Közel hat évvel a 72 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalunk zsidó letiltása után visszatérünk a közösségi médiába. Zuckerbergéket már kiismertük - és nem csak mi, hanem minden nemzeti érzelmű, normalitáspárti ember, aki őszintén mert fogalmazni  -, ezért most más felületeken visszük a hírt. Szeretettel várjuk olvasóinkat!
Zoom
Amit a Twitterről tudni kell:
  • A tweetek és az arra érkezett hozzászólások láthatók olyan felhasználók számára is, akik nem rendelkeznek Twitterrel.
  • Ahhoz, hogy az oldalt követni tudjuk, és alkalomadtán reagáljunk a bejegyzésekre, rendelkeznünk kell Twitter-fiókkal. Az oldalt - regisztráció után - a jobb felső sarokban lévő "Követés" gomb segítségével követhetjük.
Zoom
Amit az Instagramról tudni kell:
  • A képek és bejegyzések itt is láthatók regisztráció nélkül is.
  • Az értesítések és reagálások, hozzászólások írása azonban itt is regisztrációhoz kötött. Az oldal követése - regisztráció után - a felül lévő "Követem" gomb segítségével lehetséges.
Zoom
Twitter-oldalunkat itt, Instagram-oldalunkat pedig itt lehet követni. Juttassuk el együtt minél több emberhez a nemzeti radikalizmus hangját!
Pénteki frissítés: Az Instagramról máris kitiltottak bennünket a véleményszabadság-hívők
Mint ahogy arra számítottunk is, a zsidó Facebook által felvásárolt Instagramról már ki is tiltották portálunkat a szólásszabadsággal, sokszínűséggel és egyéb utópisztikus hippidumával máskor oly vehemensen dobálózók.
Zoom
A Twitteren viszont továbbra is várjuk kedves olvasóinkat.