Áprilisban már három közbeszerzést is megnyert Tiborcz István cége: az Elios Zrt. korszerűsítheti a közvilágítást Gyálon és Alsópáhokon, de elnyerte a Szusza Ferenc Stadion pályavilágításához kapcsolódó munkákat is. Orbán Viktor vejének cége a három tenderen összesen 340 millió forintot nyert el.
Hétfőn jelent meg a közbeszerzési értesítőben, hogy az Elios nyerte a közvilágítás korszerűsítésére kiírt gyáli tendert. Az uniós forrásból megvalósuló fejlesztést nettó 193,6 millió forintért végezheti a cég.
Zoom
Az Elios 37,4 millió forintért – szintén uniós forrásból – Alsópáhokon is felújítja a közvilágítást, derült ki a múlt pénteki közbeszerzési értesítőből. Tiborcz István cége nyerte az újpesti futballstadion pályavilágításához kapcsolódó munkákat is. A Szusza Ferenc Stadion színes tv-s közvetítésre alkalmas világításának rekonstrukciójára 109,9 millió forint nyert a miniszterelnök vejének cége.
Felvilágosodás Vácon is
Mint arról márciusban beszámoltunk, félmilliárd forintért szerel fel több ezer ledes fényforrást Tiborcz István cége Vácon, így az Elios tovább folytatja sikerszériáját az uniós támogatással megvalósuló közvilágítás-rekonstrukciós beruházások terén.
(Origó nyomán)
Kapcsolódó: