Úgy látszik, nem telik el olyan nap, amikor nem számolhatunk be a saját bevallása szerint “értemiségi”, “politológus”, természetesen cigány Balogh Artúr, a Hirszerző, a C-PRESS és számtalan ballib (Hell István, Lovastyik Ádám stb.) kegyeltje, legújabb magyarellenes kirohanásáról (az előzőt lásd ITT).

Következzék a legújabb agymenés, amelyben a magyarokról, mint kutyákról nyilatkozik, és feltétlen engedelmességet követel az orkok irányában. Ez, sajnos, igencsak beleillik a mokkavezetők, ill. baliberális-fajvédő támogatóik által mondottak-nyilatkozottak sorába, hogy ti. a magyaroknak meg kell alázkodniuk, a tenyerükön kell hordozniuk szegin romákokat, mert hát ugye a 700 éves üldöztetés meg a kamukauszt, meg különben is, a magyar primitiv bunkó… Ugye, senki se felejtette el Esterházy Péter örökbecsűjét, az Így gondozd a magyarodat!-ot, a szintén ünnepelt megmondóember Spiró György szarmagyarozását (videó ITT) vagy a különböző antifasiszta orgánumok (lásd pl. EZT) kedvencének, dr. Regös Péternek, a Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivőjének a Hangosak a fasz magyarok, / Fajtiszták, mint az olaszok. / Buták, mint az oroszok / S úgy végzik, mint a karthágó'k kezdetű remekét…
Nem nehéz megjósolni, mekkora felzúdulás lenne abból, ha mondjuk egy közismerten legfelsőbb szintű, jobboldali politikai kapcsolatokkal (ne feledjük, Balogh közismert cigányügyi megmondóember, és barátja többek között a felső-cigányvezető Radics Béla, igy jó a hasonlat) biró Magyar Nemzet-újságiró hasonlitaná a cigányokat kutyákhoz és szólitaná fel őket feltétlen engedelmességre, és irná azt, hogy “Cigány kutyák! Lábhoz! Tiszteletet a fehér gazdinak!” És az csak a mérsékelt (ál)jobb… Ha ugyanezt egyenesen egy jobbikos tenné, az egész világ visitana és hitlerájról értekezne…

Többször leszögeztük, most is meg kell tennünk: amennyiben Balogh Artúr valóban politológusként végzett valamelyik magyarországi egyetemen (31 éves az ürge, igy valószinűleg már megkapta a diplomáját – szemben mondjuk a 32 éves korában is még mindig első diplomájáért pedálozó Gusztos Péter SZDSZ-fejessel), személyében is bizonyitja, mire “képes” a felsőoktatásban tomboló cigány pozitiv diszkrimináció: hogy ti. még a leghülyébb, legsötétebb cigányokat is felveszik az egyetemre – a magyarok kárára –, és feltétlen elrugdalják a diplomáig. Biztos, hogy szükség van a magyarok hátrányos megkülönböztetésére, ha a végeredmény csak ilyen? És, sajnos, nem csak Fartúró esetében: ott van a szintén fajvédő egyetemet végzett, ugyanakkor egy fokkal sem jobb zsideszes Járóka Livia meg a többi diszpinty is.

Lássuk, egyéb kommentár nélkül, politológusunk legújabb alkotását:

Magyar kutya! Fényesre a Cigány lábát!


Magyar kiskutyám gyere ide!
Lábhoz!
Cigány gazdid beszélgetni fog veled.

Most hagyd abba a saját farkad kergetését, mert a végén még elhiszed, hogy a saját hátsód a világ másik oldala.

Nagyon komoly dolgot szeretnék veled megosztani.

Bár nem szoktad megérteni a mondanivalómat, ha meg rátalálsz Arra a gondolatmenetre amire ráteszlek, akkor rögtön megállsz az első Állomásnál, és elszörnyedsz azon , hogy mit mondok, de arra meg már képtelen vagy , hogy kicsit tovább haladva meglásd a valódi üzenetet.

Magyar kutyuskám, az alázatról és büszkeségről világositalak fel.

Alázat.

Magyar kutyuskám , te eddig nem vetted azt észre , hogy mindig alázatot kérnek tőled.

Ez tudod, hogy miért van?

Az alázat egy szolgasági poziciót ad neked és a szolgának nincs szabadsága, nem gondolkodik, csak végrehajt.
A szolga nem vonja felelőségre a birtokosát , hogyha valami olyat tesz vele, vagy másokkal Ami emberellenes.

Aki megalázkodik az elvárja a gyengébbtől azt, hogy neki is megalázkodjanak.

Megalázkodásoknak az a vége, hogy nincs a rendszerben felelőségre vonás, és a Tehetséget elnyomják.

Így megyünk arra , amerre!
Kis kutyám.

Alázatnak van egy olyan tulajdonsága is , hogy mindig azt hiszed magadról, hogy kevés vagy , önbizalom hiányos leszel, nem mersz kritizálni , igy elfogadod a hazugságot.

Mivel megalázkodsz, ezzel garantálod azt, hogy előbb vagy utóbb alá mész a saját ingerküszöbödnek.
Így biztos sérül a személyiséged.
Frusztrált leszel, és ezért majd a másik emberen éled ki a magad mégpedig olyan formában Amilyenben téged is megsértettek, tehát megalázod a másikat.

Jobban megalázod , mint ahogy téged megaláztak mivel neked pótolnod kell a saját Darabjaidat és a benned felgyülemlett feszültséget is kiakarod adni.

Magyar kiskutyám érted?

A hatalom azért akarja , hogy alázatos légy , hogy nehogy öntudatodra ébredj.
Hatalom álszent módon meg eljátszza a szemedben azt, hogy Ő mennyire alázatos, és TE vegyél Példát róla.
Az alázattal lehet, hogy előrébb jutsz és anyagilag is jobban megéri, de a végén elveszited önmagadat.

Tudod kiskutyám:
Az alázatra felépülő hierarchia kontra szelektiv, elvesznek benne a Valódi tehetségek.
Az alázatra épitett hierarchia mindig alá van vetve egy nem az alázatra Épülő hierarchiának.

Most mondok neked pár szót a büszkeségről.

Büszkeség.

Magyar kiskutyám az benned jó mélyen nyugszik.

Álbüszkeséged van ami a megalázásból táplálkozik.

Azt hiszed,hogy te attól leszel büszke ha valakit megalázol?
Mint a másságukat, hirdetőket?

A büszkeség abból táplálkozik ha a másikat felemelem magam mellé.
Mint ahogyan Isten az Embert.

Büszkeség nem jelent egyet az önfejűséggel.

A büszke ember bevallja a hibáját, mert az értékeire büszke és ezzel A gesztussal az értékeinek ad szabad utat, mivel ezután nem lesz mit takargatnia.
Így a másikat is az értékei szerint látom mivel azt akarom , hogy engem is a Szerint lássanak.

A büszke ember büszke arra akit legyőzött de még büszkébb arra aki Őt legyőzte.

A büszke ember azért büszke elgyőzőjére mert azon értékek Mentén vált legyőzötté amire Ő maga is büszke, és találkozott egy olyan emberrel akiben Ezek az értékek még erősebbek.

A büszke ember tisztességtelen küzdelemben nem vesz részt.

A büszke ember legyőzöttjét nem megalázza , hanem felmagasztalja!

A büszke ember tud igazán szolgálni!
Mivel szabadon dönt arról, hogy kit És milyen ügyet szolgál igy szivvel és lélekkel küzd valamiért, vagy valakiért és nyiltan megmondja ha valami nem tetszik számára annak akit szolgál, ezzel eloszlatja a kételyeit és kritikájával sokkal többet tesz azért a valakiért vagy valamiért, mintha mindenre csak bólogatna.

A büszkeségre épülő hierarchia a tehetségeket kedveli, és Minden környezetben hatékony.

De tudod kiskutyám papolhatok én neked a büszkeségről és az Általam elutasitott alázatról, amikor van egy dolog ami mindenek felett áll.

Amit a legnehezebb kivitelezni, mégis a legfenségesebb érzés a:

SZERETET.