pofátlanabbak a rendőrök. Szerintem pár nap és kiderül, hogy valóban volt-e baja a nőnek, kivéve akkor persze, ha senki

21:55 kriszta: Meddig mernek ezek még elmenni? Jó lenne ha kiderülne ott a környéken hogy ki volt a nő, és mi a véleményük a hozzátartozóknak erről a "betegségről"

21:52 SlipVik: Egyrészt nem sétálgat, de másrészt, ha betegségben halt meg akkor azt miért nem meri közölni a rendőrség? Megint csak hazudoznak...

21:47 kriszta: DE bármilyen betegség végstádiumában szenvedett volna , biztos nem sétálgat. Főleg nem a szemétdomb mellett.

21:46 kriszta: Egyáltalán milyen betegség lehet az ami nem látszik rögtön, ami további vizsgálatot igényel? A rák is látszik, ha vírus vagy baktérium ölte meg gondolom azok is okozmnának valami elváltozást a szerveiben ami látható.

21:45 kriszta: Szerintem is bűzlik valami. Pont úgy okoskodtam mint a kurucék. Hogy ha hirtelen betegség végzett vele, az mi lehet? Infarktus, agyvérzés, embólia, ilyesmi. Ezeket rögtön lehet látni a boncolásnál.

21:14 Peth: Az egyébként igaz, hogy a megtaláló egy munkás ember (mellesleg van benne néhány vonó, de dolgozik, és arra felé lakik)

21:12 Peth: Téged (velem együtt) egyszerűen hülyének néznek! Az sem kizárt, hogy néhány nap múlva azt a hírt halljuk, hogy meg van Nóri gyilkosa, aki- lám ismét gyilkolt. ( az 5 erőszakoskodóra már úgysem emlékszik semnki). De az is lehet, (valószínű) hogy a körzeti (és az országos) rendőrség tehetetlensége miatt beleszarik minden törvénytelen ember a törvényekbe.

21:10 Peth: Valószínűleg ciki lenne az igazat megmondani. Aki megtalálta, telefonált reggel a p... nevű barátomnak (hozzáteszem, lehet, hogy az időpontot én értettem félre), hogy mi történt. Mármost ennyi idő alatt valóban nem boncolnak fel senkit.

20:36 SlipVik: Hát ez megint egy érdekes eset! Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen betegség végzett a szerencsétlenül járt nővel, de itt megint nagyon sántít valami!

19:26 Dyen92: érdekes, hogy 5kor még semmit nem tudtak, de 7kor meg már fel is boncolták..?és ha felboncolták, miért nem tudják, hogy milyen betegség végzett vele? valamilyen trópusi ismeretlen betegség? és elment meghalni a szeméttelepre? ...

19:15 kriszta: http://www.stop.hu/a rticles/article.php?id=430395 Most meg aztí írják, hogy a boncolás szerint betegség végzett vele.

19:10 kriszta: Peth, szerintem az valami másik eset lehet. Mert ez egyértelműen mára írták, valami szeméttelep mellett találta egy munkás.

18:31 Peth: Forrás: Állítólag nem 17 éves. Aki megtalálta (tegnap) a saját utcájában találta: pokolhegyen.  Egyrészt arra leszek kíváncsi, hogy hírértékű-e, másrészt, hogy a tetű ráckevei kapitány, meddig húzza még a cérnát. Remélem(és kívánom) hogy a következő eset a családját érje! (javítás nem 35, hanem 17-20 körüli magyar lány.

14:02 kriszta: A cikkből úgy vettem ki hogy ma találták, nem 25.-én

13:00 kriszta: Megvan: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=430305

12:58 kriszta: December 25-én délelőtt női holtestet találtak a pest megyei Ráckeve külterületén. Egyelőre nem tudni, hogy miért kellett meghalnia a 35 éves nőnek. Forrásom nincs, az indexre másolta be valaki de nem írta honnan

11:05 Peth: Ma nem írok ezekről a tetvekről többet, mert nem vagyok hajlandó összemocskolni a karácsonyomat.  Boldog ünnepeket Mindenkinek!

11:00 Peth: Az már nem kérdés, hogy nagyon nagy emberkék vannak az egész mögött, akik valószínűleg inkább mentik a rossz csont "alkalmazottakat" is, csak ők meg ne bukjanak.

10:58 Peth: A fülbevalós eset igaz! -a szomszédok barátjától tudom. Valószínűleg terelés. Valaki okosabb, hátulról, nagyon le akarja pattintani a labdát a valódi tettesekről, mert ez nem csak nekik üzlet, de, ha ők buknak, akkor valószínűleg nagyobb emberek is.

00:20 SlipVik: Szerintem igen! De nem merek semmit kijelenteni, mert nem ott lakom (sajnos), de ha ezt megcsinálják akkor a következő az lesz, hogy a Nóri sírját meggyalázzák!!! Ezekből a tetvekből kinézem, ezért kell lemészárolni őket!!!

14:35 lszabi88: Ha ez a fülbevalós eset tényleg megtörtént akkor elvileg megvannak a tettesek!Ezt az autót kell megkeresni és ennyi!De, hogy ez valami alvilági  banda az tuti!Ez most tulajdonképpen egyfajta provokáció lenne??

08:25 SlipVik: A rendőrök soha nem is fogják szerintem elkapni őket. Az embereknek kell igazságot szolgáltatni, csak az a baj, hogy mindenki fél! Inkább halnék meg harc közben vagy a sitten, mint hagyjam szabadon mászkálni ezeket a hulladékokat!

23:54 Tom04: Peth, ez a fülbevalós téma mennyire biztos? Ez egy őrület már, hogy mik történnek...Tuti, hogy valami alvilági figurák vannak az egész eset mögött, és egyre inkább félő, hogy a soha nem kapják el őket...

21:17 Peth: Minek az lesz a következménye, hogy majd benyomnak egy elkövetőt, mint ahogy a Móri mészárlás után. Gusztustalan féreg mindegyik! Itt a cigányok, még nem nagyon emberkednek, mert tudják, hogy a Magyar emberek is összefogtak, de lesz itt még gyilkolás!

21:15 Peth: Tegnap előtt bedobtak Nóri szomszédjába egy csomagot (fekete autóból) aaz öregek kihívták a rendőrséget, kiderült, hogy a kislány fülbevalói voltak. Nem fura? Már megint olyan nyomok, amire senki nem várt. A háttérben nagyon dolgozik valaki.

13:32 lszabi88: Üdv Mindenkinek! Furdal a kíváncsiság,hogy a tragikus eset kapcsán "meggyanusított" 6 emberből mi lett a másik 3-al akik még nem tisztázták magukat???Mindenütt azt hallani , hogy csak 3 ember került képbe a lacházaiaknál!Én 6-ra emlékszem!