A kongói féreg
Intő jel a négerekkel barátkozó fehér lányoknak a brit Meredith sorsa (is). A fiatal angol hölgy rituális kivéreztetés áldozata lett Perugiában. Gyilkosa egy elefántcsontparti féreg. Az olasz rendőrség gyorsan képes volt eredményt felmutatni, a nigger és bűntársai képeit, neveit a tévék és lapok egyaránt hozták. Mármint külföldön. A színesek által elkövetett mészárlásokról a cionrasszista magyarországi média éppúgy hallgat, mint a fogyatékos unokáját felcsináló cigány kilétéről. Emlékezetes: a judapesti heccsajtó képes arról is könnyes hangú riportokat közölni, hogy a fekete modellek tiltakoznak állítólagos megkülönböztetésük ellen, de szóra sem méltatták a 21 éves amerikai Channon Christian sorsát, akinek négy nap erőszakolás után levágta a mellét és barátjával együtt brutálisan lemészárolta egy csapat néger. Azt sem tartották hírértékűnek, hogy csupán az elmúlt időben két alkalommal is idős nagymamát erőszakolt és gyilkolt meg két fekete retek.

Egzotikus szerelem: aktus után kivéreztetés

Az Erasmus-ösztöndíjjal Olaszországban tanuló angol lány, Meredith Kercher vérbe fagyott holttestére november 2-án találtak rá. A vizsgálat szerint valakivel szeretkezett (újabb verzió szerint megerőszakolta), aki ezután elvágta a torkát. Az ügyben jelenleg Meredith szobatársa, egy amerikai lány, Amanda Knox, annak olasz barátja, Raffaele Sollecito, és egy kongói szakács, Diya "Patrick" Lumumba, illetve rajta kívül immár egy elefántcsontparti néger a fő gyanúsított.

Kapcsolódó cikkeink:

Négy napig erőszakolták, levágták a mellét, megfojtották a niggerek

Ismét nagymamát mészárolt egy tizenéves nigger


Az elefántcsontparti gyilkos

A 21 éves lány halála előtt három hónappal a dél-londoni Erasmus-program keretében került az olaszországi Perugiába, ahol nemrégiben egy Halloween partin ismerkedett meg a kongói származású, 37 éves bártulajdonossal. A lány barátnője vallomásában a kongói négert nevezte meg, mint a gyilkosság elkövetőjét. A nyomozók rengeteg ujjlenyomatot találtak a lány mobiltelefonján és lakásában, amelyek kétséget kizáróan a gyilkostól valóak, de nem egyeznek Lumumbáéval. A napokban került egy újabb, elefántcsontparti néger az olasz rendőrség látószögébe.

Az épületen kívül találtak egy vérrel átitatott zsebkendőt is. A tettes minden bizonnyal a főbejáraton keresztül hagyta el a házat, az angol lány holttestetét pedig bezárta a hálószobába, aminek kulcsát magával vitte. A nyomozók véleménye szerint a szoba ablakát is a gyilkos törte be egy kővel, a lakásban pedig mindent felforgatott, hogy rablógyilkosságnak tűnjön az eset.

A 21 éves elefántcsontparti-olasz kettős állampolgár, Rudy Guede drogdílerként "dolgozik" és közel lakik ahhoz a házhoz, ahol a brit diáklányt meggyilkolták, sőt, gyakori látogató is volt az egyetemistáknál. A férfit Németországban vették őrizetbe, jelenleg zajlik a kiadatási eljárása, amelynek végeztével minden bizonnyal Olaszországba viszik. A korábban kiszivárgott információk szerint a néger elismerte, hogy Meredith Kercher albérletében volt a gyilkosság idején, de "fájt a hasa, ezért a fürdőszobában tartózkodott", amikor hallotta a lány sikolyát. Néhány pillanattal később dulakodott a lány gyilkosával - akiről nem tudott pontos személyleírást adni -, majd pánikba esett és elmenekült - így szól Rudy Guede sztorija.


Fáklyás felvonulást tartottak Meredith emlékére

Rudy Guede ujjlenyomatát találták meg a lány holttestén és vérrel átitatott ágyán. Az olasz rendőrség előtt korántsem ismeretlen a néger kokainárus.

A néger véres ujjlenyomatát korábban már megtalálták azon a párnán, amely Meredith Kercher holtteste alatt volt, most pedig egy fogkefén lelték fel a DNS-ét, a lány szobájában, így nem is tehetett mást, kénytelen volt bevallani, hogy azon az éjszakán a lakásban tartózkodott és közösült (vagy megerőszakolta) az angol lánnyal.

Az ügyben egy gyilkosságal végződő kábítószeres szexuális orgia képe kezd kibontakozni, a nyomozás során pedig mindinkább bebizonyosodik, hogy az amerikai lány és olasz barátja korábbi valomásukkal ellenétben szintén jelen voltak a gyilkosság idején. Az angol lány torkát vélhetően azután vágták át, hogy nem volt hajlandó részt venni extrém szexuális játékokban.

Közben az apartman egy korábbi bérlője elmondta, hogy az egy veszélyes környéken van, amikor ő ott lakott, mindig drogosok és kábítószerkereskedők, mindenféle "színes népség" mászkált a környéken, mindenhol fecskendőket lehetett látni.

Patrick Huerre pszichiáter és törvényszéki szakértő a szexuális agresszióknak szentelt 2001. november 22-23-i párizsi konferencián megerősítette, hogy a Franciaországban (illetve Európa színesbőrűek által megszállt egyéb részein) rohamosan terjedő csoportosan elkövetett nemi erőszakok tetteseinek 52 százaléka arab, 20 százaléka néger.

Szemben az európai gyakorlattal az Egyesült Államokban a rendőrségi jelentések azzal kezdődnek egy bűncselekmény elkövetésénél, hogy a gyanúsított fajilag hova tartozik, valamint a bűnügyi nyilvántartásban is regisztrálják az elkövetők etnikai származását. Ennek folytán látnak napvilágot évről-évre a négerekre nézve gyászos statisztikák.


Ideje volna ellenállni, hol vagytok, gárdás lányok és fiúk?
Noha a négerek csak az USA lakosságának 15 százalékát teszik ki, ők követik el a megerőszakolások és erőszakos cselekmények felét és a gyilkosságok 60 százalékát. Tizenháromszor gyakrabban követnek el gyilkosságot, mint fehérek, erőszakos bűntényt vagy nemi erőszakot tízszer gyakrabban. Ezeket a számokat az FBI jelenti és megbízhatóan mutatják az utóbbi évtizedek tendenciáit. Ezzel szemben Európában a "politikai korrektség" nevében a legtöbb vezető napilap bűnügyi híreiben menetrendszerűen elhallgatja a tettes faji mivoltát, amennyiben az elkövető a színesbőrű és nem a sértett. Fordított esetben pillanatok alatt, láncreakciószerűen beindul az antirasszista sakálvokál, bár az utóbbi időben például a rohamosan terjedő cigánybűnözés nyomán egyre több európai sajtótermék kezdi áthágni a tabukat és napvilágra hozni az igazságot. Örvendetes, hogy Meredith gyilkosait is bemutatta a sajtó, noha még csak gyanúsítottak.

Jellemző adalék: a két nigger (sajnos csak egyikük maradt előzetesben) máris rasszizmusról panaszkodik, a La Repubblica beszámolója szerint úgy vélik, bőrszínük miatt akarnak belőlük bűnbakot csinálni. Helyben vagyunk.

Kuruc.info - La Repubblica - ABC News - GünterNet.hu nyomán