Lehet kérdezni Jocikától
Olvasóinknak ígéretet tettünk arra, hogy ha Szájer József európai parlamenti képviselő, az ottani fideszesek vezetője nem válik meg nemrégiben felvett kampányfőnökétől és sajtósától, Kállai Krisztiántól, a züllöttségében szinte verhetetlen, sittes Zuschlag János volt hímkurvájától, akkor Szájer telefonját is közkinccsé tesszük.

Olvasóinknak megírtuk, hogy Kállai Krisztián jelenleg okirathamisításért büntetőeljárás alatt áll.

Szájer telefonszámát nem volt művészet megszerezni. Azon az üzeneten találtuk meg, amelyet maga a legmocskosabb homokos balliberális tévések hímvesszőinek szopogatásával elfoglalt Kállai küldött szét Szájer felszólalásáról, és amelyet egy felháborodott kollégánk továbbított nekünk.

Jellemző, hogy az üzenet "Tárgy" rovatában ez olvasható: "Széjer".

Vagyis a ballib buzi még arra se vette a fáradságot, hogy két hímvessző befogadó jellegű aktusa között pontosan írja le Szájer komája nevét.

Elképzeljük, hogy Kállai az üzenet puszta továbbításáért, ami neki nyilván kemény fél másodpercébe tellett, százezer forintot számlázott az állítólag pénzszűkében lévő Fidesznek.

Szájer telefonja tehát: +32-473-73-84-54

Javasoljuk, hogy olvasóink utaljanak a Zsidesz és Orbán rabbi konzervatív, vallásos alakításaira, és kérdezzék meg Szájertől, hogy ő személyesen majd Zuschlagot is alkalmazná-e, ha a ferde hajlamú kiskomcsi kikecmereg a kóterből.

Kuruc.info

Kapcsolódó: