Újabb cikk jelent meg a brit sajtóban, melyben a hamarosan beözönlő cigánybűnözőkre hívják fel a figyelmet, ezúttal a francia "tapasztalatok" alapján, jó kis képgalériával. Talán így egy picit közelebb kerülnek annak megértéséhez, hogy a Fidesz-kormányon, a rózsadombi zsidókon és néhány agyhalotton kívül miért nem rajong itt senki az eltérő kultúrájúakért...
A világ legnevesebb turistalátványosságai helyszínén csapnak le áldozatukra, megállíthatatlanul lopnak és rémítgetik az embereket - ezzel az "előítéletes, romaellenes" felütéssel indítja cikkét a The Daily Mail.
Az alábbi, Bulgáriából és Romániából érkezett bandákat ábrázoló, felzaklató képek eredetileg a tekintélyes Paris Match magazinban jelentek meg - a lap nyolc oldalt szentelt a témának Zsebtolvajok felháborító bűntettei címmel. Az egyre agresszívabb bandák, melyek pofátlanul, fényes nappal támadják meg áldozataikat bankautomatáknál, zsúfolt járdákon, parkokban és metrómegállókban, káoszt és szenvedést okoznak a francia fővárosban - írja a lap, bemutatva néhányat az említett fényképek közül.
Zoom
Egy kedves roma hölgy egy petíció aláírására kéri a gyanútlan férfit - közben kizsebelik
Zoom
Így szaladnak a rendőrök elől
Zoom
Purdék a metrósíneken - de sajnos mindig felugrálnak róluk, amikor érkezik a szerelvény
A rendőri jelenlétet drámai módon meg kellett erősíteni az olyan emlékművek körül, mint az Eiffel-torony vagy a Louvre múzeum, mert a szervezett cigány csoportok ipari szinten lopták meg a turistákat és a munkásokat. Így is számtalan lopást elkövetnek nap mint nap, legtöbbjük fiatalkorú. És amint január 1-től Nagy-Britannia az EU-s szabályoknak köszönhetően megnyitja a kapuit az újabb bevándorlók ezrei előtt, jó eséllyel érkeznek majd ilyen csoportok is - közli olvasóival a "jó hírt" a brit lap.
Az újság emlékeztet: egy évvel ezelőtt Hollande elnök azt ígérte, hogy lakhatást biztosít nekik, és "be fogja illeszteni" őket a társadalomba, s közben bírálta Sarkozy keménynek mondott intézkedéseit, de most ő is szembesül a valósággal. Azóta több cigány putrit bontatott le, és több "integrálandót" toloncolt ki az országból, mint kritizált elődje: csak tavaly 13 ezret, ami 18,4%-os emelkedés az előző évhez képest. Most közülük sok Nagy-Britanniába készül - emlékeztetik az olvasókat.
Zoom
Egyikük megjegyzi a PIN-kódot, a másik majd ellopja vagy elrabolja a kártyát
Közlik azt is, hogy egy a héten kiszivárgott német belügyminisztériumi jelentés megállapította, hogy a bevándorlási szabályok enyhítése következtében ezt az országot is elözönlötték a két említett országból érkezett cigányok, ami természetesen azonnal meglátszott a bűnözési statisztikákon (a lopáson kívül főleg a prostitúció jelent meg a retkekkel együtt). Csak tavaly 176 ezer romániai és bulgáriai érkezett az országba, a helyzet lassan kezelhetetlenné válik - figyelmeztet a jelentés, mely egyenesen a "szociális béke" veszélybe kerüléséről ír.
Tavaly 1769 kiskorú tolvajt kapott el a francia rendőrség, de néhány órával később el is engedték őket. "Szinte semmit nem tudunk velük kezdeni, gyermekek lévén, nem büntethetők, a pénz pedig az őket futtató bandafőnököknél köt ki. Őket viszont nagyon nehéz elkapni, mert bujkálnak" - mondja egy rendőrségi forrás.
Zoom
Elkapták, de néhány óra múlva szabadon kell engedniük, ugyanis demokrácia van, és emberi jogilag helyes szabadelvű törvények
Két évvel korábban a francia belügyminiszter, Claude Gueant kerek-perec kijelentette, hogy az utcai rablások elsöprő többségét romániai és bulgáriai cigányok gyermekei követik el.
Zoom
Sortűz helyett gyöngéd motozás
Párizs a világ legkedveltebb turistacélpontja, a legtöbb látogató pedig Nagy-Britanniából érkezik - ami azt is jelenti egyben, hogy több ezer brit esik áldozatul ezeknek a bűnözőknek a francia fővárosban. Most pedig a mi országunkat szemelték ki - zárja cikkét a lap, egyáltalán nem aggódva amiatt, hogy esetleg "közösséget bélyegez meg", "romák ellen uszít" és hasonló baromságok - őket mégsem tiltja le az ADL.
Zoom
Egyik bűnöző eltereli a figyelmét, a másik ellopja a kiadott pénzt
(Kuruc.info - The Daily Mail nyomán)
Kapcsolódó: