Élénk sajtóérdeklődés mellett rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Jobbik miskolci alapszervezete tegnap.
A Jobbik miskolci vezetői és képviselőjelöltjei tiltakozásukat fejezték ki az MSZP és a Fidesz egymás elleni sárdobáló kampánya ellen.
Baksy Rezső, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje tájékoztatott az abaúji térségben pártja ellen irányuló mocskolódó tartalmú és bizonytalan eredetű szórólapok terjedéséről, melyek miatt ismeretlen tettes ellen több ízben is feljelentést tett.
Tegnap ugyanis a koraesti órákban polgári bejelentés alapján az encsi rendőrkapitányság munkatársai Forró községben tetten értek két kiskorú gyermeket a fent említett szórólapok terjesztése közben.
Hocza Tamás szemtanú elbeszélése alapján a gyermekek a rendőri intézkedés közben beszámoltak arról, hogy a rágalmazó anyagokat a helyi Fidesz-jelölt (Ódor Ferenc) kampányfőnökének, Farkas Lászlónak a megbízásából terjesztik. A gyermekek riadalmukban még azt is elmesélték, hogy az általuk használt narancssárga biciklit a Fidesztől 200 összegyűjtött ajánlószelvény ellenében kapták.


A rendőri intézkedés közben a gyermekek lakhelyéről nagyobb mennyiségű, a Jobbikot és képviselőjelöltjeit lejárató és gyalázó szóróanyag került elő, melyet a rendőrség a helyszínen lefoglalt.
A Trabantot vajon hány ajánlószelvényért lehetett elvinni?
Kuruc.info