Tisztelt Szerkesztőség!

Sajnos a nevem nem valós, de ez csupán elővigyázatosság részemről, nem pedig spamként vagy támadójaként szeretnék fellépni az oldalnak.

A problémám a következő, remélhetőleg megfelelő hírértékkel bír az oldalon való megjelenéshez.

Tegnapelőtt, azaz szeptember 4-én, délután 6 órakor, Budapesten a XX. kerületben az egyik gyerekkori barátom édesapja, M. László, elindult a közértbe venni egy doboz cigarettát ami tragédiába torkollott.

52 éves középkorú férfiról beszélünk, aki az élete nagy részét munkával töltötte szegényes életmódban dolgozott, napról napra élt, 1 kezén meg tudná számolni hányszor volt betegszabadságon életében, a munkahelyén rendesen végezte a dolgát. A héten szabadságra küldték, ugyanis az mindenkinek jár. Bár ne tették volna...

Reggelente mindig kávét iszik, ami mellé elszívja a cigarettát, majd otthon tölti napját, élvezi a pihenést, már ami kijut neki, szegényes léte révén, nem luxusban csupán újságolvasással, esetleg ház körüli munkálatokkal... Délután, mint már említettem, elindult a közértbe, mivel a cigarettája fogyóban volt gondolta megveszi, másnap reggel ne kelljen egyből azzal kezdeni a napot hogy boltba menjen. Elindult tehát a legközelebbi kis abc-be, amely csupán 2 percre volt az otthonától, igazolványok nélkül, kiszámolt pénzzel s egy kulccsal zsebében.

Mikor odaért, a közértben a kiszolgáló hölgybe 2 cigány férfi kötött bele, kevesellve a borválasztékot illetve ittasan kötözködve. László egy kifejezetten csendes ember volt, még csak nem is volt nagydarab, nyugodt, mindig jókedvű volt. Mégsem bírhatta szó nélkül hogy 2 cigány kötözködik egy fiatal nővel, így szólt hogy ne piszkálják már őt. Ennyi volt az összes "bűne", ezután kapott egy nagy maflást az arcába, utána földre került és a két cigány holtra rugdosta. Fényes nappal, nyílt utcán egy közért előtt!

Senki nem segített neki, senki nem tett semmit...

A közértesnő szólt a családnak hogy az apát, férjet elvitte a mentő mert megverték. Ekkor még csak annyit tudtak hogy verés történt, de nem azt hogy gyalázat. Bementek a kórházba és az orvos közölte hogy László kómában van és már nem fogja kinyitni a szemét. Agya több helyen bevérzett agysejtjei pusztultak és már az alapvető ellátásra nem képes a szervezete. Másnap estére a szíve is leállt.

Az orvosi vizsgálat után kiderült hogy a 2 cigány csak a fejét rúgta szét szegénynek és a teste már pontján nem volt nyoma sérülésnek. Ez egy kivégzés volt, ok nélkül.

A tettesek természetesen elhajtottak, a kocsit gyorsan leparkolták, elmenekültek. Kamerák rögzítették az esetet, a nyomozás "elindult". Tudják kik tették, többszörösen körözött bűnözők, mégsem tesznek semmit... (Kuruc.info: ahogy a bizonyítottan gyilkos Kozák Rajmund is szabadon grasszálhat és bokszolhat, ahogy a csepeli lincselők is szabadlábon vannak – miközben fehéret már azért előzetesbe vágnak, mert kissé túlbuzgó környezetvédőként autókat karcolt meg... [kapcsolódó – és további – hivatkozkozások a bevezetőben ITT, ha valaki esetleg nem hinné el mindezt, és bizonyítékokat, Google-val pillanatok alatt megtalálható eredetijű konkrétumokat szeretne]. Hiába, az érinthetetlen, büntethetetlen fajta... és még mondja azt valaki, hogy nem kell / szabad a Jobbikra szavazni – az egyetlen pártra, ami rendet csinálna!)

A médiában félek nem fog megjelenni. (Kuruc.info: persze, hogy nem fog...)

A történteket elsőkézből az áldozat fiától is eljuthat önökhöz, csak a visszajelzést várom erre az email címre, ha tudom felfigyeltek a levelemre akkor elküldöm az elérhetőséget.

Egy kétségbeesett olvasó...
Kuruc.info: köszönjük, és egyben arra kérjük az áldozat fiát, írjon levelet, és, ha lehet, kórházi zárójelentést vagy bármi hasonlót is csatoljon (leközölhető formában; amennyiben igényli, a személyes adatokat kitakarjuk) akár szkennelve, akár lefényképezve, hogy lássák az olvasók, mindez nem kamu és nem alaptalan cigányellenes uszítás. Levelét, anyagait soron kívül, azonnal lehozzuk.