Néger barátot választott magának
A brit Amy Leigh halála előtt felhívta a 999-es segélyszámot és azonosította támadóját - hangzott el a gyilkossági ügy tárgyalásán. Egy mocskos nigger ölte meg, mint még sok fehér testvérét, akik a zsidó propaganda által elhülyítve "menőnek" gondolják, ha "néger csávó" a barátjuk. Fájdalmas esetek, de talán segítenek elgondolkodni a még élő lányoknak: a fehér, európai kultúrát választják, vagy a törzsi dühöngést. És ha rosszul választottak, ne csodálkozzanak utána.

Egy másik fekával - Amy kereste a bajt
A manchesteri bíróságon elhangzott, hogy a 19 éves lány hörögve mondta a telefonba: "Haldoklom, halálra késelt." Mikor az operátor rákérdezett, hogy ki a támadója, a lány annyit válaszolt: "A barátom."
A 19 éves Amy Leigh-t a padlón fekve találták meg a kiérkező rendőrök. Körülötte vér volt, testén több szúrásnyomot, arcán pedig egy vágást találtak.
A 21 éves Ricardo Morrison hétfőn gyilkosság vádjával állt a bíróság elé. Anyja, a 49 Melda Wilks is elkísérte, akit pedig azzal vádolnak, hogy kimosta a gyilkos feka ruháit, ezzel próbálva meg segíteni neki.

A gyilkos
Amy Leigh több magazinban is szerepelt, így például a Cosmopolitan is jelentetett meg róla fotósorozatot, Morrison pedig a Birminghamben működő brazil futballakadémián dolgozott segédedzőként.
Nagyjából egy évig éltek együtt Manchesterben, először a lány édesanyjánál, majd a nagymamájánál.
Azonban 2008. november 8-án nem aludtak együtt, ekkor a lány egy sms-t írt Morrisonnak, amelyben az állt, nem hiszi, hogy lenne közös jövőjük és kiábrándult belőle. Amikor a nagymama elment dolgozni, a nigger rátört, megütötte, dezodort fújt az arcába. A lány felhívta az édesanyját, aki elfoglaltságára hivatkozva az apát kérte meg, hogy menjen el érte.

A gyilkos anyja
Amy még több sms-t is küldött a férfinak, amelyben nőverőnek titulálta és letiltatta a telefonját a szolgáltatónál. Ezt megtehette, hiszen a lány nevén volt az előfizetés, a majom jellemző módon csak élősködött rajta.
Ezután annyit tudni, hogy 11:30-kor ismét felhívta az édesanyját, majd pedig 11:35-kor történt a 999-es segélyhívás. Mire az édesapja odaért hozzá, már halott volt.
Ricardo Morrisont este tartóztatták le az otthonában.
(Daily Mail - a gyilkos bőrszínéről mélyen hallgató Hírszerző)
Kapcsolódó: