Emberi ésszel felfoghatatlan tettre szánta el magát egy dada: megerőszakolta a rá bízott egy éves kisbabát, az így készült fotókat pedig elküldte Afganisztánba szeretőjének, hogy "szexuálisan felizgassa" a másik fekát.


A 24 éves állatot szexuális agresszióért letartóztatták, a másik majmot pedig, a 31 éves Corey H. McAdoo-t, aki az afgán fronton irtja az őslakosokat, kiskorúról készült pornografikus kép birtoklásáért vették őzizetbe.
Inez Carmaneesh Mon Lamberte-t egyik barátnője jelentette fel a rendőrségen, aki a dada laptopján rábukkant az elküldött levelekre. A kihallgatásokon a nigger elismerte tettét, s arra a kérdésre, hogy miért küldte el a pedofil fotókat barátjának, szárazon csak ennyit válaszolt: "az ő szexuális élvezetéért".
A két, másságát megélő afroamerikai embertársunkat szerdán tartóztatták le a rasszista, intoleráns hatóságok. A rendőrség megállapította, hogy a dadát más gyermekek mellé is alkalmazták már, most vizsgálják, hogy történt-e esetükben szexuális visszaélés. Javasoljuk a hazai liberálisoknak, indítsanak mozgalmat a szabadon engedésükért, elvégre ők ugyanolyan emberek, mint mi, csak eltérők a szexuális szokásaik.
(Manna - Crimetime nyomán)
Kapcsolódó: