A berettyóújfalui Mentőállomás értesítette tegnap a rendőrség ügyeletét, hogy egy 87 éves biharkeresztesi asszonyt szállítottak kórházba, akin bántalmazásból eredő, súlyos sérülések vannak.

A házba betörtek, ott kutatást végeztek. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen és nagy erőkkel nyomoz az elkövető(k) után. Egyelőre nem ismert, hogy a lakásból eltulajdonítottak-e valamit, mivel a sértett nincs kihallgatható állapotban.
(HAON; tegnap délután két órai cikk; a police.hu-n és az MNO-n viszont már 9-én kint volt)
Kuruc.info: Egy helyi (ma reggel 9-kor kelt hozzászólásában) megerősítette, hogy (természetesen, mint gyakorlatilag mindig) cigányok az elkövetők:

"Biharkeresztesen laknak szüleim, a néni agyműtéten esett át, a körülményekhez képest jól van. A tetteseket elfogták, bojti és hencidai (környékbeli települések) cigányok voltak, állítólag már több betörést is elkövettek."

Egy kicsit később ugyanő írta:

"Sajnos szüleim infói egy kicsit régiek voltak, azóta megtudtam, hogy a néni azóta meghalt."
Hát igen, az utóbbi 2-3 napon ez már a második emberölés (lásd még a lakitelki rablógyilkosságot, amit 99,9%, hogy szintén cigányok követtek el). De, persze, nekünk ájultan kell imádni az “emberiség rákfenéjét”, ahogy a különben igen nyugodt és ok nélkül nem acsarkodó, “gyűlölködő” finnek nevezik ezeket az ember alatti lényeket. És ott helyben agyonlövik, ha rabláson meg hasonlókon kapják őket… Nekik szabad?