Talán mondanunk sem kell: a megasztáros “tehetség”, Gáspár Láci családja is bűnöző. Öccse, aki visszaeső, megtámadott és kirabolt egy idős nénit.
Alul olvasónk kiegészítése.

Ahogy a “magyar” rendőrségtől megszokhattuk, még csak véletlenül sem kezeli helyén az ügyet: lopásnak tartja a tettlegességet, a rablótámadást – miközben "emberünk" már ült is. A kivételezett cigánybűnözők. Emlékszünk a csepeli cigókra, a jászapáti késelőkre vagy egyenesen a gyilkos Kozák Rajmundra? Azok is szabadon flangálhatnak. Bezzeg ha magyar rabolt volna mokkától (ami természetesen nehezen elképzelhető), akkor egész Brüsszelig hangozna a fajvédő visítás, és azonnal előzetesbe kerültek volna a vétkesek, amely végén garantált lenne a letöltendő. Lásd pl. a barcsi, egy orkot megpofozó srácok koncepciós perét.

Alább a Ma felháborítóan cigánymosdató (Gáspár Lacika családja milyen szegín, még cipőre sem futotta, pedig Lacika aztán látástól vakulásig gürizett) cikke.

Lopott a megasztár öccse?
Letépte az aranyat? Letartóztatták Gáspár Laci testvérét

Rendőrségi eljárás indult az egykori megasztáros tehetség testvére ellen - Gáspár Laci öccse a hírek szerint egy idős asszonyt támadott meg, elrabolta az aranyláncát.

Lopással vádolják Gáspár Laci testvérét - A fiú ellen a VIII. kerületi rendőrkapitányság rendelt el nyomozást, állítólag előzetes letartóztatásba is helyezték a megasztár öccsét, aki a Gáspár család egyik közeli ismerőse szerint egy idős asszonyt támadott meg és tépte le nyakáról az arany nyakláncot.

A család ismerőse a Napi Ásznak elmondta, hogy nem ez az első ilyen esete a fiúnak, tavaly szabadult a börtönből. (Kuruc.info: 1. szííp kis család. Tipikus cigány. 2. Még egy visszaeső – ahogy a cigányok körében mindennapos [hadd utaljunk pl. ERRE a hivatalos (!) statisztikára]. Na ezért szoktuk kérni a büntetési tételek jelentős megszigorítását, a visszaesők életfogyttal való “honorálását”!) A Napi Ásznak a BRFK Kommunikációs osztálya megerősítette, hogy jelenleg nyomozást folytat az illetékes rendőrfőkapitányság, lopás bűntette elkövetése miatt.

Most a tanúkihallgatások zajlanak, az eljárás tehát nem zárult le.

Amikor testvére ügye kipattant, Gáspár Laci még nem tudott az öccs ballépéséről - a Napi Ász érdeklődésére azt mondta, utánajár a dolognak és beszél majd róla. Később azonban nem vette fel a telefont, menedzsmentje szerint nem kíván a témára reagálni - adta hírül a Napi Ász.

Gáspár Laci sosem tagadta, hogy mielőtt bekerült és szép sikereket ért el a Megasztárban, nehéz körülmények között élt. Sokszor kilátástalannak érezte életét, éppen ezért sosem felejtette el, hogy honnan indult.

Szinte minden volt, mielőtt a tehetségkutatóba benevezett. Gyertyaöntő, szobafestő, bútorgyári munkás, villanyszerelő, sőt még bányász is. Már 14 évesen dolgozott. Kemény munkát vállalt, akár reggeltől estig, hogy egy-egy vágyát elérje. Szeretett volna venni magának például egy márkás cipőt. Sikerült is neki - amikor azonban a családnak elfogyott a pénze, eladta hőn áhított csukáját, hogy ezzel is segítsen, de persze bántotta a dolog.

Elárulta azonban, hogy amikor szülei pár napon belül pénzhez jutottak, vettek neki egy még szebb cipőt. Laci azt mondta: ekkor kezdett erősödni a hite.
(Ma)
Kuruc.info kérdés: olvasóink hány papírzsepit áztattak el e megható történet alatt és után?
Olvasó: T. Kuruc.info! Tudtommal Gáspár Laci legkisebb öccse, Gáspár Pistike (becenevén: dzsubi) egész életében bűnözésből élt. Pihent már súlyos testi sértésért, narkó miatt, különböző lopások és rablások miatt is. Arról csak pletyka szintjén hallottam, hogy állítólag lányokat is futtatott.  N.P.