Egy izraeli katonalány bikiniben, míg a másik kettő a zubbonyát fölhúzva a fenekét mutatva tetszelgett a Facebookon, egészen odáig, amíg az erkölcstelen cselekedet az erkölcsös parancsnokság tudomására nem jutott. Tavaly öt katonalány rohamsisakkal a fején, ám mindössze harci mellényben feszítve fényképeztette magát - írja a Válláh!Hádásot hírportál.

A Negev-sivatag egyik támaszpontján négy katonalány két kiképzés között félmeztelenül fényképeztette magát, majd tették ki fotóikat a Facebookra. Az eredetileg kitett fényképeket már nem találtuk, mert az izraeli hadsereg illetékes parancsnoksága a felháborodott kommentelők nyomására időközben levetette a fölvételeket, így aztán a hírportál által leközölt fotókon már csak az arcukat és bizonyos testrészeiket kitakarva láthatjuk a harcias honleányokat.
Zoom
Nem ez az első - s valószínűleg nem is az utolsó - eset arra, hogy izraeli katonalányok nem bírnak magukkal. Tavaly öt katonalány rohamsisakkal a fején és harci mellényben fényképeztette magát, majd kerültek ki a Facebookra. A mostani eset után az izraeli hírportál kérdésére válaszolva a hadsereg szóvivője ezt mondta: "Az ilyen fényképek szöges ellentétben állnak a hadsereg erkölcsével és a katonalányoktól elvárható viselkedési normáktól. A hadsereg parancsnoksága a jövőben mindent elkövet azért, hogy ne ismétlődhessen meg a mostanihoz hasonló gyalázatos eset".
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info
Frissítés: Egyik olvasónk megtalálta a kitakarás nélküli fotót