Íme a TV2 "nyereményjátékja" - amikor egy magyar kisfiú tragikus halálát is reklámra meg "játékra" lehet felhasználni.
Vajon van holokausztos játék is, hogy vajon miért tettük vonatra a már 70 évvel ezelőtt is ezt művelő kilincsorrú firkászokat? Vagy esetleg aktualizálva, például olyan kérdéssel, hogy hány napig bírná élelem és víz nélkül a tífuszt egy büdös TV2-s zsidó az újra beüzemelt Auschwitzban?
És merengjünk el egy pillanatig azon a páron, amelyik majd a wellnesst nyeri. Áznak a medencében, apa átöleli anyát, és a fülébe súgja: "Na, Margit, látod, hogy megint igazam volt! A kettes válasszal most maradhattunk volna otthon… Szegény gyerek… Na, gyere, ússzunk egyet!"
Zoom
Kattintson a képre a nagyításért!
Frissítés: A közfelháborodás hatására eltávolították a szavazást
A Szita Bence halálának okát sms-szavazós játék formájában "vizsgáló" kérdés nemcsak a honlapon volt megtalálható, hanem a szerda reggeli adásban is elhangzott.
“A Mokka 2012.11.07-i adásának véleményszavazásával egy rendkívül súlyos témát érintettünk. Ezúton kérünk elnézést, hibát követettünk el, de természetesen nem állt szándékunkban semmilyen módon megsérteni Bence kegyeleti emlékét. A tartalmat eltávolítottuk felületünkről!” - ezt tette közzé a TV2 Mokka című műsorának oldalán.
(Kuruc.info - FN24 - HVG nyomán)