Következzék egy L. L. Junior (sztárolt cigány rapper) munkásságát elemző írás. Eredetijeit különböző hozzászólásokból dolgoztuk eggyé. Írójának zsidósággal, a nemzetiszocializmussal stb. kapcsolatos véleménye homlokegyenest eltér a miénktől; ennek ellenére a kapcsolódó részeket nem volt szívünk kivágni a szövegből, mert csak így teljes, és túl nagy “operációt” jelentett volna egy ilyen szintű vágás. Emiatt csak szólunk, hogy ezekben az ügyekben nem azonos az álláspontunk - szemben a cigányokkal kapcsolatos eszmefuttatásával.
Ha valakinek nem lenne világos, mit értek azon, hogy masszív felsőbbrendűségi tudattal itatták át a cigányokat, álljon itt a sztárolt roma L. L. Junior egyik "dalszövege".

Kiemelem a legszebb részeket L. L. Junior munkásságából:

"Én csinálom a bizniszeket, eladok és veszek,
Aa, és nagyokat eszek a
pénzemből,
Amíg Te csikkeket szedegetsz!
Három Forintot nem ér a véred
..."

Magyarul, ha neki van pénze, a másik meg szegény, akkor azt neki jogában áll lenézni, sőt, kijelenteni róla, hogy a másik embernek a vére "három forintot nem ér". Hát, ha ez nem vegytiszta szociálsovinizmus és gyűlöletkeltés, akkor nem tudom, mit nevezzek annak.

"Szanaszétvágatlak Én téged, bármikor és bárhol." és "Nyílik már a kezemben
Nekem a bicska
", Valamint "Betárazom a fegyvereket." Sőt, "Amikor szájba váglak Téged, a téren, A véred mind ki spriccel!" Ha ezek nem életveszélyes fenyegetések, akkor nem tudom, mit nevezzek annak.

"Mit a lúvnyák pénzér’ tesznek,
Azt Anyád mind megtette ingyen
!" Ha jól értem, ezzel a másik ember anyját ismeretlenül is prostituáltnak minősítette. Becsületsértés, alsó hangon.

"Az apád nem lát semmit,
Olyan vak, mint Steve Wonder
!" Ez aztán valóban figyelemre méltó módon egyesíti a négerek iránti gyűlöletet és a vakok iránti lenézést! Bravó! Ha van ebben az országban per definitionem rasszista uszító, akkor ez az LL Junior egyértelműen az.

Ha ez nem lenne elég: "Ne is próbálj nyafogni,
Úgyis szétütom a szádat!
... köcsög Simonka,
Tudjuk, hogy homopornóra
hokizol titokban!
" Magyarul legszívesebben a homoszexuálisokat is ütlegelné, sőt, erre buzdítja a hallgatóságát!

Mihelyt lesz hazánkban megfelelő törvény az efféle rasszista uszítók ellen, a azok ellen, akik másokat, különösen a rokkantakat, a más bőrszínűeket, a homoszexuálisokat stb.  le kívánják gyilkolni és erre másokat is buzdítanak, akkor ennek a pofának az elsők között kell majd a börtönbe vonulnia.

De az igazi gyöngyszem még hátra van! "Felnyalatom veled, a végén az nyolcadik kerületet." Tudtommal, akik a régióban utoljára "felnyalattak" valakivel közteret, azok a nácik voltak. Az Anschluss után ők kényszerítették az üldözött zsidókat arra, hogy felsikálják a köztereket Bécsben. De még azokban is volt annyi emberség, hogy ronggyal végeztették ezt a megalázó munkát, nem az üldözöttek nyelvével!

Remélem, mindazok a homoszexuálisok, fogyatékosok, zsidók, vagy egyszerűen a cigányoktól eltérő bőrszínű, náluk szegényebb vagy gazdagabb személyek, akik azt képzelik, hogy ezeket még védeni kell, alaposan felülvizsgálják ebbéli nézeteiket! Mert itt, és ezek után nem lehet többé a "brutalitás elszigetelt eseteiről" hablatyolni. Ezek egy bizonyos ideológia mentén, pl. ennek az LL Junior nevezetű rasszista, homofób, szociálsovén és náci baromnak az uszítására képzelik azt, hogy felsőbbrendűek, és jogukban áll másokat összeverni és legyilkolni.
A lényeg a lényeg:  ahogy azt Kis János megfogalmazza (Kuruc.info: legújabb, kapcsolódó agymenését [A cigánykérdés kriminalizálása] eddig nem idéztük, mert nem volt időnk kommentárokkal ellátni az összes hazugságát. Ha valaki el akarja olvasni, a szükséges mennyiségű nyugató bevétele után a Google-val seperc alatt, a címe és írója alapján, megtalálja) a  "tűzzel játszik, aki ebben az országban etnikai hangulatkeltéssel igyekszik megszilárdítani politikai bázisát". Pontosan ezt csinálják ma a különféle rendű és ragú cigány vezetők, akiknek még van pofájuk a kirekesztés ellen demonstrálni, amikor a kutya nem rekeszti ki a cigányokat sehonnét, ahol munka és tanulás a feladat. Közben pedig ugyanezek a cigányvezetők szórják a sódert a szemünkbe, hogy ne vegyük észre: egész tevékenységük csak a figyelmet próbálja elterelni a következő generációs cigányokban munkáló feneketlen gyűlöletről, amelynek egyik ideológusa a beidézett L.L. Junior. Az ilyen legújabb generációs cigányok szerint tökéletesen rendben van, hogy a másik embernek a vére "három forintot nem ér". Hogy a többi ocsmányságot, a nem cigányok elleni, etnikai alapú megalázásokra, testi sértésekre, gyilkosságokra való uszítást és felbujtást már ne is idézzem be újra.
 
Miről is szól a mese? Arról, hogy az egyik csapat cigány folyamatosan kelti a bűntudatot a többségi társadalomban, bár érdemi atrocitás a cigányságot a többségi társadalom részéről  nem éri. A "molotovos" támadásokról a vak is látja, hogy megrendezettek, legnagyobb valószínűséggel a szintén cigány uzsorások fenyítik be így az adósaikat. De ettől még az ilyen támadások másnapján már minden áljogvédő egy szólamban fújja, hogy rásszizmuuus. Nulla bizonyíték mellett. Ez az áljogvédő bagázs szolgáltatja a paravánt.
 
A paraván mögött pedig rendületlenül gyűjtik az erőt a kiirtásunkra. Velünk finanszíroztatják annak a legújabb cigánygenerációnak a kitermelését, amelynek az ideológiáját, világnézetét L. L. Junior örökbecsűjében pontosan láthattuk tükröződni. Tömény rasszizmus, nácizmus, szociálsovinizmus, gyűlölet és a más származásúak megalázására, összeverésére, és lemészárlására való törekvés.  Láttuk Gadnán, Szalonnán, legutóbb Kiskunlacházán és Veszprémben, hogy már megkezdték a népirtást a nem cigányok ellen.
Ezek a ritmusos skandálást az mp3-ból órákon át hallgató, LL Junior szövegei által fanatizált és brutalizált cigány fiatalok bizony nem a fotelszociológusok, jogvédők felső középosztályos lakókörnyezetében fognak felbukkanni. Hanem azokban az elszigetelt, Isten háta mögötti falvakban fejtik ki brutális tevékenységüket, ahol az öregeknek semmiféle védelmük nincsen ellenük. Még az sem, hogy semmit se lehet tőlük lopni, mert akár pár száz forintért is megkínozhatják, megcsonkíthatják, megölhetik őket. Nem a rablás a cél, hanem az öncélú brutalitás dominál. A gyűlölet kiélése, a felsőbbrendűségi tudat demonstrálása a lényeg. Pontosan úgy, mint anno a szovjet katonákban, akik végigerőszakolták az országot. "Mindent megtehetünk veletek, mert nekünk erre privilégiumunk van!"

A tények, sajnos, tények. Ezt az LL. Junior-szöveget nem én találtam ki. Én csak elemeztem. Ha nem tetszik, amit látunk, nem a tükör a hibás. A jogvédők kis védenceiből ez lett.

Ők, és a bennük munkáló gyűlölet és fanatizmus az eredménye annak, hogy a liberalizmus szent eszméit lerángatták a sárba, és libertarianizmust csináltak belőle. A viselkedési normákat, a műveltséget, a szorgalmat és a munkát mind huszadrangúnak tüntették fel a roma fiatalok számára. Hiszen semmiféle retorzió nem járt sem az iskolakerülésért, sem a 14 alatti bűnelkövetésekért, sem a törekvés hiányáért, sem azért, ha bántották, aki tanult és ki akart emelkedni. A mindent megengedést követelték meg a társadalomtól mindenkivel szemben, aki egy bizonyos származású volt, és akiket a Segítő játszmáját játszva támogatandónak minősítettek.

Felnőtt a mi adófizetésünk eredményeképpen egy olyan sokadik generációs segélyen élő generáció a cigány kisebbségen belül, amelyik már "nem kér, de vesz, ragad". És már ideológiát is gyárt magának ahhoz, hogy neki ehhez miért van joga. Mert felsőbbrendű mindenki másnál.

Nem általánosítok az egész cigányságra nézve. Kifejezetten erről az ifjúsági szubkultúráról írtam, a szubkultúra által bálványozott LL Junior néven futó előadónak a szubkultúra tagjai számára kiáltvány értékű szövege alapján. Nem tettem hozzá semmit, és nem is vettem el belőle. Csak elemeztem. Ez az ő ars poeticájuk.  Azok az ötvenen túli fotelszociológusok és szobafilozófusok, Kis János, TGM és a hozzájuk hasonlók, akikre sok “értelmiségi” hivatkozik, semmiféle ismerettel nem bírnak erről az ifjúsági szubkultúráról. Sem az annak paravánt tartó áljogvédőkről, akik a Göbbels eddigi legjobb hazai tanítványaiként előbb bűnös népnek akarják beállítani azt a többségi magyar és minden, nem cigány kisebbségi társadalmat, amelynek tagjai itt élnek, ebben az országban. Ők mind lenézendőek, csak bűneik vannak, és alsóbbrendűek. Hiába, hogy az ÁSZ által bizonyítottan 10 év alatt 120 milliárdot adtak össze adóforintjaikból a cigányság felemelésére.

Pontosan ugyanúgy működik ez, mint a Harmadik Birodalomban az antiszemita propaganda. Csak most a nemcigány hazai népesség lett kipécézve, bűnös népnek beállítva. Velük, azaz velünk finanszíroztatják a saját, egyre brutálisabb ifjúsági bűnelkövetőik minél nagyobb számban történő "kinevelését".

Sarkozy elnöknek megadatott a tekintély, amikor a csőcseléket csőcseléknek nevezte és nem "szegény, HHH fiatalok"-nak. Tekintet nélkül a származásra meg a politikai nézetekre: aki csapatostul így viselkedik, az csőcselék. Ugyanígy tekintet nélkül a származásra, aki olyanokat sulykol bele a hallgatósága agyába, mint amiket LL Junior: az náci. Pont.

Náci az, aki megengedheti magának. És a legújabb generációs cigány fiatalok tömegei a jelek szerint megengedhetik maguknak. Olyannyira, hogy bálványozzák azt, aki a színpadról, a nagy nyilvánosság előtt is kinyilatkoztatja. Tolle, lege.
1.  olvasó: Üdv Kurucok!

Régóta lelkes olvasótok vagyok, de most bátorkodtam billentyűzetet is ragadni. Az L. L. Junior-ról szóló cikkhez szeretnék egy kis adalékkal szolgálni. Tényleg csak röviden, nem csak az említett "dal" szövegéből süt a gyűlölet és lenézés.
A "Művész Úr" korábbi zenekara, a Fekete vonat, egyik számát ajánlom csak figyelmetekbe. Íme: //www.youtube.com/watch?v=YS8lVC08AIs
Sajnos dalszöveget nem találtam hozzá, de a szöveg érthető. Nem kevesebb mint 20 másodpercet kellett csak várni a magyargyalázásra.
Ha érdemesnek találjátok a levelemet, akkor közöljétek le.

Tisztelettel,

BB

2. olvasó: Sziasztok!

A LL. Junioros cikkel kapcsolatban írnék, mert vicc az egész cikk, nem klne minden hülyeséget átvenni.
Az idézett rapszövegek a Nyócker című filmhez kapcsolódik, amiben cigány és magyar csapat rivalizál.
Az idézett szövegeket, pont a magyarok rappelik, ezeket a cigányoknak mondják, méghozzá a Kamikaze nevezetű (egyik tagja Fankadelivel csinált egy közös hazafias rappszámot) rap csapat adja elő.
Nem mintha kedvelném az említett előadót, de idiótaságokat nem kéne leközölni..

//www.youtube.com/watch?v=MI7hNrsLxj0&feature=related

"Én csinálom a bizniszeket, eladok és veszek,
Aa, és nagyokat eszek a
pénzemből,
Amíg Te csikkeket szedegetsz!
Három Forintot nem ér a véred..."

Felnyalatom veled, a végén az nyolcadik kerületet

Tiszetlettel:   F. Gábor
Kuruc.info: Köszönjük a kiigazítást! Bevalljuk, nem igazán követjük LL Junior “művészetét”, így nem tudtuk, hogy ez a szám “kakukktojás”. Mindenesetre, ha ez a szám nem is megfelelő, az elsőként idézett olvasóé az lesz – az is megérdemelne egy jó kis elemzést.