Nem kérdéses, hogy tömegek évtizedes vágyálma válhat valóra egy apróhirdetés által: igen szimpatikus roma honfitársaink szívesen családtaggá fogadnak bennünket!
Nem elég, hogy megtapasztalhatjuk a feltétlen önzetlenség iskolapéldáját, egy csapásra tanúi lehetünk, hogy a téli közfoglalkoztatás alapvető készségfejlesztéseire szánt milliárdok sem egy feneketlen zsákba öntött felesleges összegek. Igen, az írástudás évezredes praktikájának bizonyos szintű használatáról lenne szó. (Az is elképzelhető persze, hogy az ingyen laptopok általi digitális írástudás növekedése okozhatta a cigány írásbeliség ezen kimagasló alkotását.)
Íme a szöveghű hirdetés:
Eltartási szerzödés csinálok ügyvéd által
ügyvéd által teljesen hivatalosan eltartalak nem lesz semmibe hijányod mindent megadok neked van 2 gyerekem ójan leszel mint egy család tag aki ugy gondolja öreg bácsik van nénik hogy tetszik a ajálatom az nyugotan csőrgesen ki és vissza hívom vagy irjón ide üzenetet
És néhány bizalomgerjesztő kép a befogadókról:



(Kuruc.info)
Frissítés: Persze, hogy egy tipikus cigánybűnözőről van szó
Nem mintha kétségeink lettek volna felőle, de egy régi kedves olvasónk felhívta rá a figyelmünket, hogy egy tipikus cigánybűnözővel van dolgunk. A "befogadó" családfő viselt dolgairól már írtunk is korábban. A róla szóló cikkünk ide kattintva érhető el.
A fóti illetőségű Németh Rómeó idősek megkopasztása mellett színesfém-kereskedelemmel is foglalkozik. Cégének elérhetősége ide kattintva látható. (Meglátogatását a NAV-nak is melegen ajánljuk. Az adóhatóság, vagy bárki, aki érdeklődne a családtaggá fogadás pontos körülményeiről, a következő telefonszámon érheti el Rómeót: 06-30-357-1580) A cigánybűnöző adatlapja itt található.
Zoom
Rómeó és nyilván becsületes munkával megkeresett korábbi négykerekűje - az elmaradhatatlan faragott oroszlános háttérrel
Ha véletlenül Balog páter esetleg már cigánykultúra-ügyi munkacsoportot állított volna fel, a korábban is sokszor emlegetett tankönyvének megírásához, ezúton közöljük az ő kedvükért a cigánybűnöző időközben bővített hirdetési sorait.
Anyagi gondja akat nehéz fűzetni a rezsit meg a enivalot a meg a töbí élhetőségeit akkor nagyon nagy bízalómal biza magát rám és a kedves családomra ügyvéd által teljesen hivatalosan eltartalak nem lesz semmibe hijányod mindent megadok neked van 2 gyerekem ojan leszel mint egy család tag aki úgy gondolja öreg bácsik vagy nénik hogy tetszik a ajánlatom az nyugotan csőrgesen ki és vissza hívom vagy irjón ide üzenetet (pl:reggelit ebédet vacsorát teljes gyógyszerkezellést orvosi kezelést gyógyszereket minden anyagi gondját át veszek és tiszteségesen eltartom önt kérem hívjon bizalomal)
Hiába, a fejlődés megkérdőjelezhetetlen...