Továbbá "mindenről a zsidók tehetnek", legyen halálbüntetés és "lehessen melegeket verni". Ezt szeretnék az SZDSZ honlapján szavazó emberek. Vagy mégsem? 
Az antimagyar párt üzemeltetői, tartva attól, ami végül is bekövetkezett, nem egyenes, magyaros eldöntendő kérdéseket tettek fel, hanem zömmel olyan állitásokat csempésztek beléjük, hogy a válaszadó képtelenségnek érezze rájuk bólintani. A magyarok azonban átláttak a szitán, és az eredmény azt mutatja, pontosan tudják, mire vonatkoznak a kérdések valójában. Hisz még szadeszos zsidók sem gondolhatták komolyan, hogy a nemzetiek konyhába akarják zárni a nőket és agyonverni minden buzit.

Valójában tehát ezekre a kérdésekre születtek válaszok:
1. Létezik-e cigánybűnözés?
2. Büntetendő legyen a kábitószer-árulás és -fogyasztás vagy pedig szabadon lehessen űzni mindkét tevékenységet?
3. Legyen határrevizió? (Úgy gondolták, ezt ki sem kell forgatni, annyi negativumot ragasztott már rá a Kádár, Medgyessy- és Gyurcsány-rendszer. Némileg gyengébb is az igenek aránya, de még igy is messze jobb eredmény, mint amire számitottunk.)
4. Igent mondunk-e a hagyományos családmodellre, ahol a nő nő, a férfi férfi, mindkettő nemének megfelelően öltözködik és viselkedik, továbbá gyermekeket is vállalnak?
5. Ez az első kifejezetten beugratós kérdés, mely arra épit, hogy akik eddig igent nyomtak, azok esetleg ismét gépiesen azt teszik, s akkor majd bebizonyosodik, feleségverők azok, akik cigánybűnözés-ellenesek, családcentrikusak, kábitószer-ellesek és revizionisták. Nos, az eredmény kicsit meglepő lett számukra, bár a 32% még igy is sokallható.
6. Igaz-e, hogy a zsidóságnak kiemelkedő szerepe van a kommunizmus alatt és az azt követő években lezajlott ország- és nemzetpusztitó folyamatokban? (Az újabb trükkös kérdésfeltétel, mely azt sugallja, hogy az igennel szavazók összeesküvés-elméletekben hivő idióták, szintén nem váltotta be a reményt, s vélhetően azért lett magasabb a nemek száma, mert az ember önkéntelenül tiltakozik a képtelen kérdésfeltétel ellen.)
7. Végre egy egyenes kérdés: Legyen-e újra halálbüntetés? Legyen.
8. Fel lehessen-e lépni a buzifelvonulás-szerű közerkölcs-ellenes támadások ellen annak jegyében, hogy mindenkinek magánügye a betegsége, melyből nem helyes divatot csinálni? (A válaszadók láthatóan elfáradtak már, hiszen nyilvánvaló, hogy csak a deviáns homokosokat fenyegeti egy-két nyakleves, akik nem kérkednek ezzel, a normális többséget provokálva, azok eddig is békésen élhették az életüket.)
9. Elérkezett-e az ideje annak, hogy a magyar kis- és középvállalkozások kapják az adókedvezményeket, ne pedig a pénzt az országból kivivő erkölcs- és nemzettudat-romboló multik? (Ez az egyik legsikerültebb félrevezető kérdés, meg is látszik az eredményen.)
Ö;sszességében kiváló eredményt ért el az egészséges magyar gondolkodás, anélkül, hogy szavazásra buzditottuk volna olvasóinkat. Nos, megtesszük most, lássuk, meddig tudjuk feltornászni az eredményt. És mikor nyúlnak bele, vagy távolitják el azt.
Nos, tessenek szavazni: szdsz.hu!
Íme az eredmények mindössze 30 perccel később, 10:15-kor:

Újabb 30 perc múlva, 10:45-kor:

11:15:

11:45:

12:45:

13:45:

15:15:

17:45:

Kuruc.info
Kapcsolódó: