A Blikk az imént megjelent, alább látható két képén egyértelműen látszik, hogy a tompai gyilkos több, mint valószínű, nem cigány:





Láthatóan felesleges volt a Népszabadság (“csempészáru-raktár volt a tanyán”), ill. a balliberális bulvárlapok (“a zöldhatáron át jött a gyilkos”) sz@rkeverése, szerbek ill. maffiózók alaptalan “hírbe hozása”, csak hogy a legvalószínűbbnek látszó kisebbségről eltereljék a figyelmet / közbeszédet.
Természetesen ugyanúgy halálra ítélnénk, mint a hasonló kegyetlenséggel gyilkoló cigánybűnözőket. Mondanunk sem kell: továbbra is várjuk a családi viszonyaival (kik “nevelték”? Kikkel barátkozik, jár együtt?) kapcsolatos információkat, csak hogy lássuk, milyen “neveltetést”, szocializációt kapott.

Végezetül: ahogy látható, mi leközöljük a számunkra nem túl jó híreket is. Ebben is különbek vagyunk a balliberális, cigányfajvédő sajtónál, ahol például már napok óta (!) mély kuss van arról, hogy a szoci Kolompár Orbán, a cigányság elsőszámú vezetője, büntetett előéletű és csupán nyolc osztályt végzett. Igen: a Népszabadságba ez az infó valahogy sosem fért be – pedig gyakorlatilag naponta írnak a tárgyalásokról.
(Köszönet Con-nak [Radics blogján Pöttynek] az infóért és további kitartást kívánunk Neki a blogjához, valamint a Radics Béla / Balogh Artúr-féle szenny "emberek" ellen vívott harcához. Csak így tovább!)