Dr. Majtényi László: "Meggyőződésem, hogy a kuruc.info olyan sajátos hangot képvisel a magyar médiában, amelynek a jelenléte mindenképpen üdvözlendő egy valóban plurális médiavilágban. A demokratikus társadalmi berendezkedés ugyanis kifejezetten igényli az egymástól elütő nézetek, stílusok, életérzések, értékek meglétét, és a kuruc.info kétségkívül egyedi, sokak számára üdítően szemtelen hangon szólal meg. (...) A portál további működését támogatandónak vélem."
Bővebben alább:
“Határozottan nem osztom ugyanakkor azt a testületi vitában elhangzott érvelést, miszerint a kuruc.info teljes működése a megújítás megtagadása mellett szól. Nem értek egyet azzal, hogy a portál által megjelenített tartalom káros, szélsőséges lenne, és ezáltal a társadalom védelme érdekében sem volt támogatható a kérelem. (A minősítéstől függetlenül ilyen feltételeket egyébként sem ismer a médiatörvény.) Ezzel szemben meggyőződésem, hogy a kuruc.info olyan sajátos hangot képvisel a magyar médiában, amelynek a jelenléte mindenképpen üdvözlendő egy valóban plurális médiavilágban. A demokratikus társadalmi berendezkedés ugyanis kifejezetten igényli az egymástól elütő nézetek, stílusok, életérzések, értékek meglétét, és a kuruc.info kétségkívül egyedi, sokak számára üdítően szemtelen hangon szólal meg. Annak ellenére tehát, hogy az adott jogi környezetben a szerverbérlet megújítását nem tartottam megszavazhatónak, a   Támogatni fogom tehát azt, hogy az eddig bérelt szervert a jövőben is használhassa.”
Jól meglepődött, ugye, kedves olvasó? Hihetetlen, hogy az ORTT elnöke, a magyarellenes hatalom kiszolgálója a demokráciát, a sokszínűséget és a szólásszabadságot a nemzetféltő magyar hang esetében is érvényesnek nyilvánítsa, ne csak a saját rothasztó sajtóorgánumaikra legyen értendő a véleményszabadság.
Persze hogy hihetetlen, és nem is történt meg, néha szükségesnek érezzük ilyen rossz ízű tréfák elsütését a cionista kettős mércére való rámutatás céljából. A fenti szövegben nem a kuruc.infóra mondta a féreg, hogy a plurális médiavilágban üdvözlendő a hangja, még ha sajátos is. Hanem a keresztények kiirtását szorgalmazó Tilos rádió esetében, bizony. Mely rádió éppen ismét hosszabbítást kér, miután az ORTT egyszer már nemet mondott nekik. Van is esélyük az ORTT-elnök június 16-án megjelent különvéleménye fényében, melyből az átalakított részletet közöltük. Valójában így néz ki:
“Határozottan nem osztom ugyanakkor azt a testületi vitában elhangzott érvelést, miszerint a Tilos Rádió teljes működése a megújítás megtagadása mellett szól. Nem értek egyet azzal, hogy a műsorszolgáltató által sugárzott tartalom káros, értékromboló lenne, és ezáltal a társadalom védelme érdekében sem volt támogatható a kérelem. (A minősítéstől függetlenül ilyen feltételeket egyébként sem ismer a médiatörvény.) Ezzel szemben meggyőződésem, hogy a Tilos Rádió olyan sajátos hangot képvisel a magyar műsorszolgáltatási rendszerben, amelynek a jelenléte mindenképpen üdvözlendő egy valóban plurális médiavilágban. A demokratikus társadalmi berendezkedés ugyanis kifejezetten igényli az egymástól elütő nézetek, stílusok, életérzések, értékek meglétét, és a Tilos Rádió kétség kívül egyedi, sokak számára üdítően szemtelen hangon szólal meg. Annak ellenére tehát, hogy az adott jogi környezetben a műsorszolgáltatási szerződés megújítását nem tartottam megszavazhatónak, a rádió további működését támogatandónak vélem. Támogatni fogom tehát azt, hogy az általa elfoglalt frekvenciát a jövőben is használhassa.”
Így mentegeti, sőt, magasztalja a kábítószer-népszerűsítő, cionista erkölcsgyilkos rádiót az ORTT elnöke ma hazánkban. A kuruc.infót persze mindenki üldözi, bár a párhuzam sem állja meg a helyét, hiszen ha ez a zsidó csürhe a keresztények kiirtásáról értekezik karácsonykor, s közben a magyarság kiirtásán is fáradozik elnemzetietlenítő műsoraival, akkor a másik véglet az volna, hogy az ő módszereikkel való revansra szólítsuk fel a mieinket. Nem tesszük. Bennünket mégis felszámolnának. Mert magyarok vagyunk. No de jön még borúra derű!
Addig is tekintsük meg alább, hogyan kér hosszabbítást a fent bemutatott társaság. (Bemutatja, tud rendes műsorokat készíteni egy teljes napig.)
A Tilos Rádió ismét hosszabbítást kér!
Digitális átállás - tematikus nap a Tilos Rádióban
A Tilos Rádió 2008. 08. 30-án, pénteken tematikus napot tart a digitális átállás, médiatörvény, médiakörnyezet témakörében. Az egész napos rádiós rendezvény keretein belül feldolgozásra kerülnek azok a témakörök, amelyek a digitális átállásban rejlő lehetőségek és problematikák mentén jelentkeznek Magyarországon.
A téma aktualitását a Tilos Rádió frekvencia hosszabbítási kérelmének újbóli beadása adja. A tematikus napon a kérelmet a Tilos küldöttsége személyesen juttatja el az ORTT-hez.
Amint az ismeretes, a legutóbbi kérelmünket az ORTT elutasította. Reményeink szerint azóta ezt a döntését a szervezet felülbírálja és a további sugárzás engedélyezése mellett foglal állást. A pozitív elbírálás szándékának erősítése, valamint a rádióhallgatók és a közvélemény tájékoztatása egyaránt fontos célja a tematikus napnak.
Ebből ennyi elég is, további információ a honlapjukon.
Kuruc.info